Szeretettel köszöntelek !

 

Kovácsné Balogh Ilike vagyok. Ilike, a Szeretet – tolmács, HARMÓNIA és EGYENSÚLYépítő mentor, a Harmóniasziget Élményközpont, a Harmónia Kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója.

Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…

FONTOS! Az írásaimban mindig az épp aktuális tudatszintemnek, személyiség érettségi szintemnek, tapasztalataimnak és a Teremtő által küldött sugallatoknak, intuícióknak megfelelően alakított nézeteimet, meglátásaimat olvashatod. Világképemet a holisztikusság jellemzi, vagyis egészében látni a Világot és benne magát az EMBERT is.

Szeretettel: Ilike a Szeretet – tolmács

  Ebben a bejegyzésben arról mesélek Neked, hogy mi volt

 

Az a munka, amit végül mégsem vállaltam el 

 

 

A  korábbi munkámban nem túl sokat beszélgettem

emberekkel. A kollégákon kívül nem. A műtőben a beteg már nem olyan “közlékeny” mint a kórteremben. Mindig is hiányzott az emberekkel való interakció. Mikor eljöttem az egészségügyből, hogy mielőbb munkám, bevételem legyen, majdnem elhelyezkedtem telefonos ügyfélszolgálatosként, egy egészség termékeket forgalmazó cégnél, ez adódott, –  amit itthonról is lehetett volna csinálni, –  hogy közben a saját életemet és pályámat építhessem a terveimhez.

Már túl voltam a képzéseken, végül  mégis NEM – et mondtam. Akkor csak azt éreztem, hogy mégsem érezném benne jól magamat. Később jöttem csak rá, hogy miért. Ha felvállalok valamit és beleállok, az számomra nem „csak egy munka”.

 

Szívemet, Lelkemet és a legjobb tudásomat beleadom

 

Ezt csak akkor tudom megtenni, ha az a szellemiség, az a filozófia, amit az adott dolog képvisel, az számomra is épp olyan értékes. Annál a munkánál volt egy olyan érzésem, noha jó termékek voltak, mégis, azt éreztem, nem abban segíti az embereket, hogy vállaljanak felelősséget az egészségükért, a tetteikért, az életükért, az EGÉSZségükért. Ez amolyan passzív játék.

Ez  inkább a „ valami, vagy valaki segítsen már rajtam, mentsen már meg, ide azzal a csodapirulával „  mentalitást mutatta  a számomra. Ezzel pedig tudjuk mindannyian, mire jutunk. Csupán  a termékek használata  nem elég, és csak arra hagyatkozni az egészség fenntartásában vagy helyreállításában  a Lélek és Szellem figyelmen kívül hagyásával, balgaság. És bár az ott dolgozókat  a jó szándék vezérelte, amellyel egészséget akarnak adni emberek életébe, mégsem az volt, amit szívesen felvállaltam volna.

Számodra van olyan munka, amit nem vállalnál be?

VAN KEDVED mesélni arról nekem, hogy milyen az álommunkád? És, ha abban dolgozol már, akkor mit szeretsz benne? Ha igen, tedd meg a bejegyzés alatti hozzászólás lehetőségben, vagy  ha nem szeretnéd másokkal megosztani, ide is írhatsz:

 

ilikeaszeretettolmacs.@gmail.com

Bármilyen kérésed, kérdésed van a bejegyzésben említett témával kapcsolatban, vagy egyéb magán jellegű kérdésed merülne fel,ide, bátran írhatsz Nekem.

Mindenképpen igyekszem mielőbb megválaszolni a kérdésedet email-ben, vagy, ha úgy látom, hogy a téma sokakat érinthet, akkor valószínűleg videóban fogom megválaszolni, természetesen titokban tartva a kérdés, probléma íróját.

A válasz videót ” Ti kérdeztétek” menüpont alá teszem, de ezt majd jelzem feléd.

 

Amennyiben hasznosnak találtad ezeket az információkat, megtisztelsz vele, ha megosztod másokkal is, hogy nekik is hozzájárulás lehessen az életükhöz.

