Sokakkal ellentétben én imádok most élni.Egy csónakban evezünk, csak ki – ki, a maga módján…

Szeretettel köszöntelek !

 

Kovácsné Balogh Ilike vagyok. Ilike, a Szeretet – tolmács, HARMÓNIA és EGYENSÚLYépítő mentor, a Harmóniasziget Élményközpont, a Harmónia Kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója.

Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…

FONTOS! Az írásaimban mindig az épp aktuális tudatszintemnek, személyiség érettségi szintemnek, tapasztalataimnak és a Teremtő által küldött sugallatoknak, intuícióknak megfelelően alakított nézeteimet, meglátásaimat olvashatod. Világképemet a holisztikusság jellemzi, vagyis egészében látni a Világot és benne magát az EMBERT is.

EBBEN A BEJEGYZÉSBEN arról mesélek Neked, hogy 

Sokakkal ellentétben én imádok most élni.

Mióta élek is, a világ nagyot fordult velem. Olyan dolgok történtek mindannyiunkkal, melyekhez hasonlót, néhány esetet kivéve még a dédszüleink sem éltek át. Minden mindenkinek új volt.

Most az marad életben, annak lesz egyáltalán élete, aki tudja mit akar. És nem az anyagi meggazdagodásra gondolok, nem a könyöklős, másokon átgázolós  cél elérésre.

  • Egy csónakban evezünk mindannyian. Van, akik a csónakban háttal ülnek az útirányra.
  • Vannak, akik kezüket a szemük elé teszik, ne is lássák, merre tartunk.
  • Mások, ülnek letaglózottan, reményvesztetten és csak néznek kifelé a fejükből.
  • Megint mások nagy hévvel evezni kezdenek, csak épp azt nem veszik észre, hogy háttal ülnek az útiránynak.
  • Vannak, akik előre néznek és saját vágyaik kielégítésére mindenkit – a kincsekkel, gazdagsággal kecsegtető, ám – üres part felé terelnek.(Persze, ezt ők még nem látják/be)
  • Vannak, akik higgadtan, összeszedetten eveznek.
  • És vannak, akik lámpást tartanak, figyelmeztetnek, hogy fordulj meg, jó, amit csinálsz, csak másik irányban jobban tudnád kamatoztatni a munkádat.
  • És, ha fáradt vagy, vagy éhes, ha sebet ejtett a munka a kezeden, vannak, akik tudják ,hogyan lelkesítsenek, hogyan tápláljanak fizikai étel nélkül is ( Emlékszel a hosszú időre a bánya mélyén szorult gyermekekre a tanárnővel?)  szóval,  mindig vannak olyanok is, akik el tudják mondani, – ha választod, ha mersz kérdezni )hogyan gyógyítsd be a sebedet úgy is, ha nincs kötszered. Én, ez utóbbi szeretnék lenni. Azt  Te is tudod, hogy nem változtathatunk meg másokat,(és nem is szabad) csak önmagunkat. Épp ezért, én nagyon hiszek a példamutatásban.

Leszel az útitársam? Leszel az új FÉNYlő csillagom, aki maga is beragyogja saját  környezetét?Legyél példaképe a környezetednek!

És bele gondoltál már abba, hogy milyen jó dolog megtapasztalni egy gyermek felnövése kapcsán, hogy a jó példádat átveszi?! Sőt, van, amikor még tovább is fejleszti és általa ő is tanít, minket, szülőket is. Hisz a gyermekek választanak minket  és nem fordítva!

Legyen ma is csodásan Fénylő napod!

Szeretettel ölellek: Ilike a Szeretet – tolmács

Te ki vagy a csónakban? Jól érzed így magadat?

VAN KEDVED mesélni erről nekem? Ha igen, tedd meg a bejegyzés alatti hozzászólás lehetőségben, vagy  ha nem szeretnéd másokkal megosztani, ide is írhatsz:

ilikeaszeretettolmacs.@gmail.com

BÁRMILYEN KÉRDÉSED, KÉRÉSED VAN a bejegyzésben említett témával kapcsolatban, vagy egyéb magán jellegű kérdésed merülne fel,ide, bátran írhatsz Nekem.

Mindenképpen igyekszem mielőbb megválaszolni a kérdésedet email-ben, vagy, ha úgy látom, hogy a téma sokakat érinthet, akkor valószínűleg videóban fogom megválaszolni, természetesen titokban tartva a kérdés, probléma íróját.

