harmoniaszigetdebrecen5

Szeretettel köszöntelek!

Örülök, hogy egymásra találtunk! A Harmónia Sziget élményközpont

Érted, Neked jött létre

 Minden 1 helyen ahhoz, hogy Te azzá a csodálatos Lénnyé válhass,

 aki valójában vagy!

A Harmónia Sziget élményközpont

a Te álmaid beteljesüléséért született meg. Az élményközpontban számos olyan programot és lehetőséget találsz, amely számodra is az első lépés lehet a csodás átalakulásod útján.

Nézd meg kérlek, hogy mely programok azok, amelyek INVITÁLNAK, MEGÉRINTENEK, MEGSZÓLÍTANAK  Téged, amelyeknek csupán az olvasása közben is örömteli bizsergés jár át.

Mert nem titok, hogy ez lesz

az a program, amibe érdemes belevágnod, mert ő lesz A LEGALKALMASABB ARRA, hogy az

 • életed nehézségeiből AJÁNDÉKOKat,
 • a betegségedből EGÉSZSÉGet
 • a szorongásodból MOTIVÁCIÓt,
 • a bánatodból ÖRÖMöt,
 • a feszültségből ÉLETERŐ,
 • az elkülönülésből EGYSÉGet, EGÉSZséget,

                         a káoszból RENDET varázsoljanak az életedben

LEHET, hogy Te is...

 • Lehet, hogy  azért látogatsz majd el hozzám, hogy megoszd velem azt, ami épp a Szívedet – Lelkedet nyomja és adjak számodra olyan „ eszközt ”,  amely visszabillent az egyensúlyodba ismét

 • Lehet, hogy szeretnél többet tenni önmagadért, az egészségedért, de nem tudod, hol is kezdj bele

 • Vagy talán nagyon is érzed az évek hozta kopásokat, fájdalmakat a testedben és szeretnél természetes gyógyírt a bajaidra

 • Megint máskor csupán jólesik majd, hogy valaki bízik benned, hisz az álmaidban és inspirál, biztat Téged. Ez is Én vagyok

 • Lesz, amikor csupán a játék, a közös kikapcsolódás miatt választod a kiscsoportos élmény – és alkotói programjaimat, hogy átéld újra a gyermeki szabadság oly régen átélt érzését újra

Bárhogyan is van,

várlak nagy – nagy Szeretettel!

Az aktuális programokról itt tájékozódhatsz most:

https://www.facebook.com/harmoniaszigetilikeaszeretettolmacs/events

 

Egy kicsiny „ sziget ” a HARMÓNIA  és EGYENSÚLY jegyében Debrecen keleti régiójában, távol a belváros zajától, természet közeli, családias, otthonos környezetben. Hogy te minél könnyebben feltöltődhess, regenerálódhass, a napi stressz után. NEKED IS JÁR egy kis kényeztetés.

 

A Harmóniasziget Élményközpont Debrecenben, a benne található – részben érintetlen, – természet közeli Harmónia Kerttel és a benne található megannyi bájos hellyel, – mint: a Levendula “Ház” – , a “Szeretet part”, a “Fenyők árnyékában”, az “Otthon melegében”, a ” Biztos menedék” – egy igazi családias, biztonságot adó, megnyugvást, elcsendesülést hozó, otthonos hely.

Természet közeli Otthonomba várlak tehát, nagy – nagy szeretettel! Megtisztelsz a jelenléteddel!

Ahhoz, hogy az életed élvezetessé váljon, a mindennapok része legyen a vidámság, a jókedv párhuzamosan érdemes a Testedben  Lelkedben zajló dolgok feltérképezéséhez kezdeni. Szelíden, könnyedén. Az  ellazulás, pihenés, feltöltődés elősegítésére használunk do Terra esszenciális olajokat is +  kapsz egy csésze finom teát, kedved szerint salaktalanító, méregtelenítő, vagy üdítő gyümölcsös változatban.

 akkor a 41-es busz hoz felém. A pontos helyszínt az időpont lefixálásakor adom meg.

