ilikeaszeretettolmacszeretetuzenetei,

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

 

Kovácsné Balogh Ilona vagyok, Ilike, a Szeretet – tolmács,  a Harmónia Sziget élményközpont és Harmónia kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója, a Szeretet – üzenetek közvetítője 

 

EZEN AZ OLDALON lejjebb, a Harmónia blogom kiemelt témáit találod. Ezek a témák, maguk a Szeretet – üzenetek azért születtek meg, mert a pályafutásom és életem eddigi tapasztalatai mellett olyan vendég tapasztalataim is felgyűltek szép számmal, amikről úgy vélem érdemes írnom, mert tanulságosak lehetnek. Gyakran többlépcsős folyamatok útján jutottunk el a jelen állapotból, a vágyott állapotba.

AMIKOR ÚGY ÉRZÉKELTEM, hogy érdemes visszalépni

és megtalálni a probléma gyökerét, akkor ezt is megtettük.És nem azért, hogy hibást keressünk, vagy kifogásokat, netán magyarázatokat, önigazolást gyártsunk. Az okok ismerete pusztán az emberi elme megértését segítik , ami által képessé válunk megbékélni dolgokkal és olyan módon újratervezni az életünket, amely valóban örömteli, békés életet hozhat el a számukra.

ÍGY, EGY JELEN ÉLETHELYZETBELI PROBLÉMA, BETEGSÉG,

hozzájárulás az életünkhöz. Így ismerhetjük fel, hogy minden egy jel körülöttünk és mennyire hálásak lehetünk azért, hogy egyáltalán felfedte magát  előttünk és általa új lehetőséget kaptunk az életre. Szívbéli, örömteli vágyaink megélésére.

MILYEN JÓ, HOGY TÖRTÉNETEIM FŐSZEREPLŐI,

 
a vendégeim éberek voltak az érzéseikre és nem törődtek bele a sorsukba, ha nem keresték a megoldást és nem szégyelltek segítséget kérni.
Természetesen a történet főszereplői rejtve maradnak az olvasó, – vagyis előtted -, hiszen ezek bizalmas információk. Természetesen, a nevek kitalált nevek és a valósággal történő azonosság, – úgy a személyek, mint az élethelyzetek tekintetében –  csak a véletlen műve lehet.
MEGHALLGATOM, HOGY MIK EZEK A " SZERETET - ÜZENETEK "

Szia! Itt tudod meghallgatni, mik is ezek a Szeretet – üzenetek. Kattints ide:

NINCS MÓDOM MEGHALLGATNI, INKÁBB ELOLVASOM

Kovácsné Balogh Ilona vagyok, Ilike, a Szeretet – tolmács, 

a Harmónia Sziget élményközpont és Harmónia kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója.

 

EZEN AZ OLDALON lejjebb, a Harmónia blogom kiemelt témáit találod.Ezek a témák, maguk a Szeretet – üzenetek azért születtek meg, mert a pályafutásom és életem eddigi tapasztalatai mellett olyan vendég tapasztalataim is felgyűltek szép számmal, amikről úgy vélem érdemes írnom, mert tanulságosak lehetnek. Gyakran többlépcsős folyamatok útján jutottunk el a jelen állapotból, a vágyott állapotba.

AMIKOR ÚGY ÉRZÉKELTEM, hogy érdemes visszalépni és megtalálni a probléma gyökerét, akkor ezt is megtettük.És nem azért, hogy hibást keressünk, vagy kifogásokat, netán magyarázatokat, önigazolást gyártsunk. Az okok ismerete pusztán az emberi elme megértését segítik , ami által képessé válunk megbékélni dolgokkal és olyan módon újratervezni az életünket, amely valóban örömteli, békés életet hozhat el a számukra.

ÍGY, EGY JELEN ÉLETHELYZETBELI PROBLÉMA, BETEGSÉG , hozzájárulás az életünkhöz. Így ismerhetjük fel, hogy minden egy jel körülöttünk és mennyire hálásak lehetünk azért, hogy egyáltalán felfedte magát  előttünk és általa új lehetőséget kaptunk az életre. Szívbéli, örömteli vágyaink megélésére.

