szeretetkuldetesilikevelvideokep

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Kovácsné Balogh Ilona vagyok, Ilike, a Szeretet – tolmács, a Harmónia Sziget élményközpont és Harmónia kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója. Amennyiben szeretnél jobban megismerni, ide kattints:

https://harmoniavilag.hu/ilikeaszeretettolmacs/

EZEN AZ OLDALON a SZERETET – KÜLDETÉS részleteiről olvashatsz és arról, hogy mi is ez valójában.

Amennyiben szívesebben néznéd meg videóban, akkor kattints a fő videóképre, fent. Ha inkább olvasnád, akkor ezt itt megteheted ezután:

Mi is ez a Szeretet – küldetés

  • Mi ez a Szeretet – küldetés?

 Azonnal megválaszolom, ám előtte engedj meg pár gondolatot rólam, és mindarról, amit képviselek.

Szeretettel köszöntelek! Kovácsné Balogh Ilike vagyok( ev), Ilike, a Szeretet – tolmács,
a Harmónia Sziget élményközpont és Harmónia kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója.

Mindenki arról beszél, mi fáj, mi nem megy az életében, Szeretet – tolmácsként, Harmónia és Egyensúlyépítő mentorként én abban segítek, hogy hogyan lehet minden jobb, könnyedebb és örömtelibb a Te életedben is, a Szeretet által.

„Hiszem, hogy mindenki jó, szerethető és értékes. Hiszem, hogy a szeretet, a hála, a nagyrabecsülés, a tisztelet, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés.

“Hiszem és tudom, hogy… A CSODA benned van, (épp úgy, ahogy bennem is) engedd, hogy megmutassam és együtt kibontakoztathassuk.” Fogadj útitársadul ( ha csak egy időre is ) és fedezzük fel mindazt a CSODÁt, amely körbevesz minket, miközben önmagunkat és a világot is újra felfedezzük és megértjük. Mert…

„ NEM LÁTHATOD A GYÖNYÖRŰT MAGADON KÍVÜL, AMÍG NEM VESZED ÉSZRE ÖNMAGADBAN”.

Hiszem és tudom, hogy… AJÁNDÉK vagy a világnak. JÓ, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES vagy. Minden sokkal TÖBB és SZEBB, mint ahogyan azt eddig tudtuk, hittük.

  • Mi ez a Szeretet – küldetés?

Amolyan jó cselekedetnek is hívhatnám. Felajánlom a lehetőséget, hetente pár embernek,  akár Neked is, hogy  ha most valami bánt, amin és amiben nem tudsz túllépni, nem tudod meghaladni, folyton visszatart, gátol, nem tudsz döntést hozni, tehetetlennek érzed magad, folyton azon agyalsz és leginkább az a kérdés fejezi ki a jelen állapotodat, hogy „ Most mit csináljak?” –  akkor ez a lehetőség Neked szól. Rajtad múlik csupán, hogy élsz – e vele, vagy sem.  

  •  Mi a célom mindezzel?

A célom az, hogy olyan nézőpontokat, új szemléletet adhassak, ami talán más, mint amik mentén eddig szervezted az életedet. És függetlenül attól, hogy hol tartasz a folyamataidban, vagy, hogy boldog vagy  – e vagy sem, ( hisz ezt nem tudhatom, de azt igen), hogy mindig lehet minden, még sokkal jobb, még örömtelibb. A változás az egyetlen állandó az életünkben. Ezért nem menekülhetsz előle örökké. Tartasz, ahol tartasz. Egy azonban szintén tény. Ha ugyanazt csinálod, mint eddig, jó esetben azt kapod, mint eddig.

Ahhoz, hogy a dolgok még  kedvezőbb irányba változhassanak, elkerülhetetlen, hogy valamit változtass abban, ahogyan gondolkodsz. Hiszen, a gondolataid által cselekszel aztán. Fel kell ismernünk azt a fájdalmat, amit akkor érzünk, ha nem cselekszünk, vagy ha ugyanazt tesszük, mint eddig. És azt az örömöt is érdemes megidéznünk, amit az adhat nekünk, ha végre, máshogyan cselekszünk. A változás mindenképpen rákényszerít majd az utadra. De az sokkal fájdalmasabb és küzdelmesebb, mintha önként mész a dolgok elébe. És, mindenki félve indul el, hidd el! Váltsd át a félelmedet kíváncsi érdeklődéssé és indulj el az igazi utadon.