A programokra A JELENTKEZÉSEDET a kihirdetett időpont előtti nap éjfélig tudom elfogadni. Időpontfoglalás lehetséges:

– messengeren – ilikeaszeretettolmacs@gmail.com – 06/30 – 4606335

készpénzben tudod a helyszínen kiegyenlíteni, vagy online jelentkezés esetén,

a jelentkezés után küldöm az átutaláshoz a számlaszámot és a számlát. Ha a helyszíni fizetést tervezed, kérlek pontos összeget hozz magaddal, pénzváltásra nem mindig van lehetőségem.

Csoportos programok esetén a CSOPORTTAGOK IGÉNYEIHEZ  ÉS  LEHETŐSÉGEIHEZ IGAZODIK, ezért nem találsz sok helyen pontos időpontokat, csak napszakokat az egyes programok mellett. Amint a csoportlétszám( max. 6 fő) betelt, felveszem mindenkivel egyesével a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot. A csoportos foglalkozásokat már 1 jelentkező esetén is megtartom.

Egyéni programok esetén  szintén lefixáljuk együtt az alkalmas időpontot a számodra. A fix időpontra hirdetett programok annak megfelelően vannak megtartva.

AZ EGYÉNI programban mélyebben bele tudunk menni a téged érintő helyzetek feltérképezésébe. Ha érdeklődsz a miért – ek iránt is, itt azok is feltárulnak előtted és az ” érkező” válaszokat is segítek felismerni, megérteni és átkonvertálni a saját életedre.Egy ilyen alkalom során részletesen átbeszéljük, MI MINDENT ÁRUL EL RÓLAD az adott élethelyzeted amiben vagy, vagy ha rajzprogramon veszel részt, akkor az elkészült alkotásod. Mindig rálelhetsz VÁLASZOKRA, MEGOLDÁSOKRA a téged foglalkoztató gondjaid tekintetében.

A CSOPORTOS programnak másban van a csodálatos ereje.Ezeket a programokat akkor ajánlom a figyelmedbe, ha már nem kérdés a számodra, hogy felelős vagy az életedért és van benned hajlandóság, hogy új utakat is felfedezz annak reményében, hogy azok lehet, hogy  örömtelibb megéléseket biztosítanak, mint mondjuk a mostani, amelyet követsz.  Még nagyobb energiák, erők összpontosulnak egyszerre, hiszen a ” véletlenszerűen “ össze került társak mindannyian megannyi új nézőpontot adnak  mindannyiunk számára, beleértve engem is. És mindig meglepődve tapasztalják a résztvevők, hogy a másik problémája, nézőpontja valamilyen formában az ő életében is megjelenik, feladata van vele. Őriási inspirációt kapunk mindannyian egymástól.

KÉRÉSEM FELÉD:

Szeretek pontosan kezdeni, ezért érkezz kérlek 15 perccel korábban a megadott időponttól . Ha késel, sajnos annyival rövidül a  programod hossza, hiszen nem tudsz tovább maradni, mert gyakran már jön is a következő vendégem utánad.Tartsuk tiszteletben a saját időnket és egymás idejét!

Megértésedet köszönöm!

 

AJÉNDÉKOZD MEG Önmagadat vagy Szeretteidet

“ÖRÖM – ALKOTÁS ” rajzélmény ajándékutalvánnyal

HARMÓNIA ÉNIDŐ kártyával( 6 vagy 12 alkalomra szóló)

 HARMÓNIA – EGYENSÚLY ajándékutalvánnyal

 

harmoniaenidokartya6
harmoniaszigetelmenykozpontajandekutalvany
elmenyrajzolasweb1
harmoniaenidokartya12

GYAKORI KÉRDÉSEK

ÉN MÁR JÁRTAM NÁLAD. MEHETNÉK RENDSZERESEN?

Igen, ennek 3 lehetséges módja van:

1. Minden alkalommal kifizeted az 1 alkalomra szóló program díját.

2. HARMÓNIA ÉNIDŐ kártyát vásárolsz, amivel  részt vehetsz a kiscsoportos, kiírt programokon  6 , vagy 12 alkalommal

3. HARMÓNIA ÉNIDŐ kártyát vásárolsz, amivel jöhetsz egyéni mentor programra. Ez már egy mélyebb önismereti utazás. Ha ilyenben gondolkodsz, előtte mindenképpen jelentkezz be egy  ” Teázz velem, Ilikével a Szeretet – tolmáccsal ” díjmentes programra, ahol megbeszéljük mi a célod  és milyen témával szeretnél dolgozni. Amennyiben HARMÓNIA ÉNIDŐ kártyát vásárolsz, plusz ajándékok várnak Rád!!!!

