Szeretettel köszöntelek !

 

Kovácsné Balogh Ilike vagyok. Ilike, a Szeretet – tolmács, HARMÓNIA és EGYENSÚLYépítő mentor, a Harmóniasziget Élményközpont, a Harmónia Kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója.

Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…

FONTOS! Az írásaimban mindig az épp aktuális tudatszintemnek, személyiség érettségi szintemnek, tapasztalataimnak és a Teremtő által küldött sugallatoknak, intuícióknak megfelelően alakított nézeteimet, meglátásaimat olvashatod. Világképemet a holisztikusság jellemzi, vagyis egészében látni a Világot és benne magát az EMBERT is.

Szeretettel: Ilike a Szeretet – tolmács

 EBBEN A BEJEGYZÉSBEN arról mesélek Neked, hogy

Kezdetben a harmóniára vágytam … avagy, hogyan lettem önmagát és útját kereső lányból, örömteli NŐ és önmagamként létező önfeledten boldog Lény

Kezdetben a Harmóniára vágytam és azt hittem, hogy ha megszerzem az enyém lesz örökre. Majd, lavíroztam a mindennapokban, – mint mindenki más – , hogy az életterületeim minél inkább egyensúlyban legyenek.

Később, rájöttem, hogy...

csupán egy – egy pillanatra lehet az enyém a HARMÓNIA és azért is folyamatosan tennem szükséges. Így rengeteg eszközt, módszert elsajátítottam, befogadtam, hogy minél több harmonikus pillanatot legyek képes megteremteni önmagam és Szeretteim számára. És ezért keményen dolgoztam, tanultam, maximalistaként a tökéleteset hajszoltam. Ezért soha nem voltam elégedett önmagammal. Én voltam a magam legnagyobb kritikusa.

 Ma már tudom, hogy a HARMÓNIA, EGYENSÚLY érzése belülről kell, hogy érkezzen, noha a környezet és otthon RENDje támogatja ezt a folyamatot.

 A Hála és a Szeretet…

Ma a Hála és a Szeretet transzformáló, sors és Élet megújító erejében és hatalmában hiszek. És boldogabb vagyok, mint valaha. Azt tanítom és mutatom, hogy minden hogyan lehet könnyedebb, örömtelibb.

Hiszem, hogy…

mindenki jó, szerethető és értékes. Hiszem, hogy a Szeretet, a Hála, a Nagyrabecsülés, a Tisztelet, a GYengédség, az Empátia, a Befogadás, Megengedés, előbbre visz, mint a harc a versengés, az elvárásoknak megfelelés.

Hiszem és tudom, hogy...

AJÁNDÉK VAGY a világnak. Jó, szerethető és értékes vagy. Hiszem és tudom hogy a CSODA benned van, éppúgy ahogy bennem is, engedd, hogy megmutassam és együtt kibontakoztathassuk.

 Megtanítom neked is, hogy… hogyan kerülj az ÉLET, a Szeretet áramlatába, ha kéred ha választod.

Miért a Szeretet, a Hála és a Nagyrabecsülés? –  kérdezheted

Azért, mert ahol ezek ott vannak, nincs hely másnak. És mert „ Az életet csak kétféleképpen élhetjük. Vagy abban hiszünk, hogy az életben nincsenek csodák, vagy pedig abban, hogy AZ ÉLETBEN MINDEN EGY CSODA. Én az utóbbiban hiszek.

Szerintem,… e nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Így született meg az új, Szeretet üzenetek oldalam, amit itt érhetsz el:

https://harmoniavilag.hu/szeretet-uzenetek-iliketol/

Amennyiben érdekesnek találod az írásaimat,

gondolataimat videóimat, iratkozz fel a Szeretet üzenetek blog értesítőre, hogy mindig megkapd a friss szeretet üzeneteket. Ezek az üzenetek nem motivációs üzenetek. Ezek olyan megtörtént eseményeken alapuló történetek vagy gondolatok, amelyek elvezetnek téged is A –  ból B –  be, vagy olyan felismeréseket és Teret nyitnak a számodra, amelyek csodás új lehetőségeket kínálnak fel Neked is, egy örömteli életedhez.

És ha tetszenek és úgy véled, hogy  mások számára is hasznosak lehetnek ezek az írások, oszd meg kérlek velük is és gyertek át a csoportomba is. A  csoportomat itt találod:

https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget

És köszönetképpen, hogy itt jártál, hogy meghallgattál, elolvastál fogadd el az ajándékaimat ( lentebb)

 

 

Te már a vágyott utadat járod, vagy még útkeresésben vagy?

VAN KEDVED mesélni arról nekem, hogy milyen az álommunkád? És, ha abban dolgozol már, akkor mit szeretsz benne? Ha igen, tedd meg a bejegyzés alatti hozzászólás lehetőségben, vagy  ha nem szeretnéd másokkal megosztani, ide is írhatsz:

 

ilikeaszeretettolmacs.@gmail.com

Bármilyen kérésed, kérdésed van a bejegyzésben említett témával kapcsolatban, vagy egyéb magán jellegű kérdésed merülne fel,ide, bátran írhatsz Nekem.

