Hogyan segíthet egy rézlepedő a koronavírus elleni harcban ?

Mi köze a rézlepedőnek a koronavírushoz egyáltalán? E koronavírus járványos időszakban mindenki azt keresi, hogy tudná elkerülni a vírust. Pánikszerűen keressük a lehetséges megoldásokat .A minap érkezett egy levél a webshopunkba. A kedves érdeklődő rézkendőt szeretett volna vásárolni, de vásárlása meghiúsult, az alábbi ok miatt. Olvasd el a levélváltásunkat és választ kapsz arra is, hogyan segíthet tehát egy rézlepedő a koronavírus elleni harcban. Íme a levél:

Kedves … !

Valami ok folytán a spam mappába érkezett a levele a beérkezett levelek helyett, így sajnos, csak most bukkantam rá.Ezért elnézését kérem!
Beszállító partnerünktől azt a tájékoztatást kaptam a rézkendőt illetően, hogy már náluk sincsen raktáron és bizonytalan ideig nem is várható.

Tudom, nem vigasz és árban is különböző, de alternatívaként kapható a rézlepedő. 100×200-as méretben.Jó szívvel tudom javasolni.Nekünk 25 év alatt most van a második csapatunk a párommal.Nagyon szeretjük.Mi annak idején ízületi-,és izompanaszokra vásároltuk.Mióta mindannyian ennyi kütyüvel együtt élünk amelyek sugároznak, különösen nagy hasznát vesszük. Azon túl, hogy általános hatását élvezzük, a termékleírásban ismertetetteket, az tetszik nagyon, hogy mindig ott hat, ahol kell.Frissen, kipihenve ébredünk, nyugodtan alszunk.És, még információt is ad az egészségünkről.Ugyanis azokon a helyeken, ahol a szervezetünk kibillen az egyensúlyából, ott zöldes elszíneződéssel jelzi a lepedő, hogy ott, adott szervre érdemes odafigyelnünk.Így például, ha a tüdő területe érintett, akkor ott színeződik el, jelezve, hogy a félelem beférkőzött a gondolataink közé, jó lesz kordában tartani.Ha a vesék területe jelez, érdemes felülvizsgálni a kapcsolatainkat, különösen a párunkkal való kapcsolatunkat, hogy minden rendben van-e.

A mai koronavírusos időszakban sem fog – és nem is tud- senki minket megmenteni  a vírustól.Csak mi tudjuk megmenteni magunkat.Hogyan? Kétféle módon.A szervezetünk fantasztikus gyógyító. Az egyik mód, ahogyan  segíthetjük öngyógyító munkáját az az, ha támogatjuk az életfolyamatokat , melyeket nagy odaadással és rendületlenül végez nap, mint nap.A másik, ahogyan segíthetjük az, hogy tehermentesítjük szervezetünket.Mindkettő  igen jó hatással lesz az immunrendszerünkre, melynek ereje most különösen fontos a vírus elleni küzdelemben.Hogyan tehermentesíthetjük a szervezetünket? Például megválogatjuk, mit , mikor és  mennyit eszünk.A rézlepedő egy LEHETSÉGES MÓD ARRA,HOGY TEGYÜNK AZ EGÉSZSÉGÜNKÉRT! A rézlepedő részletes leírása itt olvasható:
https://harmoniawebshop.hu/magneses-es-reztermekek-fajdalomellen-gorcsoldasra-immunerositesre

További szép napot és  a lehető legjobb egészséget kívánom!

Szeretettel:Balogh Icus