MI SZÜKSÉGED LEHET ARRA, HOGY TÁRSADUL FOGADJ, HA CSAK EGY IDŐRE IS, AZ ÉLETUTADON bárkit is,( akár engem is) ?

Szeretettel köszöntelek !

 

Kovácsné Balogh Ilike vagyok. Ilike, a Szeretet – tolmács, HARMÓNIA és EGYENSÚLYépítő mentor, a Harmóniasziget Élményközpont, a Harmónia Kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója.

Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…

FONTOS! Az írásaimban mindig az épp aktuális tudatszintemnek, személyiség érettségi szintemnek, tapasztalataimnak és a Teremtő által küldött sugallatoknak, intuícióknak megfelelően alakított nézeteimet, meglátásaimat olvashatod. Világképemet a holisztikusság jellemzi, vagyis egészében látni a Világot és benne magát az EMBERT is.

EBBEN A BEJEGYZÉSBEN arról mesélek Neked, hogy 

MI SZÜKSÉGED LEHET ARRA, HOGY TÁRSADUL FOGADJ, HA CSAK EGY IDŐRE IS,

AZ ÉLETUTADON bárkit is,( akár engem is) ?

Akár velem, akár mással azért lehet érdemes együtt járni életutunkat, mert az út során sokan ugyanazokat a köröket futják nap – nap után, gyakran anélkül, hogy erre tudatosak lennének.

Ha velem tartasz, segítek rálátni egy magasabb nézőpontból mindarra, amit Te most az Életednek, vagy akár a problémádnak nevezel.
E nélkül tehetetlennek, kiszolgáltatottnak érezheted magadat.
A valódi BIZTONSÁGodat többek között, a BELSŐ SZILÁRDSÁGod, a FELKÉSZÜLTSÉGed, az ERŐDBE ÁLLÁSOD és annak szelíd áramoltatása,az önmagaddal való SZERETETTELI BÁNÁSMÓD, a DÖNTÉS ÉS VÁLASZTÁS LEHETŐSÉGE, A HÁLA megtapasztalása, a HATÁRAID TISZTELETBEN TARTÁSA, az ÖRÖMTÜZED ÉBREN TARTÁSA, a TUDATOD LEHETŐSÉGEINEK KIBONTAKOZTATÁSA, a helyzet változásokhoz való RUGALMAS ÚJRATERVEZÉS ÉS CSELEKVÉS KÉPESSÉGE adhatják meg Neked is, hogy csak a fontosabbakat említsem.

Ezek összessége ad egyfajta új látásmódot és a hozzákapcsolódó erények, képességek új lehetőségeket nyitnak meg egy MÉLTÓ ÉS
ÉRDEMES ÉLET felépítésére. Ezen képességek, erények szintén megszerezhetőek és bárki számára megtanulhatóak, alkalmazhatóak. Egy
mentorral mindez HAMARABB ELÉRHETŐ és az utad közben NEM EJTESZ ÚJ SEBEKET A LELKEDEN.

Ami azért fontos, mert ezek a sebek azok, amik benne tartanak a mókuskerekedben, abban az ördögi körben, amelyben alkalmanként, vagy tartósan érzed magadat.

Ha vágysz rá, szívesen megtanítom Neked is mindezt. Vallom, hogy az éhezőnek nem halat kell adni, hanem megtanítani horgászni. Épp ezért szeretik nagyon a SZEMÉLYES MENTOR PROGRAMjaimat. Imádom, hogy minden ember más, mindenkihez és minden problémához más – más út vezet. Boldog vagyok, amikor megtalálom mindenki számára azt a hosszútávon is járható utat, melyben úgy fejlődnek a vendégeim, hogy
közben kellemes, könnyed és örömtelivé válik az életük.

A mindennapjaik részévé válik az ÖNBECSÜLÉS, a LELKI BÉKE, HIGGADTSÁG, HIT és BIZALOM az ÉLETben, a HÁLA, a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET kiáramoltatása, a MEGHITT, SZENVEDÉLYES, ELMÉLYÜLT, ÖRÖMTELI KAPCSOLATOK, a BŐSÉG , EGÉSZSÉG megtapasztalása.

A lehető legjobbakat kívánom Neked és Szeretteidnek!

Ilike a Szeretet – tolmács, Harmónia és Egyensúlyépítő mentor

06-30-460-6335

 Neked mire éhezik leginkább a Lelked?

VAN KEDVED mesélni erről nekem? Ha igen, tedd meg a bejegyzés alatti hozzászólás lehetőségben, vagy  ha nem szeretnéd másokkal megosztani, ide is írhatsz:

ilikeaszeretettolmacs.@gmail.com

BÁRMILYEN KÉRDÉSED, KÉRÉSED VAN a bejegyzésben említett témával kapcsolatban, vagy egyéb magán jellegű kérdésed merülne fel,ide, bátran írhatsz Nekem.

