Ősszel egyre jobban csökken a napsütéses órák száma, hűl a levegő. Táplálékunkban egyre kevesebb a friss zöldség és gyümölcs. A testnek ettől függetlenül szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra, még ha a forrásai csökkenőben is vannak.

 
Az emberi szervezetnek szüksége van méregtelenítésre, ha tetszik nagytakarításra, hogy megtisztulva, megújulva fogjon neki az ősznek, a télnek.
Túl azon, hogy a feltételek minősége csökken, az emberi szervezetnek mindenkor olyan állapotban kell lennie, hogy a táplálékot fel tudja dolgozni, jól tudja hasznosítani a benne lévő tápanyagokat.
A mai kor embere sajnos nem folytat minőségi táplálkozást, nagyon sok tartósítószer, színezék, ballasztanyag kerül a szervezetbe, amelyek vagy feldolgozás nélkül a széklettel távoznak, vagy lerakódnak a belekben, szervekben.
A méregtelenítésben a máj vállalja a legnagyobb feladatot közvetlenül, de a máj sem terhelhető a végtelenségig. Szükség van arra, hogy a májat is megtisztítsuk a lerakódott méreganyagoktól.
Sokan nem sejtik, hogy egy fejfájásra vagy más, betegségre bevett gyógyszer nem azért nem hat, mert nem hatékony, hanem azért mert az erek állapota, a belek állapota nem teszi lehetővé, hogy a hatóanyagok kifejtsék hatásukat.


Évente szükséges, hogy legalább két alkalommal alapos tisztítást, méregtelenítést hajtsunk végre.

Az emberek döntő többsége tavasszal és ősszel ejti ezeket meg. Tehát eljött az őszi nagytakarítás ideje.
Egy másik jó ok arra, hogy az ember méregtelenítsen, hogy azok a megelőzésképen fogyasztott vitaminok, ásványi anyagok célba érjenek, melyek a test javát szolgálják.

Számos esetben tapasztaltam, hogy a fogyasztóink között, akik termékeinket vásárolják arról számoltak be, hogy nem mindig elég hatékonyak számukra a megvásárolt termékek. Kiderült orvosi vizsgálatok alkalmával, hogy a diagnosztikai eredményeik arról számoltak be, hogy emésztésük sebessége fele, harmada a szükségesnek. Májfunkciójuk gyenge, stb. tehát a jobbító szándékkal bevitt hatóanyagoknak a beépülési esélye töredéke volt az optimálisnak. Miután javaslatunkra alapos méregtelenítést végeztek, és testsúlyuknak megfelelő mennyiségű vizet fogyasztottak, látványosan javultak a bevitt vitaminok, ásványi anyagok hatására az egészségi állapotuk. A bevitt hatóanyagok most már reális körülmények között épülhettek be.
Javaslat tehát, hogy saját érdekünkben végezzünk el egy alapos méregtelenítő kúrát.
A másik fontos eszköz, a víz.
Minden 30 testsúly kilogrammhoz az orvosok javaslata 1 liter tiszta víz elfogyasztása. Már ez óriási segítség. Sokszor az emésztés azért lassú, mert nem fogyasztunk elegendő vizet. Jól megfigyelhető hatás lesz, hogy kevesebbet fog fájni a térd, a könyök, a váll. Mindez csak a kellő mennyiségű víznek köszönhetően!

forrás:Lévai László

MultiDrops
A MultiDrops összetevői között kizárólag gyümölcs és zöldségféléket találhatunk, olajos  kivonatok formájában. A gondos válogatás eredményeképpen szinte az összes alapvitamint és ásványi anyagot megtalálható benne.
–     gyermekeknek is kiemelten javasolt őszi téli hónapokban, már akár 4 éves kortól
–     a gyermekkorban segíti a tanulási funkciókat
–     sportolók teljesítmény növeléséhez ajánlott
–     szervezet immunrendszerének segítésére

Bővebb információ…

Biyovis Teakeverék Október végéig -20% kedvezménnyel
A teakeverékben található gyógynövények célja a szervezetben felgyűlt ártalmas salakanyagok lebontása, eltávolítása, valamint a napi szükséges folyadékmennyiség biztosításával gyógynövények, ásványi anyagok juthatnak a szervezetbe.
–    epe, vese, máj, hasnyálmirigy működésének normalizálása
–    hatékony salaktalanítás, illetve roborálás
–    ízületi problémák megoldása
–     vértisztítás, vérhígítás
–     jótékony hatás cukorbetegség esetén
–     vizelethajtó, antimikrobás, bakteriosztatikus és görcsoldó hatás

Bővebb információ… 

Purex Phase 1 csomag
A gyomor-bélrendszeri panaszok oka gyakran az elfogyasztott étel továbbítása során bekövetkező zavar.

Ezt előidézheti az egyoldalú, szélsőséges és rostszegény táplálkozás, a finomított szénhidrátok (fehér liszt, cukor, fehér rizs), a stressz és a mozgásszegény életmód.

A bekövetkezett zavar első jelei lehetnek a hasfájás és a puffadás, esetleg az irritabilis bél szindróma( IBS ) tipikus tünetei, mint amilyen a rosszullét, görcsök, hasmenés…

Bővebb információ…