A bevásárlókosara jelenleg üres.

origo.hu Egészség


Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/cache/fd058e719d5a59472274952e30ad1824.spc) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/libraries/simplepie/simplepie.php on line 8666

Warning: /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/cache/fd058e719d5a59472274952e30ad1824.spc is not writeable in /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/libraries/simplepie/simplepie.php on line 1779

Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/cache/fd058e719d5a59472274952e30ad1824.spc) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/libraries/simplepie/simplepie.php on line 8666

Warning: /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/cache/fd058e719d5a59472274952e30ad1824.spc is not writeable in /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/libraries/simplepie/simplepie.php on line 1779

Szavazás

Mennyire érdekli betegségének lelki háttere?

Cimkefelhő

 

 

Harmóniavilág, Hosting by LogosNET
Tudd meg,hány éves is vagy valójában?!

Tesztek:


                                                            
                     I. Családi életeden alapuló életkorod

                          II. Munkádon alapuló életkorod

 
                    III. Fizikai állapotodon alapuló életkorod

                    IV. A saját magadról alkotott képed

 

                                    

              

ÉRTÉKELÉS:

Az alábbi kód segítségével számítsd át a válaszaid:

  • Add össze a válaszoknak megfelelő összegeket külön-külön mind a négy kérdéscsoportnál,majd a kapott összeget oszd el a kérdések számával.

    a = 5,   b = 15,    c = 25,    d= 35,    e = 45,   f = 55,   g = 65,   h = 75

     

  • Ha az így kapott eredmény minden kérdéscsoportban meghaladja valódi éveidnek számát, akkor ez azt jelenti, hogy érettebb és idősebb vagy a korodnál.

     Add össze a négy kérdéscsoport végösszegét, oszd el néggyel, és az így kapott eredmény megmutatja, valójában mennyi idős is vagy!

2012. januári sorsolásunk nyertese :

Fekete Zita  -  Kozármisleny

Nyertesünknek szerettel gratulálunk !
 
Mit nyerhetsz?
A helyesen válaszolók között a    Harmóniavilág    havonkénti sorsolásán  kisorsolunk
  egy fog-és szájápoló terméket ,valamint :
mindazoknak akik beküldték válaszaikat
jóváírunk 22 kuponpontot,mellyel részeseivé válnak az éves pontgyűjtő versenyünknek,ahol igen értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.(magazin előfizetés,könyvutalvány,utazási utalvány...)
 
 
továbbá:
Minden beküldő megkapja
következő 3 érdekes cikket:
Biológiai életkor másként
                                      

Biológiai életkor a szellemi élet függvényében

Hogyan tarthat fiatalon a szex?


 
Olvasd el az alábbi szakértői véleményt,majd válaszolj 3 kérdésre!

Ennyi az egész!


 
Dr. Illés Gabriella fogszakorvos véleménye:
Gyakorló fogorvosként immár 26 éve keresem azokat a megoldásokat,amelyekkel segíteni tudnék a krónikus fogágy betegségben szenvedő pácienseimen.A fogínysorvadás,amely később fogágy sorvadáshoz vezet,igen kellemetlen,fájdalmas és hosszú távon veszélyes népbetegség,amelyet a 40 év alatti kezeltjeim 30-40%-ánál,a 40 év felettiek 50-60%-ánál,a 60 év felettiek kb.80%-ánál tapasztalok.A tudomány mai állása szerint,több okra vezethető vissza a fogágy betegségek kialakulása:első sorban öröklési hajlam,másodsorban rossz táplálkozási szokások, és a nem megfelelő szájhigiénia,harmadsorban stressz miatt bekövetkező emésztési problémák(a száj a gyomor tükre),valamint a szervezetből ki nem tisztított méreganyagok együttes hatása vezet az említett problémákhoz.Bár sok igéretes készítménnyel találkoztam az elmúlt években,de sajnos ezekből nem sok váltotta be azokat az eredményeket,amelyeket ígért,vagy vele szemben támasztottunk.
2007-ben azonban szerencsére megváltozott ez a helyzet.Négy olyan termékkel találkoztam,amely azóta is bizonyít nap mint nap a rendelőmben és most már nyugodtan mondhatom,hogy kiállták az idő próbáját.

Szeretettel ajánlom hát Önöknek az alábbi készítményeket,melyek sokaknak hoztak gyógyulást fogászati panaszaikban is.

