Szeretettel köszöntelek !

 

Kovácsné Balogh Ilike vagyok. Ilike, a Szeretet – tolmács, HARMÓNIA és EGYENSÚLYépítő mentor, a Harmóniasziget Élményközpont, a Harmónia Kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója.

Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…

FONTOS! Az írásaimban mindig az épp aktuális tudatszintemnek, személyiség érettségi szintemnek, tapasztalataimnak és a Teremtő által küldött sugallatoknak, intuícióknak megfelelően alakított nézeteimet, meglátásaimat olvashatod. Világképemet a holisztikusság jellemzi, vagyis egészében látni a Világot és benne magát az EMBERT is.

EBBEN A BEJEGYZÉSBEN arról mesélek Neked, hogy 

Hogyan tudom TÁMOGATNI a FIZIKAI EGÉSZSÉGEDET?

„Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi”.

És milyen igaza volt Schoppenhauernek. Az EGÉSZség, a HARMÓNIA megéléséhez elsődleges a Lélek RENDbe tétele. Ám ha a TEST panaszos, mégsem élhetjük meg a TELJESséget. A harmónia megéléséhez, fontos a FIZIKAI TEST támogatása is.

” az egészség szabadságot ad , amit kevesen értékelnek addig amíg már nincs meg nekik…”

TE FIGYELJ ODA AZ EGÉSZSÉGEDRE!

Harmónia egészség áruház

Igazság szerint áruházakat kellett volna írnom. Hiszen az évek azt igazolták számomra, hogy nincsen egyetlen , fantasztikus szer a bajainkra, így egyetlen egészség áruház termékei sem csodaszerek. Egyikben ez az alkalmasabb, a másikban az. Én azt gondolom, A CSODA BENNÜNK VAN!

Mi magunk betegítjük meg magunkat. És mivel ez így van, fordítva is igaz, vagyis, meg is tudjuk gyógyítani magunkat. Senki senkit nem képes meggyógyítani, csak önmagát.

Mások persze elősegíthetik a gyógyulásunk Testi  – lelki folyamatait, de ahogy mondani szokás, az úton, nekünk, magunknak kell lépkednünk.

MÍG MEGTANULOD  Te is (én folyamatosan tanulom már jó ideje, szép eredményekkel), hogy hogyan vagy képes a Tudatod által egészségben és EGÉSZségben tartanod  Te is magadat, addig még szükséged lehet, legalább alkalmanként a fizikai Tested működését megtámogatni bizonyos hatóanyagokkal.

Ezeket érdemes többnyire megbízható egészség áruházakból beszerezni. Azért hasznosak a hálózatos rendszerek, mert ha jót találsz, akkor a megbízható minőséget, standard hatóanyagtartalmat biztosítanak és ahhoz képest töredék áron, mintha azt bioboltból, vagy multinál szereznéd be.  Figyelj nagyon a címkékre, a megnevezésekre, mert sokszor a kókler termék megtévesztésig hasonlít arra, amely valóban  hatékony lehet.

És, ha már boltból vásárolsz és nem magad készíted a termékeidet a fűben – fában elv alapján, érdemes olyan „ áruházból” vásárolni, amelyben részesedésed is lehet. Olyan, mintha saját boltod lenne.

HÁT NEM LENNE NAGYSZERŰ, ha legalább a családban használt termékeket ingyen kapnád a cégtől?

Én ezekből az áruházakból vásárolok alkalmanként: Biyovis, Biocom, Ökonet Do- Terra

HA SZERETNÉL KEDVEZMÉNYESEN VÁSÁROLNI, KÜLDÖM A KÓDOT Te is, írj és küldök kódot. Általában 20-30 % a kedvezmény.

ilikeaszeretettolmacs@gmail.com

Mindemellett felhívom a figyelmedet arra, hogy hiú ábránd azt várni, hogy bármi, vagy bárki törődik az egészségeddel.

TE VAGY EGYEDÜL FELELŐS ÖNMAGADÉRT.

Nem tolhatod másra a Te egészséged felelősségét. Hogy is várhatnánk el, hogy például az orvostól várjuk a gyógyulásunkat?! Az ő feladata leginkább az, hogy segítsen nekünk feltérképezni, hogy hol billentek ki a szerveink az egyensúlyi állapotukból. És persze adhat, életviteli javaslatokat, de hogyan várhatjuk el tőle, hogy egészségben tartson minket? Nem lehet minden egyes páciense mellett ott a nap 24 órájában, hogy ellenőrizze, hogy betartunk e mindent, amit előírt. Nem nonszensz, hogy mégis elvárjuk, hogy egészségessé tegyen minket?