A VÁLASZ videót ” Ti kérdeztétek” menüpont alá teszem, de ezt majd jelzem feléd.

 

AMENNYIBEN HASZNOSNAK TALÁLTAD ezeket az információkat, megtisztelsz vele, ha megosztod másokkal is, hogy nekik is hozzájárulás lehessen az életükhöz.

 

Hálás Szívvel köszönöm!

Köszönöm, hogy meghallgattál! Legyen ma is csodaszép napod!

Szeretettel: Ilike a Szeretet – tolmács

TEÁZZ VELEM,  Ilikével   a Szeretet – tolmáccsal élőben, vagy virtuálisan! Gyere,mondd el, mi bánt, miben keresed a megoldást! Beszélgessünk arról, mi lehet a legnagyobb hozzájárulás az életedhez MOST, ami előre vihet  utadon és örömtelivé varázsolhatja az életedet már a JELENben.

A beszélgetésben mindig az épp aktuális tudatszintemnek, személyiség érettségi szintemnek, tapasztalataimnak és a Teremtő által küldött sugallatoknak, intuícióknak megfelelően alakított nézeteimet, meglátásaimat hallhatod. Világképemet a holisztikusság jellemzi, vagyis egészében látni a Világot és benne magát az EMBERT is.

Csupán  30 perc. Ugyan ajándék alkalom a számodra, én azt gondolom, hogy óriási LEHETŐSÉG.

Legyél érdeklődő az iránt, hogy vajon mi az a legjobb, amit együtt képesek vagyunk kihozni belőled, az életedből!

Létezik Szeretetteli út a küzdelmek helyett!

Várlak Szeretettel!

Itt tudsz időpontot foglalni:

https://app.minup.io/book/kovacsne-balogh-ilike/service/2835

Ajánlom figyelmedbe ezeket is

szeretetkuldetesilikeaszeretettolmaccsal
  • Mi ez a Szeretet – küldetés?

Amolyan jó cselekedetnek is hívhatnám. Felajánlom a lehetőséget, hetente pár embernek, akár Neked is, hogy  ha most valami bánt, amin és amiben nem tudsz túllépni, nem tudod meghaladni, folyton visszatart, gátol, nem tudsz döntést hozni, tehetetlennek érzed magad, folyton azon agyalsz. És leginkább az a kérdés fejezi ki a jelen állapotodat, hogy „ Most mit csináljak?” –  akkor ez a lehetőség Neked szól. Rajtad múlik csupán, hogy élsz – e vele, vagy sem.   A részleteket itt találod: https://harmoniavilag.hu/szeretet-kuldetes/

szeretetuzenetekilikevelaszeretettolmaccsal
  • A Szeretet – üzenetek azért születtek meg,

…mert a pályafutásom és életem eddigi tapasztalatai mellett olyan vendég tapasztalataim is felgyűltek szép számmal, amikről úgy vélem érdemes írnom, mert tanulságosak lehetnek. Ezeket a történeteket és egyéb olvasói kérdésekre adott válaszaimat  találod a Szeretet – üzenetekben. Természetesen a történet főszereplői rejtve maradnak az olvasó, – vagyis előtted -, hiszen ezek bizalmas információk. A nevek kitalált nevek és a valósággal történő azonosság, – úgy a személyek, mint az élethelyzetek tekintetében –  csak a véletlen műve lehet. https://harmoniavilag.hu/szeretet-uzenetek-iliketol/

Van itt még valami a számodra… fogadd olyan Szeretettel, mint amilyennel én alkottam őket

NE HAGYD ITT az AJÁNDÉKAIDAT!

Kattints a képekre, csatlakozz a csoportokba és máris tiéd lehet mindegyik!

( A  programok videóit, írásait legkönnyebben a Kalauzok ” menüpontban sorba szedve is megtalálod a csoportokban)

kulcsodavaltozashoz
teazzvelemilikeaszeretettolmacs
halavalaszeretetutjan
ilikeaszeretettolmacsdebrecen
” Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…”     Ha pedig szeretnél jobban megismerni, kattints a képre

És, … Várlak  Téged is Szeretettel ide a csoportomba, https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget És, még itt is találkozhatsz velem: https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget https://www.youtube.com/@Ilike-a-szeretet-tolmacs https://www.tiktok.com/@ilikeszeretettolmacs

 Legyen ma is csodaszép napod! Ilike a Szeretet – tolmács

kiaszeretettolmacs