„ Mert a bátorság nem a félelem hiánya, sokkal inkább egy döntés, hogy van, ami a félelemnél fontosabb.
Lehet, hogy a bátrak nem élnek örökké, de aki fél, az sohasem él.”

És amit mindezzel a küldetéssel Neked adok, ez csupán egy LEHETŐSÉG. Ha megérint téged, ha rezonál veled , vedd- vidd és használd. Ha nem, vagy csak még nincs itt az ideje a dolgoknak, akkor csak hagyd figyelmen kívül és lapozz tovább.

Amennyiben úgy véled, hogy lenne, aki számára mindez hasznos lehet, segítség lehet, kérlek, küldd el neki ennek az oldalnak a linkjét:

https://harmoniavilag.hu/szeretet-kuldetes

Hálás Szívvel köszönöm! Kívánok sok sikert az ÉLETedhez, erőben, jó egészségben, bőségben és Szeretetteli kapcsolódásokban bővelkedő életet!  

  • Amit fontos tudnod, mielőtt írsz nekem:

Hetente több olyan levél érkezik hozzám, amely hosszabb választ igényel. Olyan levél is akad, amelyre 1 gondolattal reagálok csupán, mert úgy vélem, hogy a folyamat megoldásához, ez a sorsfordító kiindulópont és csak ezt, ha az olvasóm ezt meglépte, túlhaladta, akkor van értelme a továbbiakat megbeszélni.

Másrészről abban hiszek, hogy lehet, hogy egy előadás, amire beülök, 99 % – ban általam már ismert információkat tartalmaz és akár unalmas is lehet, de az –  az 1% az, amiért ott maradok. Ami lehet akár csupán egyetlen mondat. De AZ A MONDAT, sorsfordító, vagy ötletet adó, vagy  nem mást tesz, mint átkattint valamit a fejemben, ami által az utolsó képkocka is helyére kerülhet, az életem kirakósában.

Általában heti 2 – 3 levélre van módom válaszolni, így ezért kérlek, legyél türelmes. A problémák, amelyekkel általában megkerestek, elég sokrétűek és persze hasonlóak. De ebben nincs semmi meglepő. Ahogy szokták mondani, nincsen új a nap alatt. Teljesen mindegy, hol élsz, vannak standard témák, mint a kapcsolataink, vagy az egészségünk.  És ennek megannyi variációjára érkezik kérdés. És nem árulok zsákbamacskát.

A válaszok tartalmát illetően sincsen új a nap alatt. Vagy mondhatnám azt is, hogy minden út Rómába vezet. Mindannyian ugyanoda tartunk, a különbség az csupán az, hogy mindannyiunk megtapasztalása más és más, hisz, – ha úgy tetszik – más – más rajt csomaggal indultunk és más –  más  eszközöket használtunk útközben. A válaszaimban a saját életutam során megszerzett, megtapasztalt, mások által is kipróbált  eszközeimet vélheted felfedezni. Ezek nem  jobbak, vagy rosszabbak másokénál, csupán mások. Mások, mert a saját megéléseim által finomhangoltam őket és adaptáltam azokat a saját életritmusomba és terveztem át a vendégeim életéhez.

FONTOS! Én minden egyes levélbeni megkeresésre, az akkor épp aktuális tudatszintemnek, tapasztalataimnak megfelelően és az intuícióim által vezetve adok választ a kérdésedre.   Ilike a Szeretet – tolmács

Ki írhat nekem és hova?

Te is.  Azt kérem szépen viszont, hogy írd meg a leveledben, hogy hány éves vagy. Ez fontos, hogy jobban el tudjam képzelni, milyenek az életed külső körülményei, hiszen ezek is hatással vannak rád és ebből kifolyólag a válaszomra is.

A leveledet ide írd: ilikeaszeretettolmacs@gmail.com

A tárgymezőbe kérlek, ezt írd: Mit tenne a Szeretet. Így könnyen rátalálok majd a leveledre. Megértésedet köszönöm.

Levelet tehát, bárki írhat nekem. Válaszolni többnyire videóban fogok, melyet aztán bejegyzés formájában felteszek ide, a Szeretet – üzenetek oldalra, az aktuális kategóriába. Természetesen megőrzöm minden olvasóm inkognitóját, az információkat bizalmasan kezelem.