Persze, azért nem lenne alaptalan ez az elvárás sem teljesen. Japánban az orvosokat akkor fizetik, ellenben a nyugati társadalmakkal, ha a páciens nem beteg. Ugye, milyen más hozzáállás? Persze, ennek az az előfeltétele, hogy megtanítja a pácienseit, hogyan tarthatják meg az egészségüket.

Még egy gondolat erejéig vissza térve az egészség termékekhez. VANNAK OLYAN IDŐSZAKOK az életünkben, amikor ez a legkönnyebb és leginkább kivitelezhető módja annak, hogy törődjünk az egészségünkkel, ha vitaminokat, táplálék kiegészítőket fogyasztunk.

Ám ekkor sem szabad megfeledkezni az egyéni felelősségünkről. A TESTÜNK AZÉRT BETEG mert egyrészt mi  ENGEDÉLYT ADTUNK RÁ és mert nem oldottuk meg az élethelyzeteinket, az abból „ nyert „ érzéseinket nem kezeltük , így az lekerült a mély tudatunkba. Hogyan is tudnánk kezelni az érzéseinket,ha SOHASEM TANÍTOTTA EZT NEKÜNK SENKI.

Mivel  mélyen elnyomjuk az érzelmeinket, látni sem akarjuk őket, a TESTÜNKNEK NINCSEN MÁS LEHETŐSÉGE, minthogy betegségek révén figyelmeztessen bennünket, hogy azokkal, odalent még dolgunk van.

A Léleknek ugyanis egy célja van .Élvezni a szabadságot azáltal, hogy önmagunkat adjuk, vagy ahogy ma divatos mondani, önazonosak vagyunk. Így a Testet hívja segítségül, hogy figyelmeztessen, mitől lenne ideje megszabadulnunk.

Tehát, ATTÓL, HOGY TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐKET SZEDSZ, a gyökér probléma nincsen megoldva.

Sokan erre csak akkor jönnek rá, amikor kiveszik egyik, majd másik szervüket és nem értik, miért történik velük mindez. Hát, azért, mert csak lesüllyesztetted a problémát, hogy ne is lásd. De a Testednek azt ki kell dolgoznia, láthatóvá kell tennie, abban a reményben, hogy MOST TALÁN ÉSZRE VESZED, pontosabban, nem hagyod figyelmen kívül. HA EGY SZERV „KIESIK” egy másik szerv vesz át a jelző szerv szerepét. Ezt sem tanítják az iskolában.

És különösen nagy figyelmet kell szentelni annak is, hogy NE VIGYÉL SEM A TESTEDBE, SEM A LELKEDBE újabb szemetet.

Ha úgy érzed, tudok Neked bármiben segíteni, keress meg:

 

Fontos!

Az egészség áruházunkban található termékleírások,nem helyettesítik az orvosi konzultációt. A szakcikkek nem az általunk ajánlott termékek konkrét leírásai. Kérjük vedd ezt figyelembe, a gyártók tájékoztató leírásainak és hirdetéseinek megtekintésekor. A Harmónia Egészség termékek Áruháza, a harmonia40felett, a harmoniavilag és termékellátó partnerünk a Biyovis hungary kft, a Biocom, az Ökonet, a Do Terra nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben az általunk forgalmazott termékeket gyógyászati céllal kívánod használni, előtte mindenképpen konzultálj kezelőorvosoddal, gyógyszerészeddel. Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót

 

BÁRMILYEN KÉRDÉSED, KÉRÉSED VAN a bejegyzésben említett témával kapcsolatban, vagy egyéb magán jellegű kérdésed merülne fel,ide, bátran írhatsz Nekem.

Mindenképpen igyekszem mielőbb megválaszolni a kérdésedet email-ben, vagy, ha úgy látom, hogy a téma sokakat érinthet, akkor valószínűleg videóban fogom megválaszolni, természetesen titokban tartva a kérdés, probléma íróját.

A VÁLASZ videót ” Ti kérdeztétek” menüpont alá teszem, de ezt majd jelzem feléd.