 

Hálás Szívvel köszönöm!

TEÁZZ VELEM,  Ilikével   a Szeretet – tolmáccsal
élőben, vagy virtuálisan!

Gyere,mondd el, mi bánt, miben keresed a megoldást!
Beszélgessünk arról, mi lehet a legnagyobb hozzájárulás az életedhez MOST,
ami előre vihet  utadon és örömtelivé varázsolhatja az életedet már a JELENben.

A beszélgetésben mindig az épp aktuális tudatszintemnek, személyiség érettségi szintemnek, tapasztalataimnak és a Teremtő által küldött sugallatoknak, intuícióknak megfelelően alakított nézeteimet, meglátásaimat hallhatod. Világképemet a holisztikusság jellemzi, vagyis egészében látni a Világot és benne magát az EMBERT is.

Csupán  30 perc.
Ugyan díjmentes alkalom a számodra, én azt gondolom, hogy óriási LEHETŐSÉG.

Legyél érdeklődő az iránt, hogy vajon mi az a legjobb, amit együtt képesek vagyunk kihozni belőled, az életedből!

Létezik Szeretetteli út a küzdelmek helyett!

Várlak Szeretettel!

Itt tudsz időpontot foglalni:

https://app.minup.io/book/kovacsne-balogh-ilike/service/2835

 

 

Ajánlom figyelmedbe ezeket is

szeretetkuldetesilikeaszeretettolmaccsal
  • Mi ez a Szeretet – küldetés?

Amolyan jó cselekedetnek is hívhatnám. Felajánlom a lehetőséget, hetente pár embernek, akár Neked is, hogy  ha most valami bánt, amin és amiben nem tudsz túllépni, nem tudod meghaladni, folyton visszatart, gátol, nem tudsz döntést hozni, tehetetlennek érzed magad, folyton azon agyalsz.

És leginkább az a kérdés fejezi ki a jelen állapotodat, hogy „ Most mit csináljak?” –  akkor ez a lehetőség Neked szól. Rajtad múlik csupán, hogy élsz – e vele, vagy sem.  

A részleteket itt találod:

https://harmoniavilag.hu/szeretet-kuldetes/

szeretetuzenetekilikevelaszeretettolmaccsal
  • A Szeretet – üzenetek azért születtek meg,

…mert a pályafutásom és életem eddigi tapasztalatai mellett olyan vendég tapasztalataim is felgyűltek szép számmal, amikről úgy vélem érdemes írnom, mert tanulságosak lehetnek. Ezeket a történeteket és egyéb olvasói kérdésekre adott válaszaimat  találod a Szeretet – üzenetekben.

Természetesen a történet főszereplői rejtve maradnak az olvasó, – vagyis előtted -, hiszen ezek bizalmas információk. A nevek kitalált nevek és a valósággal történő azonosság, – úgy a személyek, mint az élethelyzetek tekintetében –  csak a véletlen műve lehet.

https://harmoniavilag.hu/szeretet-uzenetek-iliketol/

 

Van itt még valami a számodra… fogadd olyan Szeretettel, mint amilyennel én alkottam őket

 

NE HAGYD ITT az AJÁNDÉKAIDAT!

Kattints a képekre, csatlakozz a csoportokba és máris tiéd lehet mindegyik!

( A  programok videóit, írásait legkönnyebben a Kalauzok ” menüpontban sorba szedve is megtalálod a csoportokban)

kulcsodavaltozashoz
teazzvelemilikeaszeretettolmacs
halavalaszeretetutjan
ilikeaszeretettolmacsdebrecen

 

 

 

” Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…”

 

 

Ha pedig szeretnél jobban megismerni, kattints a képre

 

 

És, … Várlak  Téged is Szeretettel ide a csoportomba,

https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget

És, még itt is találkozhatsz velem:

https://www.facebook.com/groups/harmoniasziget
https://www.youtube.com/@Ilike-a-szeretet-tolmacs
https://www.tiktok.com/@ilikeszeretettolmacs

 Legyen ma is csodaszép napod! Ilike a Szeretet – tolmács

kiaszeretettolmacs