Gyakran tapasztalom azt, hogy az emberek úgy vélik, ha megházasodtak, az egyúttal azt is jelenti, hogy a  2 emberből  1 kapcsolat, 1 közös élet lett. A közös élet közös célokat, közös útirányt jelent. Ez persze igaz is, de csak egy ideig, nem egy életen át. Egy  idő után a közös élet újabb lépcsőfokra ér. Ez az újabb lépcsőfok az, ami igazán próbára teszi a párkapcsolatot. Kissé sarkítva azt is mondhatnám, hogy ezen áll, vagy bukik a kapcsolat további  sorsa. Elmélyülés vagy elválás.

A KÖZÖS ÉLET ELŐRE HALADTÁVAL,

amikor már jó pár szakaszon keresztül jutottatok,eljön az – az idő, amikor a 2 ember 1 kapcsolat 1 közös élet  külön életútban teljesedik ki. Persze, a házasságban ekkor is meg vannak a közös célok, mint ahogy a kapcsolat elején is két külön életúttal rendelkező lény kapcsolódik össze, csak nem épp ez a rész lesz a domináns.

MIKOR ELÉRITEK  A 40 – 50 ÉVES KORT, a kapcsolatotok megélt 20 – 30 – 40 vagy akár több évet is, egyre inkább előtérbe kerül az egyéni életút kiteljesedése.  Ilyenkor megváltoznak a testi funkciók is, és a Lélek fejlődésében is jelentős változások indulnak el. Nem is az a lényeg, hogy változz meg és akkor boldog lehetsz.  Én amúgy is, inkább ezt úgy mondanám, hogy találj önmagadra és boldog leszel. Ez a boldogság azonban már más, mint az előzőek. Ez olyan, amely akkor is teljességet eredményez, ha egedül éled az életedet. Ez nem társfüggő. Aki ezt átérzi, annak boldogsága független a párkapcsolatától.

A SZÁMOS VITA OKA EBBEN VAN

Ez az időszak ugyanakkor nagy terhet is róhat egy feleség vállára. Hiszen, ha ebben az időszakban megvizsgáljuk a párkapcsolat milyenségét, azt láthatjuk, hogy a párok tagjai eltérő módokon és időben fejlődnek. Ez számos vitát, veszekedést, meg nem értettséget, eltávolodást, elszigetelődést, elhanyagolódást és még sorolhatnám, mi mindent hozhat magával.

 

A LEGTÖBB FELESÉG  1  MÓDON REAGÁL  ilyen eltorzult szeretet kapcsolat megélésére vitába  száll partnerével és rendszeressé válnak a vádaskodások, vagdalkozások, a   hogy nem tudja, hogy nem érti meg, hogy nem teszi meg értem ennyi év után ? Már lehet, hogy nem is szeret kezdetű monológok . Persze az ilyen esték után pedig következik az önvádaskodás, a hol rontottam el, az én már sohasem lehetek boldog ? – kérdések köre.

 

ELMÉSZ MELLETTE VAGY BEVÁLLALOD, EZ A KÉRDÉS

Ami biztos: Nőként, feleségként magad is meg fogod élni a saját utad sötét bugyrait. Ugyanakkor látni fogod, részese, szemlélője  leszel a társad küzdelmeinek. 2 dolgot tehetsz: nem veszel róla tudomást, elmész mellette, –  bevallom, én ezt nem tudtam megtenni azzal , akit szeretek  – vagy kézen fogod, megtalálod azt a módot, amit a másik be tud fogadni és elkezded vezetni a lelke felé, hogy kitaláljon a saját útvesztőjéből.

A FOLYAMATBAN LEHETSZ áldozat, megmentő, megfutamodhatsz VAGY …

szabad ember a társad mellett. Van egy rossz hírem : Ha áldozat leszel, belehalsz és feladod önmagadat. Ha megmentő akarsz lenni, belefáradsz és fájdalmas sebekkel végül elhagyod. Ha megfutamodsz,mert a te életedet te többre értékeled és azt mondod, én nem törődök egy ilyen alakkal, aki nem becsül meg engem, keresek olyat, aki a tenyerén hordoz – nos, biztosan találsz ilyeneket, látszólag, de  – végül mégis ugyanazokba a csapdákba futsz majd bele, melyektől most menekülsz.

Egy  ízig – vérig  NŐ, aki még hajlandó szerelmes lenni a régi párjába, az  a szabadságot választja, ahogy én is. Az ilyen nő azzal. hogy megéli nőiességét, nőiségét, megvalósítja önmagát és kiteljesedik, méltó támasza a férfi, férje megújulásának.

LEGYÉL TE IS MÉLTÓ TÁRSA PÁRODNAK! A siker az apró részletekben rejlik, ismerd meg te is!

Ha érdekel, jelentkezz most, egy DÍJMENTES KONZULTÁCIÓra  ! Meghitt, boldog, kiteljesedett párkapcsolat, biztonság, egészség, szerelem , bőség, megvalósuló álmok várnak még rátok, együtt.

Ez a tét: további 20 – 50 év boldog egymással élésben vagy elválások sora, fájdalmak, keserűség, reményvesztettség, tehetetlenség, boldogtalanság

TE MELYIKET VÁLASZTOD?