AMENNYIBEN HASZNOSNAK TALÁLTAD ezeket az információkat, megtisztelsz vele, ha megosztod másokkal is, hogy nekik is hozzájárulás lehessen az életükhöz.

 

Hálás Szívvel köszönöm!

Köszönöm, hogy meghallgattál! Legyen ma is csodaszép napod!

Szeretettel: Ilike a Szeretet – tolmács

TEÁZZ VELEM,  Ilikével   a Szeretet – tolmáccsal élőben, vagy virtuálisan! Gyere,mondd el, mi bánt, miben keresed a megoldást! Beszélgessünk arról, mi lehet a legnagyobb hozzájárulás az életedhez MOST, ami előre vihet  utadon és örömtelivé varázsolhatja az életedet már a JELENben.

A beszélgetésben mindig az épp aktuális tudatszintemnek, személyiség érettségi szintemnek, tapasztalataimnak és a Teremtő által küldött sugallatoknak, intuícióknak megfelelően alakított nézeteimet, meglátásaimat hallhatod. Világképemet a holisztikusság jellemzi, vagyis egészében látni a Világot és benne magát az EMBERT is.

Csupán  30 perc. Ugyan ajándék alkalom a számodra, én azt gondolom, hogy óriási LEHETŐSÉG.

Legyél érdeklődő az iránt, hogy vajon mi az a legjobb, amit együtt képesek vagyunk kihozni belőled, az életedből!

Létezik Szeretetteli út a küzdelmek helyett!

Várlak Szeretettel!

Itt tudsz időpontot foglalni:

https://app.minup.io/book/kovacsne-balogh-ilike/service/2835

Ajánlom figyelmedbe ezeket is

szeretetkuldetesilikeaszeretettolmaccsal
  • Mi ez a Szeretet – küldetés?

Amolyan jó cselekedetnek is hívhatnám. Felajánlom a lehetőséget, hetente pár embernek, akár Neked is, hogy  ha most valami bánt, amin és amiben nem tudsz túllépni, nem tudod meghaladni, folyton visszatart, gátol, nem tudsz döntést hozni, tehetetlennek érzed magad, folyton azon agyalsz. És leginkább az a kérdés fejezi ki a jelen állapotodat, hogy „ Most mit csináljak?” –  akkor ez a lehetőség Neked szól. Rajtad múlik csupán, hogy élsz – e vele, vagy sem.   A részleteket itt találod: https://harmoniavilag.hu/szeretet-kuldetes/

szeretetuzenetekilikevelaszeretettolmaccsal
  • A Szeretet – üzenetek azért születtek meg,

…mert a pályafutásom és életem eddigi tapasztalatai mellett olyan vendég tapasztalataim is felgyűltek szép számmal, amikről úgy vélem érdemes írnom, mert tanulságosak lehetnek. Ezeket a történeteket és egyéb olvasói kérdésekre adott válaszaimat  találod a Szeretet – üzenetekben. Természetesen a történet főszereplői rejtve maradnak az olvasó, – vagyis előtted -, hiszen ezek bizalmas információk. A nevek kitalált nevek és a valósággal történő azonosság, – úgy a személyek, mint az élethelyzetek tekintetében –  csak a véletlen műve lehet. https://harmoniavilag.hu/szeretet-uzenetek-iliketol/

Van itt még valami a számodra… fogadd olyan Szeretettel, mint amilyennel én alkottam őket

NE HAGYD ITT az AJÁNDÉKAIDAT!

Kattints a képekre, csatlakozz a csoportokba és máris tiéd lehet mindegyik!

( A  programok videóit, írásait legkönnyebben a Kalauzok ” menüpontban sorba szedve is megtalálod a csoportokban)

kulcsodavaltozashoz
teazzvelemilikeaszeretettolmacs
halavalaszeretetutjan
ilikeaszeretettolmacsdebrecen
” Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…”     Ha pedig szeretnél jobban megismerni, kattints a képre

És, … Várlak  Téged is Szeretettel ide a csoportomba, https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget És, még itt is találkozhatsz velem: https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget https://www.youtube.com/@Ilike-a-szeretet-tolmacs https://www.tiktok.com/@ilikeszeretettolmacs

 Legyen ma is csodaszép napod! Ilike a Szeretet – tolmács

kiaszeretettolmacs