Hallottad ?  Befagyott a Niagara vízesés.

Milyen érdekes,hogy az emberi Élet mennyire leutánozza a természetet. Az Élet zajlik a normál kerékvágásban és egyszer-egyszer történik valami új, valami meghökkentő és szemünk előtt egy újabb kihívás. Bárhogy is alakul, sikert aratunk-e vagy kudarc lesz osztályrészünk,már nem leszünk ugyanazok, akik azelőtt voltunk. Gondolj csak bele, mekkora erőfeszítést igényel most az ottani élővilágtól a túlélés.

Épp ugyanúgy kell neked is alkalmazkodnod az újabbnál újabb élethelyzeteidhez. Éljük a szürke hétköznapokat, és harcot vívunk az újabbnál – újabb feladatokkal. Ha megbírkózunk, sikert aratunk. Ha nem, az Élet újabb feladatokat küld, vagy egyszerűen ismétel.

Hogy ki éli túl ezt a harcot? Ki az aki sikert arat ? Aki az áramlással , a kihívás gyötrelmeivel szemben is kitartó, állja a sarat. Tudom, mindenki szeretne ilyen erős és rendíthetetlen lenni.

Csak az éli túl ezt a játszmát, aki belülről van felvértezve. Aki érzelmeiben, lelkületében EGÉSZséges, akinek teste és lelke működése HARMÓNIÁan van.