MILYEN JÓ, HOGY TÖRTÉNETEM FŐSZEREPLŐI, a vendégeim éberek voltak az érzéseikre és nem törődtek bele a sorsukba, ha nem keresték a megoldást és nem szégyelltek segítséget kérni.
Természetesen a történet főszereplői rejtve maradnak az olvasó, – vagyis előtted -, hiszen ezek bizalmas információk. Természetesen, a nevek kitalált nevek és a valósággal történő azonosság, – úgy a személyek, mint az élethelyzetek tekintetében –  csak a véletlen műve lehet.

 

Ha pedig szeretnél jobban megismerni, azt itt megteheted:

 

AMIKOR RÁKATTINTASZ a témák képeire, azok átirányítanak a blog megfelelő kategóriájába és már olvashatod is az írásaimat.

KÉRDÉSEIDDEL, KÉRÉSEIDDEL, ide fordulhatsz:

email:  baloghilike8@gmail.com

tel: 06/30 – 460 – 6335

AMENNYIBEN SZERETNÉL RENDSZERESEN ÉRTESÜLNI legfrissebb írásaimról, itt lehetőséged van arra, hogy azt  minden héten, a heti írásokat összegyűjtve elküldjem Neked. Erre a blogértesítőre, itt tudsz feliratkozni:

„Hiszem, hogy mindenki jó, szerethető és értékes. Hiszem, hogy a szeretet, a hála, a nagyrabecsülés, a tisztelet, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés.”

 Hiszem és tudom, hogy… AJÁNDÉK vagy a világnak. JÓ, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES vagy. Te is megérdemelsz egy ÉRTÉKES és ÉRDEMES ÉLETet, amelyben  végre minden könnyed és örömteli a számodra.Eleget küzdöttél már. Hiszem és tudom, hogy… A CSODA benned van, (épp úgy, ahogy bennem is) engedd, hogy megmutassam és együtt kibontakoztathassuk. Fogadj útitársadul ( ha csak egy időre is ) és fedezzük fel mindazt a CSODÁt, amely körbevesz minket, miközben önmagunkat és a világot is újra felfedezzük és megértjük.

Mert „ NEM LÁTHATOD A GYÖNYÖRŰT MAGADON KÍVÜL, AMÍG NEM VESZED ÉSZRE ÖNMAGADBAN”.

Szeretettel ölellek, Ilike a Szeretet – tolmács

ISMERJ MEG ENGEM - AVAGY " KI IS AZ A SZERETET - TOLMÁCS? "

Kattints erre a linkre és máris kiderül a számodra is, hogy ki a szerzője a Szeretet – üzeneteknek:

https://harmoniavilag.hu/ilikeaszeretettolmacs//

Kiemelt Szeretet – üzenet kategóriák

eletirtaigazmese
ÉLET ÍRTA IGAZ MESÉK...
Az ÉLET írta igaz mese szólhat rólad, rólam, vagy bárki másról.
Magadra ismerhetsz a történetek egy – egy élethelyzetében. Mindig valamilyen nehéz, fájdalmas, megoldhatatlan dolog a kiinduló pontja a történetnek. Aztán azt a felfedezési folyamatot mutatom be bennük, amely elvezetett a problémák gyökeréig, a fő okhoz.
 
 
 
 
 
Így ismerhetjük fel, hogy minden egy jel körülöttünk és mennyire hálásak lehetünk azért, hogy egyáltalán felfedte magát  előttünk és általa új lehetőséget kaptunk az életre. Szívbéli, örömteli vágyaink megélésére.
 
Milyen jó, hogy főszereplőim éberek voltak az érzéseikre és nem törődtek bele a sorsukba, ha nem keresték a megoldást és nem szégyelltek segítséget kérni.
Az írásokat itt találod:
 
testbeszelgetesekilikevelaszeretettolmaccsal
TEST - BESZÉLGETÉSEK

A TESTünk folyamatosan jelez.Érdemes megtanulni olvasni az üzeneteiben és annak útmutatásai alapján cselekedni. Az írásokat itt találod:

https://harmoniavilag.hu/testbeszelgetesek/

egeszsegedertilikeaszeretettolmaccsal
EGÉSZSÉGEDÉRT

“Az egészség nem minden, de az egészség nélkül, minden semmi “. Mondta helyesen Schoppenhauer. Egészségtámogató írásokat, eszközöket, ötleteket, praktikákat olvashatsz itt:

https://harmoniavilag.hu/egeszsegedert/

mittenneaszeretet
MIT TENNE MOST, A SZERETET?