Mindenképpen igyekszem mielőbb megválaszolni a kérdésedet email-ben, vagy, ha úgy látom, hogy a téma sokakat érinthet, akkor valószínűleg videóban fogom megválaszolni, természetesen titokban tartva a kérdés, probléma íróját.

A válasz videót ” Ti kérdeztétek” menüpont alá teszem, de ezt majd jelzem feléd.

 

Amennyiben hasznosnak találtad ezeket az információkat, megtisztelsz vele, ha megosztod másokkal is, hogy nekik is hozzájárulás lehessen az életükhöz.

 

Hálás Szívvel köszönöm!

TEÁZZ VELEM,  Ilikével   a Szeretet – tolmáccsal
élőben, vagy virtuálisan!

Gyere,mondd el, mi bánt, miben keresed a megoldást!
Beszélgessünk arról, mi lehet a legnagyobb hozzájárulás az életedhez MOST,
ami előre vihet  utadon és örömtelivé varázsolhatja az életedet már a JELENben.

A beszélgetésben mindig az épp aktuális tudatszintemnek, személyiség érettségi szintemnek, tapasztalataimnak és a Teremtő által küldött sugallatoknak, intuícióknak megfelelően alakított nézeteimet, meglátásaimat hallhatod. Világképemet a holisztikusság jellemzi, vagyis egészében látni a Világot és benne magát az EMBERT is.

Csupán  30 perc.
Ugyan díjmentes alkalom a számodra, én azt gondolom, hogy óriási LEHETŐSÉG.

Legyél érdeklődő az iránt, hogy vajon mi az a legjobb, amit együtt képesek vagyunk kihozni belőled, az életedből!

Létezik Szeretetteli út a küzdelmek helyett!

Várlak Szeretettel!

Itt tudsz időpontot foglalni:

https://app.minup.io/book/kovacsne-balogh-ilike/service/2835

 

 

Ajánlom figyelmedbe ezeket is

szeretetkuldetesilikeaszeretettolmaccsal
  • Mi ez a Szeretet – küldetés?

Amolyan jó cselekedetnek is hívhatnám. Felajánlom a lehetőséget, hetente pár embernek, akár Neked is, hogy  ha most valami bánt, amin és amiben nem tudsz túllépni, nem tudod meghaladni, folyton visszatart, gátol, nem tudsz döntést hozni, tehetetlennek érzed magad, folyton azon agyalsz.

És leginkább az a kérdés fejezi ki a jelen állapotodat, hogy „ Most mit csináljak?” –  akkor ez a lehetőség Neked szól. Rajtad múlik csupán, hogy élsz – e vele, vagy sem.  

A részleteket itt találod:

https://harmoniavilag.hu/szeretet-kuldetes/

szeretetuzenetekilikevelaszeretettolmaccsal
  • A Szeretet – üzenetek azért születtek meg,

…mert a pályafutásom és életem eddigi tapasztalatai mellett olyan vendég tapasztalataim is felgyűltek szép számmal, amikről úgy vélem érdemes írnom, mert tanulságosak lehetnek. Ezeket a történeteket és egyéb olvasói kérdésekre adott válaszaimat  találod a Szeretet – üzenetekben.

Természetesen a történet főszereplői rejtve maradnak az olvasó, – vagyis előtted -, hiszen ezek bizalmas információk. A nevek kitalált nevek és a valósággal történő azonosság, – úgy a személyek, mint az élethelyzetek tekintetében –  csak a véletlen műve lehet.

https://harmoniavilag.hu/szeretet-uzenetek-iliketol/

 

Van itt még valami a számodra… fogadd olyan Szeretettel, mint amilyennel én alkottam őket

 

NE HAGYD ITT az AJÁNDÉKAIDAT!

Kattints a képekre, csatlakozz a csoportokba és máris tiéd lehet mindegyik!

( A  programok videóit, írásait legkönnyebben a Kalauzok ” menüpontban sorba szedve is megtalálod a csoportokban)

kulcsodavaltozashoz
teazzvelemilikeaszeretettolmacs
halavalaszeretetutjan
ilikeaszeretettolmacsdebrecen

 

 

 

” Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…”

 

 

Ha pedig szeretnél jobban megismerni, kattints a képre

 

 

És, … Várlak  Téged is Szeretettel ide a csoportomba,

https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget

És, még itt is találkozhatsz velem:

https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget
https://www.youtube.com/@Ilike-a-szeretet-tolmacs
https://www.tiktok.com/@ilikeszeretettolmacs

 Legyen ma is csodaszép napod! Ilike a Szeretet – tolmács

kiaszeretettolmacs