Azonban azt gondolom, akkor érdemes  virtuális tollat ragadnod, akkor lesz a legnagyobb segítség a számodra mindaz, amit mondok, ha valóban elgondolkodsz azokon a nézőpontokon, gondolatokon, amelyeket tőlem hallhatsz. Semmiben nem döntök, nem sugallok semmit és mint mondtam, az aktuális nézőpontjaimat, meglátásaimat hallhatod.

Fontos azonban tudnod, hogy amiről beszélek a válaszvideóimban, azok elsősorban azokról az attitűdökről, nézőpontokról szólnak, amelyek a helyzeted Lelki – Szellemi  értelmezésének, vagy értelmezés hiányának következményeként jelentek meg okként a fizikai megtapasztalásodban.

Ám tudnod kell, hogy bármely élethelyzet, akár betegség esetén is igen fontos a holisztikus szemlélet, amelyet magam is követek a vendégeim folyamatainak helyreállítása során. A holisztikus szemlélet az egész embert, környezetét és életmódját is felöleli. Tartós fizikai EGÉSZség  csak a Testi öngyógyulás és a Lelki –  Szellemi fejlődés párhuzamos vezetése által lehetséges. Amennyiben úgy gondolod, hogy élsz a lehetőséggel, várom Szeretettel a Te leveledet is, ide:

ilikeaszeretettolmacs@gmail.com

Legyen ma is csodaszép napod!

Ilike a Szeretet – tolmács

AJÁNDÉKOT hoztam Neked, ne hagyd itt!

Kattints a képekre, csatlakozz a csoportokhoz és ez máris mind a tiéd! A csoportokban a legkönnyebben a ” Kalauzok” menüpontra kattintva éred el az ajándékaidat.

kulcsodavaltozashoz
teazzvelemilikeaszeretettolmacs
halavalaszeretetutjan

AJÁNLOM MÉG a figyelmedbe:

ilikeaszeretettolmacsdebrecen

HA MÉG NEM ISMERNÉL, … röviden:

 Szeretettel köszöntelek !

Kovácsné Balogh Ilike vagyok. Ilike, a Szeretet – tolmács, HARMÓNIA és EGYENSÚLYépítő mentor, a Harmóniasziget Élményközpont, a Harmónia Kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója, a Szeretet – üzenetek közvetítője

„Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…

 Mindenki arról beszél, mi fáj, mi nehéz, mi nem lehetséges,én arról, hogyan lehet minden könnyebb, örömtelibb, akár a Te életedben is. ”

 További dolgok, amelyekből jobban megismerhetsz:

https://harmoniavilag.hu/ilikeaszeretettolmacs/

LENNE KEDVED BESZÉLGETNI VELEM ERRŐL a témáról, amit fent a videóban hallhatsz? Ha igen, itt tudsz időpontot egyeztetni velem: 

 https://app.minup.io/book/kovacsne-balogh-ilike/service/2835

És, hoztam NEKED pár  AJÁNDÉKOT is! Fogadd olyan Szeretettel, mint amilyennel én alkottam őket. Azokat is a leírásban találod:

Hála kurzus:

https://www.facebook.com/groups/ilikeszeretettolmacs

„Kulcsod a változáshoz” bejegyzés sorozat

https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget

TEÁZZ VELEM,  Ilikével, a Szeretet – tolmáccsal. Időpontot itt tudsz foglalni

https://app.minup.io/book/kovacsne-balogh-ilike/service/2835

AJÁNLOM FIGYELMEDBE MÉG:

Szeretet – üzenetek:

https://harmoniavilag.hu/szeretet-uzenetek-iliketol/

 

Szeretet – küldetés:

https://harmoniavilag.hu/szeretet-kuldetes

És, még néhány hely linkje, AHOL MÉG ELÉRHETSZ engem:

https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget

https://www.youtube.com/@Ilike-a-szeretet-tolmacs

https://www.tiktok.com/@ilikeszeretettolmacs

https://www.facebook.com/harmoniaszigetilikeaszeretettolmacs/events

 Legyen ma is csodaszép napod!

A lehető legjobbakat kívánom Neked és Szeretteidnek!

Ilike a Szeretet – tolmács

tel: 06 / 30 – 460 – 6335

(Kovácsné Balogh Ilona ev.)