Ebben a kategóriában olyan írásokat olvashatsz, amelyben olvasóim, vendégeim feltettek egy kérdést saját élethelyzetükkel kapcsolatban és kíváncsiak voltak arra, hogy “Mit tenne” a Szeretet a helyükben? Milyen lehet a helyzet megoldása, ha a hozzá vezető út nem a küzdésből, nem a versengésből,nem félelemből, tehetetlenség érzetből, elvárásból, megfelelésből, bosszúból, szégyenből, haragból, önbántásból… születne meg, hanem a Hála és a Szeretet teréből.

Az írásokat itt találod:

 

lelekemelo
LÉLEKEMELŐ

Ebbe a kategóriába kerültek azok a filmek, zenék, könyvek, szemet gyönyörködtető és Lelket tápláló dolgok, amelyek emelik a rezgésszintünket, emelik a frekvenciánkat, örömmel töltenek el, jókedvre fakasztanak. Az írásokat itt találod.

https://harmoniavilag.hu/lelekemelo/

kapcsolataidertilikeaszeretettolmaccsal
ÖRÖMTELI KAPCSOLÓDÁSAIDÉRT

Amikor a kapcsolatainkban nem önmagunk vagyunk, csupán szerepeket játszunk, vagy nem vagyunk egyenrangú felek, az minden további létezésünket, cselekedeteinket, tapasztalásainkat meghatározza. Ötleteket, írásokat találhatsz itt a gyakori élethelyzetekről, szokásos viselkedésmintázatokról és a párkapcsolat szintlépésének lehetőségeiről, eszközeiről.

https://harmoniavilag.hu/oromtelikapcsolataidert/

mituzenaszeretet
MIT ÜZEN A SZERETET A TEST ÁLTAL?

Ebben a kategóriában olyan írásokat, esteleírásokat olvashattok, amelyben a Szeretet valamilyen Testi tünet, panasz formájában üzen. Ezek nyomába eredünk.

Az írásokat itt találod:

https://harmoniavilag.hu/mituzenaszeretetatestaltal/

 

 

egbolkapottgondolatok
ÉGBŐL KAPOTT GONDOLATOK
Egyetlen gondolatból indult Szeretet gondolatok Neked, amelyek merengésre, gondolkodásra sarkallhatnak, felismeréseket hozhatnak, tudatos éberséget adhatnak
onismerettudatossagilikeaszeretettolmaccsal
ÖNISMERET / TUDATOSSÁG

Az Önismeret az alfája és omegája mindennek. Önmagunk, a TESTünk működésének megismerése, önmagunk és mások viselkedésének a gyökereinek feltérképezése, valamint a Világ, és az ÉLET törvényeinek, szabályainak ismerete és mindezek boldogságos és könnyed módon történő integrálása a mindennapjainkba, maga a művészet. Ezen ismeretek és eszközök tudatos használata elvezet minket arra az önismereti útra, amely megnyitja előttünk a CSODÁK kapuját. Az írásokat itt találod:

https://harmoniavilag.hu/onismeret-tudatossag/

TETSZENEK EZEK AZ ÍRÁSOK? Szeretnél még több ilyet hallgatni, olvasni, de arra nincs időd, hogy folyton visszakeresd őket?

Nagyszerű hírem van! Most egyszerűen hozzá férhetsz ezekhez a Szeretet – üzenetekhez.Nem kell mást tenned, mint az alábbi űrlapon jelezni felém, hogy kéred az automatikus értesítőt. Amint ezt megteszed, minden héten pénteken elküldöm Neked az elmúlt 7 napon megjelent írásaimat.Így, nem kell majd keresgetned majd.

Kérd MOST ezeket az írásokat, videókat!

 


Ajánlom még figyelmedbe:

szeretetkuldetesilikeaszeretettolmaccsal
MEGNÉZEM, MI EZ A " SZERETET - KÜLDETÉS "

AJÁNDÉKOT hoztam Neked, ne hagyd itt!

Kattints a képekre, csatlakozz a csoportokhoz és ez máris mind a tiéd! A csoportokban a legkönnyebben a ” Kalauzok” menüpontra kattintva éred el az ajándékaidat.

kulcsodavaltozashoz
teazzvelemilikeaszeretettolmacs
halavalaszeretetutjan