Mindenképpen igyekszem mielőbb megválaszolni a kérdésedet email-ben, vagy, ha úgy látom, hogy a téma sokakat érinthet, akkor valószínűleg videóban fogom megválaszolni, természetesen titokban tartva a kérdés, probléma íróját.

A VÁLASZ videót ” Ti kérdeztétek” menüpont alá teszem, de ezt majd jelzem feléd.

 

AMENNYIBEN HASZNOSNAK TALÁLTAD ezeket az információkat, megtisztelsz vele, ha megosztod másokkal is, hogy nekik is hozzájárulás lehessen az életükhöz.

 

Hálás Szívvel köszönöm!

Köszönöm, hogy meghallgattál! Legyen ma is csodaszép napod!

Szeretettel: Ilike a Szeretet – tolmács

TEÁZZ VELEM,  Ilikével   a Szeretet – tolmáccsal élőben, vagy virtuálisan! Gyere,mondd el, mi bánt, miben keresed a megoldást! Beszélgessünk arról, mi lehet a legnagyobb hozzájárulás az életedhez MOST, ami előre vihet  utadon és örömtelivé varázsolhatja az életedet már a JELENben.

A beszélgetésben mindig az épp aktuális tudatszintemnek, személyiség érettségi szintemnek, tapasztalataimnak és a Teremtő által küldött sugallatoknak, intuícióknak megfelelően alakított nézeteimet, meglátásaimat hallhatod. Világképemet a holisztikusság jellemzi, vagyis egészében látni a Világot és benne magát az EMBERT is.

Csupán  30 perc. Ugyan ajándék alkalom a számodra, én azt gondolom, hogy óriási LEHETŐSÉG.

Legyél érdeklődő az iránt, hogy vajon mi az a legjobb, amit együtt képesek vagyunk kihozni belőled, az életedből!

Létezik Szeretetteli út a küzdelmek helyett!

Várlak Szeretettel!

Itt tudsz időpontot foglalni:

https://app.minup.io/book/kovacsne-balogh-ilike/service/2835

Ajánlom figyelmedbe ezeket is

szeretetkuldetesilikeaszeretettolmaccsal
  • Mi ez a Szeretet – küldetés?

Amolyan jó cselekedetnek is hívhatnám. Felajánlom a lehetőséget, hetente pár embernek, akár Neked is, hogy  ha most valami bánt, amin és amiben nem tudsz túllépni, nem tudod meghaladni, folyton visszatart, gátol, nem tudsz döntést hozni, tehetetlennek érzed magad, folyton azon agyalsz. És leginkább az a kérdés fejezi ki a jelen állapotodat, hogy „ Most mit csináljak?” –  akkor ez a lehetőség Neked szól. Rajtad múlik csupán, hogy élsz – e vele, vagy sem.   A részleteket itt találod: https://harmoniavilag.hu/szeretet-kuldetes/

szeretetuzenetekilikevelaszeretettolmaccsal
  • A Szeretet – üzenetek azért születtek meg,

…mert a pályafutásom és életem eddigi tapasztalatai mellett olyan vendég tapasztalataim is felgyűltek szép számmal, amikről úgy vélem érdemes írnom, mert tanulságosak lehetnek. Ezeket a történeteket és egyéb olvasói kérdésekre adott válaszaimat  találod a Szeretet – üzenetekben. Természetesen a történet főszereplői rejtve maradnak az olvasó, – vagyis előtted -, hiszen ezek bizalmas információk. A nevek kitalált nevek és a valósággal történő azonosság, – úgy a személyek, mint az élethelyzetek tekintetében –  csak a véletlen műve lehet. https://harmoniavilag.hu/szeretet-uzenetek-iliketol/

Van itt még valami a számodra… fogadd olyan Szeretettel, mint amilyennel én alkottam őket

NE HAGYD ITT az AJÁNDÉKAIDAT!

Kattints a képekre, csatlakozz a csoportokba és máris tiéd lehet mindegyik!

( A  programok videóit, írásait legkönnyebben a Kalauzok ” menüpontban sorba szedve is megtalálod a csoportokban)

kulcsodavaltozashoz
teazzvelemilikeaszeretettolmacs
halavalaszeretetutjan
ilikeaszeretettolmacsdebrecen
” Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…”     Ha pedig szeretnél jobban megismerni, kattints a képre

És, … Várlak  Téged is Szeretettel ide a csoportomba, https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget És, még itt is találkozhatsz velem: https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget https://www.youtube.com/@Ilike-a-szeretet-tolmacs https://www.tiktok.com/@ilikeszeretettolmacs

 Legyen ma is csodaszép napod! Ilike a Szeretet – tolmács

kiaszeretettolmacs