                
-Védi a fogíny és a száj nyálkahártyájának egészségét.
-Intenzíven tisztítja a fogakat a képződött lepedéktől.
-A hatóanyagok egymás hatását kiegészítik,illetve felerősítik.
-A foggélben lévő gyógynövény komplex intenzív gyulladáscsökkentő,regeneráló,sebgyógyító, antibakteriális,vérzéscsillapító,fogínyt erősítő,feszesítő,antioxidáns tulajdonságú.
-A Q10 co-enzim felerősítve gyógynövény komplex hatását,gondoskodik a fogíny szöveteinek feszességéről,rugalmasságának megtartásáról.
-Herpesz esetén úgy gyógyítja meg a sebet,hogy egyetlen egyszer sem vérzik,nedvezik.(Kb.napi 5-8 kezelés szükséges)


 
 -A szájüreg nyálkahártyáját,a fogínyt védő ,ápoló,antibakteriális,antiszeptikus,sebgyógyító, gyulladáscsökkentő,antioxidáns hatóanyagokat,többek között,mirrha és centella asiatica kivonatát tartalmazza.
-Használata felerősíti a foggél biztosította hatásokat,befejezi a szájüreg és a fogak tisztítását.
-Intenzív antibakteriális hatást fejt ki,segít eltávolítani az esetleg megmaradt lepedéket a fogak közül és a nyelvről.
-Antibakteriális,gyulladáscsökkentő hatóanyagai miatt toroköblögetőként alkalmazván enyhíti ,illetve megelőzheti a megfázás vagy fertőzés okozta kisebb torokbántalmakat.
-Belsőleg használva megkönnyíti az emésztést.
-Különlegessége,hogy külsőleg a pattanásos bőrre felvíve gyors enyhülést,gyógyulást hoz .


 

Összetevői folytán(Gingko biloba,körömvirág,méz,béta-karotin,A,E,B5 vitaminok)kimagasló gyulladáscsökkentő,fájdalmakat enyhítő hatása van.
 Praxisomban tapasztaltam,hogy foghúzás után a friss sebre téve a sebgyógyítási időt és az utólagos panaszokat harmadára csökkenti,ezáltal a fogpótlásoknál komoly problémaként jelentkező várakozási időt is jelentősen lecsökkenti.
A Dentomed foggél,a szájvíz,az Aktív balzsam együttes és lelkiismeretes használatával a fogínygyulladásos esetekben végleges gyógyulásokat érünk el,a krónikus fogágy gyulladásokat pedig panaszmentessé téve hosszú távon stabilizálni tudtuk ,megállítottuk a folyamatot.A súlyosabb esetekben az eredmény 2-3 hónap elmúltával már látható volt,azonban a későbbiekben folyamatos,fenntartó kezelés szükséges.                                                                                   
                     
Kombucha koncentrátum,amely 9 féle gyümölcs héjából nyert flavonoidot tartalmaz igen koncentrált mennyiségben.Naponta többszöri alkalommal,összesen 40 befúvás mellett a nyelv alá,vagy a beteg ínyre,torokra permetezve jelentős antibakteriális,vírusellenes,hámosodást serkentő hatása van,mely a fogágy betegségeknél az előző 3 készítmény hatását többszörösére emeli.Saját tapasztalatom a praxisomban,hogy 5 hónapon át történő rendszeres ,napi 40 befújás mellett ,már harapásra is fájdalmas mozgó fog visszaszilárdult  és újra rágóképes lett,ami kuriózum!

 
                           


 A különféle panaszok végleges megszüntetéséhez tapasztalataim alapján a tökéletes szájhigiénia mellett,egészséges életmódra való áttérés,méregtelenítés,megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel,vitamin-és ásványi anyag pótlás,valamint stressz oldás szükséges.

 
  Dr.Illés Gabriella 
konzerváló fogászat,a fogpótlástan,valamint a fog-és szájbetegségek szakorvosa


                          


JÁTSSZ ÉS NYERJ!
 

A tudomány mai állása szerint ,hányféle okra vezethető vissza a  fogágy betegségek kialakulása?

 
Használható-e a Dentomed foggél herpeszre?
 Fogpótlásra várakozóknak érdemes-e használniuk az Aktív balzsamot? A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Harmóniavilág adataikat felhasználja Heti hírhozó és  Harmónia magazin kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Harmóniavilág harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.
 

A nyerteseket a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

 

A játék ideje: 2012. január 01-2012. december 31.
Sorsolás: minden hónap 10.napja.

 

  

 

 

 
vissza   

Fatal error: Function name must be a string in /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/logs/~(1) : runtime-created function on line 1