Ezek az AJÁNDÉKOK VÁRNAK rád,

ha  HARMÓNIA ÉNIDŐ kártyával látogatsz el a programjaimra…

 

 

 

 

ajandekrajzhoz2

6 alkalmas kártya

vásárlása esetén:

Ajándékod egy 20 perces pihentető, ellazító fejmasszázs

ajandekrajzhoz1

12 alkalmas kártya

vásárlása esetén:

  Ajándékod: 20 perces pihentető, ellazító fejmasszázs+ 30 perces Lélekiránytű konzultáció

Kovácsné Balogh Ilona

Kovácsné Balogh Ilona

HARMÓNIA – EGYENSÚLY építő mentor,

SZERETET – tolmács

” Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál. “

 

 

S, HOGY MIÉRT LEHET SZÁMODRA SEGÍTSÉG A JELENLÉTEM, A TUDÁSOM?

Ki is az az ÉN, aki mindezt ajánlja Neked?

Mert több évtizede érdeklődöm, kutatom és tanulom folyamatosan ma is, az EMBER és a Világmindenség működését és azt, hogy milyen potenciálok lehetnek bennünk.  Az önmegismerés Testi -Lelki  – Szellemi téren, elengedhetetlen ahhoz, hogy az életünket valóban éljük és élvezzük, ahelyett, hogy a túlélésre játszanánk. Épp oly szerelem téma ez számomra, mint az alkotás.

A vendégeimmel való közös munka során azt tapasztaltam, hogy nehéz  elfogadni azt, ami van, nehéz szembesülni a felelősségünk kérdésével és bár tudjuk, hogy a változás az egyetlen esélyünk, félünk  az ismeretlenbe való lépéstől, foggal – körömmel ragaszkodunk a régihez, miközben a Szívünk – Lelkünk szárnyalni vágyik. Óriási terheket cipelünk, hol a magunkét és akinek ez nem elég ( vagy túl nagy a segítő szándék mások iránt, ők ) a másokét is. Azt hisszük, hogy ezzel könnyítünk az ő vállalásaikon. Persze, ez nem így van. Mindenkinek magának kell végig járnia az útját, akár a fellegekbe visz is, akár a mélybe süllyeszt. Az út közben tett megértések és felismerések azok, amelyek  megadják azt a mindennapi örömöt az életünkben, amit mi boldogság címén akár egy egész életen át hajszolunk.

Ha már szűk az a tér, amelyben most élünk, ha már nem okoz örömet, ha már másra vágyunk, mindig van lehetőség újratervezésre az életünkben. Ám azt várni, hogy a dolgok megváltozzanak, vagy más emberek megváltozzanak a kedvünkért vagy, miközben ugyanazt tesszük nap, nap után, miközben épp úgy viszonyulunk hozzájuk, mint eddig, hiába való, buta dolog azt várni, hogy a dolgok majd megváltoznak. hogy csak úgy majd ránk talál a boldogság. A változás az, ami új lehetőségeket hoz. Ha mindig ugyanazt csináljuk, nem változtatunk semmin , a tapasztalásunk módja is csak ugyanaz maradhat, egyetemesen. Az embereknek szükségük van egymásra,  mert a Lélek arra született, hogy Szeressen és Szeretve legyen. Magányosan a Szeretet értelmét veszti.

Ha mindezek Fényében szívesen ajánlanál

Szeretteidnek,

ha úgy érzed,hogy az ő életükhöz is hozzájárulás lehetek,

hálám jeléül VENDÉGEM VAGY: 1 x 20 perces fejmasszázsra, minden új általad küldött vendégem után. 5 db ilyen ajánlás után pedig ( Értsd:akik igénybe is veszik valamelyik szolgáltatásomat, vagy részt vesznek valamelyik programomon) választhatsz 1 programot magadnak, amelyen  12.500 Ft alatti  programon díjmentesen vehetsz részt, afölött féláron.

NOS, KÉSZEN ÁLLSZ EGY ÚJ KALANDRA?