Szeretettel köszöntelek a Harmónia Sziget élményközpontban!

Amikor belépsz az élményközpontomba, egy különleges világban találod magadat, ahol az önismeret és az EGÉSZség számít legfőbb értéknek. Mindannyiunk számára fontos, hogy megértsük önmagunkat és a körülöttünk lévő világot és erre keressünk  a magunk lehetőségeit, hogy választ kaphassunk az élet nagy kérdéseire.

 

Az Önismereti Felfedező Programjaim és a Kényeztető Élményprogramjaim két fő irányt kínálnak az ide látogatóknak, köztük Neked is. Az önismereti programjaim egyedi lehetőséget teremtenek arra, hogy mélyebben megismerjük és megértsük önmagunkat, felfedezzük a bennünk rejlő potenciált és megtaláljuk az egyensúlyt és a belső békét az életünkben.Egy interaktív és izgalmas utazás során olyan eszközöket és módszereket kínálok a jelenlévőknek, amelyek segítenek feltárni belső motivációinkat, erősségeinket és céljainkat. Legyen szó online vagy offline programokról, egyéni vagy csoportos foglalkozásokról, minden lépésben melletted vagyok/vagyunk, hogy támogatunk a fejlődésedben.

Kényeztető Élményprogramjaim pedig egy másik dimenziót nyitnak meg a számodra. Testi és Lelki szinten egyaránt hatnak, általuk érzékletesen tapasztalhatod meg az érintések, a zene, a természet csodálatos világát, benne az ásványok és az illatok gyógyító erejét. Ezek a programok segítenek lecsendesíteni a Lelkedet a mindennapi stressztől és megteremteni az alapot az új tapasztalatok befogadásához és az életben való előrehaladáshoz.

Ha készen állsz arra, hogy elindulj ezen az izgalmas úton, akkor csatlakozz hozzánk! Várunk szeretettel, hogy együtt fedezzük fel azt a csodát, aki valójában vagy.

Gyere el a Harmónia Sziget élményközpontba és

kezdd el az önismereti utazásodat még ma!

Szeretettel, Ilike

Szeretet-tolmács, Harmónia és egyensúlyépítő mentor, Egészségfejlesztő mentor

 

NYEZTETŐ ÉLMÉNYPROGRAMOK

 

onfelfedezoelmenyprogramok

 

 

 

 

Tudom, hogy  Téged is foglalkoztatnak az ÉLET nagy kérdései és szeretnél többet megtudni Önmagadról és a körülötted lévő világról. És abban is biztos vagyok, hogy az egészséged számodra is a legfőbb érték és Neked is szíved vágya, hogy mindennapjaid megteljenek örömmel, boldogsággal, sikerekkel, bőségben teljen és hogy elégedett lehess az életeddel.

Biztosan észrevetted már, hogy  ehhez a megtapasztaláshoz ahány ember, annyi eszközt, utat ajánl. Én minden eszköz alfáját és omegáját ajánlom a figyelmedbe. Ez pedig nem más, mint az önismeret. Önműködéseink megfigyelése Testi – Lelki – Szellemi szinten. Ez az az út, amely biztosan elvezet a célodig. Az úton lehetnek nehézségek, tehetsz kitérőket, ám a végén mindig minden RENDbe jön. Az önismereti út, egy lehetőség a személyes fejlődésre, a HARMÓNIA, az EGYENSÚLY  és a BELSŐ BÉKE megtapasztalására.

Válassz kedvedre egyéni és csoportos online és offline Önismereti Felfedező Programjaimból! A programokat kifejezetten arra terveztem, hogy segítsenek mélyebben megismerni és megérteni önmagadat és felfedezni a benned rejlő potenciált. Programjaim egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy belépj egy izgalmas és interaktív utazásba, ahol olyan eszközöket és módszereket találsz, amelyek segítségével felfedezheted belső motivációidat, erősségeidet és céljaidat. Mindenben végig kísérlek,  – ha kéred és választod,  – hogy megtaláld azt az egyensúlyt és harmóniát, amit keresel az életedben.

Az Önismereti Felfedező Programjaim során mindennapi témákat dolgozunk fel,amelyek akár a Te mindennapjaid részesei is. Ám mindezt a Szeretet szemüvegén át, annak megannyi megnyilvánulási formáin keresztül tesszük, mint az önSzeretet, a Hála, Nagyrabecsülés, a Tisztelet, a kitartás, a pozitív gondolkodás és az életcéljának és értékének megtalálása. Különböző interaktív tevékenységek, gyakorlatok és reflexiók révén mélyebben megértheted önmagadat, és képessé válsz arra, hogy tudatosabban és hatékonyabban alakítsd az életedet. Legyen szó önismereti tesztekről, kreatív feladatokról vagy életvezetési tanácsokról, nálunk mindent megtalálsz az önismereted fejlesztéséhez és a személyes növekedésed támogatásához.

 

 

 

NYEZTETŐ ÉLMÉNYPROGRAMOK

 


kenyeztetoelmenyprogramokdebrecen-noknek

 

 

 
 
 
 
 
Kényeztető programjaim egyszerre hatnak Testi – Lelki szinten, az ÉRZÉKEIDEN keresztül. Finom, lágy, simogató érintések, álomba ringató zene, melyre minden porcikád vágyik. Többféle keleti módszert és fogásokat ötvözök egy – egy egyedi, különleges kezeléseimben. Gyakran veszem igénybe a fantasztikus ásványok és illóolajok varázslatos erejét is. Én csak úgy hívom őket, hogy a „SZELÍD” GYÓGYMÓDOK.
 
 
Akkor is képesek a Lélekben és a Testben is regeneráló hatásokat elérni, ha Te egyébként semmit nem teszel. Vagy épp fogalmad sincsen, min és hogyan kellene változtatnod bármit is az életedben, csak azt érzed, nem jó úgy, ahogyan most van. Nem vagy gondtalan és vidám. Tele vagy feszültséggel, keserűséggel,nehezteléssel, vagy félelemmel, bizonytalansággal, tehetetlenséggel.
 
Szoktam is ilyenkor a konzultációk helyett vendégeimnek ajánlani előbb néhány Test – Lélek kényeztető programot, hogy a Lelked lecsendesedjen.
Csak AKKOR LESZEL KÉPES új dolgok befogadására, vagy épp arra, hogy meglásd, meglépd az előtted kínálkozó lehetőségeket.

 

NOS,  készen állsz arra, hogy elindulj ezen az izgalmas úton?

Akkor csatlakozz hozzánk,

várunk szeretettel  bármelyik programunkon és fedezzük fel  együtt azt a CSODÁt, aki valójában vagy!

Gyere, találkozzunk mielőbb!

Minden utazás EGYETLEN EGY LÉPÉSSEL KEZDŐDIK

Gyere el a Harmónia Sziget élményközpontba és kezdd el az önismereti utazásodat még ma!

FOGLALJ IDŐPONTOT  ITT: https://app.minup.io/book/kovacsne-balogh-ilike

Szeretettel, Ilike

a Szeretet – tolmács, Harmónia és egyensúlyépítő mentor, egészségfejlesztő mentor