A bevásárlókosara jelenleg üres.

origo.hu Egészség


Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/cache/fd058e719d5a59472274952e30ad1824.spc) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/libraries/simplepie/simplepie.php on line 8666

Warning: /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/cache/fd058e719d5a59472274952e30ad1824.spc is not writeable in /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/libraries/simplepie/simplepie.php on line 1779

Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/cache/fd058e719d5a59472274952e30ad1824.spc) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/libraries/simplepie/simplepie.php on line 8666

Warning: /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/cache/fd058e719d5a59472274952e30ad1824.spc is not writeable in /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/libraries/simplepie/simplepie.php on line 1779

Szavazás

Mennyire érdekli betegségének lelki háttere?

Cimkefelhő

 

 

Harmóniavilág, Hosting by LogosNET
Üzletszabályzat és tudnivalók

Tisztelt vásárlónk!

Üdvözöljük Webáruházában!
Webáruházunkat elsősorban az Ön igényeinek és érdekeinek figyelembevételével alakítottuk ki.

Figyelembe vettük
a webáruházunk kialakítása és üzemeltetése során különösen az alábbi jogszabályokat:
- 1992. évi LXIII. Törvény A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
- 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről
- 2001. évi CVIII. Törvény Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről
- 15/1989. (IX. 7.) KeM Rendelet Az egyes kereskedelmi tevékenységek gyakorlásáról

Adatait a 2003. évi XCVII.-as, adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeljük,

Elfogadtuk és támogatjuk
Az IVSZ és az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület közös ajánlását: eQ - Ajánlás Kiváló Internet Áruház megvalósításához
Eleget tettünk jogszabályi kötelezettségünknek,


Kérjük olvassa el a Webáruház szolgáltatásainak igénybevételére vonatkozó feltételeket.
Használat feltételei


Ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatot hoztunk létre és üzemeltetünk, hogy az Ön kérdései és esetleges problémái ne maradjanak megválaszolatlanul. Biztosítjuk, hogy ügyfélszolgálatunk az Ön kérdését 2 munkanapon belül megválaszolja.


- emailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.


További elérhetőségeinkért kattintson az alábbi linkre!
Kapcsolat


Az adatvédelem garanciája
Ön a portált ingyenesen látogathatja anélkül, hogy személyes adatokat kellene megadnia. Amennyiben hírlevelünkre regisztrál,vagy vásárol, kizárólag ekkor  kell megadnia, adatait az új reklámtörvénynek megfelelően, melyet a nyilvánosságáról szóló 992. évi LIII. törvény alapján kezelünk. E-mail címét harmadik fél részére nem adjuk ki. A portálon kizárólag az Ön által megadott e-mail címet tároljuk, nem tárolunk személyes adatokat, illetve személyazonosság megállapításra alkalmas adatokat. E-mail címére kizárólag megadott időközönként összeállított hírlevelünket küldjük el.

Kivétel:A megrendelések kiszállítása érdekében a következő adatokat bocsátjuk a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. rendelkezésére:
- szállítási cím,
- telefonszám,
- megrendelés összege szállítási díjjal együtt (utánvétes megrendelés esetén),
- megrendelés száma.


A Portálon a számítógépek IP-címei naplózásra kerülnek, hogy az oldal statisztikai adatait előállítsuk. Az IP címeket semmilyen más adathoz nem kötjük, így az Ön személyazonossága rejtve marad, az IP címet kizárólag statisztikai célokra használjuk.


A portál tartalma
A portál tartalma saját szellemi tulajdont képez, így annak utánközlése más portálon és nyomtatott anyagon kizárólag írásos engedély meglétével lehetséges. Amennyiben a főszerkesztő erre írásos engedélyt ad, minden esetben fel kell tüntetni a cikk forrását (weboldal esetén belinkelt formában).

Felelősség kizárása
A Portál tartalma tájékoztató jellegű. Mivel az információs anyagok elkészítéséhez számtalan forrásanyag lett felhasználva, ezeket szinte lehetetlen folyamatosan ellenőrizni, így az információs anyagok megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért felelősséget nem vállalunk.

A honlapon található termékek nem gyógyszerek, nem gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, hanem étrend-kiegészítő készítmények. Az étrendkiegészítő készítmények fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszerek fogyasztását, illetve a megfelelő orvosi ellátást. A termékek fogyasztása előtt konzultáljon kezelőorvosával.

A honlapon található ismertetők, cikkek, vélemények olvasásakor mindig tartsa szem előtt, hogy ezek a termékek nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és nem tekinthetők hivatalos egészségügyi tanácsadásnak vagy ajánlásnak.

A honlapon található termékismertetők és vélemények nem igazolják és nem bizonyítják a termékek hatásosságát. A felhasználói vélemények nem a Harmóniavilág véleményét tükrözik a termékekkel kapcsolatban és nem hivatottak arra, hogy bármilyen gyógyhatást, betegség megelőző hatást illetve egészség fenntartó hatást tulajdonítsanak a termékeknek, azok csupán az egyes felhasználók véleményét tükrözik, melyek hitelességéért felelősséget vállalni nem tudunk. Fokozottan felhívjuk tehát a figyelmet, hogy a termékek kiválasztása során, döntését a felhasználói véleményekre alapozás helyett szakember segítségével hozza meg!

 

 


 
A vásárlás garanciája
- Ön kényelmesen, otthonából vásárolhatja meg Webáruházunk kiváló termékeit.
- A feltüntetett áraink az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.
- Biztosítjuk, hogy Ön a szállítási címtől eltérő számlázási címet is megadhasson. (a számlát minden esetben a megrendelt termékkel együtt a szállítási címre kézbesítjük.)

-
Fizetési mód:
- Készpénzben a csomag kézhezvételekor,
( A termékek súlyának és a választott fizetési módnak megfelelő szállítási és csomagolási költséget a megrendelés során feltüntetjük. )

 

A szállítás garanciája
Szállítónk a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. 4 munkanapon belül (tájékoztató adat) célba juttatja az Ön megrendelését.


A visszafizetés garanciája
Amennyiben Ön a terméket a termék kézhezvételétől számított 8 napon belül sértetlenül, felbontatlanul visszaküldi, a termék vételárát visszafizetjük Önnek. A szállítás költségei Önt terhelik.

Általunk forgalmazott elektronikus készülékekre az előírásoknak megfelelően minőségi és műszaki garanciát vállalunk. (1 - 2 év)
Az általunk forgalmazott termékek megelégedettségi garancia ideje;
mágneses eszközre
 
60 nap
elektromos eszközökre
 
30 nap
egyéb termékek esetén
 
14 nap
Garanciális problémák esetén számla és Jótállási jegy ellenében tudunk eljárni.
 
vissza   

Fatal error: Function name must be a string in /var/www/vhosts/harmoniavilag.hu/httpdocs/logs/~(1) : runtime-created function on line 1