Ahhoz, hogy Te is

BOLDOG és KIEGYENSÚLYOZOTT  ÉLET-et élhess,

 segítségedre lehetnek programjaim . Válassz Te is közülük !

LEGYEN EZ A NOVEMBER MÁS, MINT AZ EDDIGIEK

Lehet, hogy te sem szereted a novemberi esőt, a hideg szelet és az egyre kopaszodó fákat. Megértelek. Most azonban arra biztatlak, tekints teljesen más nézőpontból a dolgokra !  Eddig néztél, ahogy néztél, s, látod, mi lett az eredménye ? Utálod a Novembert, az egész telet, a szürke, komor időjárást, a látszólag soha véget nem érő sötétséget.

 VÁLTS NÉZŐPONTOT, MOST ! Mit veszthetsz ? Mindazt, ami fáj, ami vissza húz.  Lehetnek ezek párkapcsolati dolgok, egészségügyi kihívások, félelmek, korlátok, szégyen, bűntudat, önbizalomhiány, … Ezt csak te tudhatod. Én innen, nem látok a fejedbe. De azt tudom, hogy ez a kérdés biztosan mozgatja a fantáziádat: ,

? Miért  kell most megint felelevenítened mindazt, ami fáj ?

?  Miért kell ismét előszedned, mikor igyekeztél jó mélyre beásni ?

PONT EZÉRT. Mert a mélyben még ott vannak. Csak a felszínről tüntetted el őket. Valójában azonban minden pillanatban a háttérből zaklatnak. És ez mindaddig így is lesz, míg véget nem vetsz ennek a harcnak. És ez a kulcs. Ellenségként tekintesz rájuk, pedig nem azok. Csupán egy olyan élet vészjelzői, mely felé most haladsz, de soha nem akarnád elérni, ha tudatában lennél.

Most  ITT AZ ALKALOM, hogy új fejezetet nyiss az életedben ! Tedd meg, magadért, ne értem. Senkinek nem tartozol számadással az életedről, csak MAGADNAK. Ne okozz csalódást magadnak ! Te többet, jobbat érdemelsz ! Fedd fel a valódi Éned ! Több vagy, mint azt gondolnád !

HA ELÉGGÉ HÚZ már az élet súlya, most, hogy a Novembert kissé derűsebbé tegyem, felajánlok  5  ingyenes konzultációs lehetőséget,  ha kéred, hogy mielőbb kitisztuljon feletted is az ég ! Várlak szeretettel ! Ha érdekel a lehetőség, KÉRD , küldöm a részleteket !

KONZULTÁCIÓ 1 x 30 perc

A konzultáció tiszteletdíja : 2 csillogó szempár, melyből látom, hogy nem adtad fel és látod a következő lépést, amelyet meg kell tenned a célodért

 

 

 

 

IRÁNYTŰ KONZULTÁCIÓ 1 x 30 perc

Neked való ez a konzultáció, ha szeretnél rálátni az életedre , ha valamilyen konkrét problémád van és szeretnéd megtalálni az utat, hogy mielőbb kimászhass a gödörből

A konzultáció tiszteletdíja : 11500.- Ft ( ÁFA mentes )

 

 

 

LÉLEK – IRÁNYTŰ konzultáció 1 x 60 perc

Neked ajánlom, ha gyökeres változást szeretnél elérni életedben és biztos alapokra szeretnél építkezni

A konzultáció tiszteletdíja : 22500 . –  FT ( ÁFA mentes )

 

 

 

LÉPÉSRŐL – LÉPÉSRE  – online program 8 héten át

Komplex program neked az alapoktól, gyakorlati feladatokon át 8 héten keresztül

A program díja : 55900 . – Ft  ( ÁFA mentes )

 

 

 

FOGOM A KEZEDET program – személyesen vagy skype -on keresztül  4 x 90 perc

Ez a program tartalmazza a LÉPÉSRŐL – LÉPÉSRE program anyagait , ám itt személyesen segítek neked, hogy elérjük a kiválasztott célodat.

A program díja : 79900 . – Ft ( ÁFA mentes )

Drasztikus gyógyszereket szedek, melynek a mellékhatásai még borzasztóbbak.Túl fiatal vagyok, hogy beletörődjek a sorsomba. Elhatároztam, hogy sokáig szeretnék a gyerekeim és majd az unokáim mellett lenni.De nem ilyen rokkantként.Hisz ez csak rosszabbodik majd.

Rátaláltam Icus oldalára és nagyon reménykeltűnek tűnt. Felhívtam Icust. Egy kedves, nyugodt hang volt a telefonban.Aztán elkezdtünk együtt dolgozni Icussal mert elegem volt már a sok fájdalomból, gyógyszerekből. Megkerestük , mi lehet a súlyos autoimmun eredetű ízületi betegségem lelki oka. Teljesen kiakadtam a jellemzés kapcsán.Totálisan magamra ismertem. Nem gondoltam, hogy a túlzott jóra törekvés árthat nekem.

Nagyon nehéz volt eleinte kicsit önzőnek lenni és ezzel az egész dologgal szembesülni. Megtudni azt, hogy miért is generáltam magamnak ezt a betegséget. Meg kellett tanulnom, hogyan szerethetem önmagamat és hogyan adhatom meg testemnek – lelkemnek azt, amire vágyom.( Természetesen a lehetőségeimhez mérten.) Ez sem volt könnyű, mert azt hittem szeretem magamat, leszámítva azt az 1-2 dolgot, amin kozmetikáztam volna egy kicsit, de hát ki nem .

Mióta hozzá járok, sokkal jobban érzem magamat.És tényleg, mintha jobban szeretném és többre értékelném magamat.Sokkal többet nevetek, amit már a családom is észre vett. Nagyon jót tesznek az ásványok is. Mikor köztük  fekszem,mindig feltöltődve, végtelen nyugalomban kelek fel.Mindennap iszom a kristályos vizet is.Sokat változtattam a hozzáállásomon is.Elsőre nehezemre esett, de a végén jól éreztem magamat és ez felbátorított. Fizikai állapotom sokat javult, és nincsenek olyan elviselhetetlenek a kemoterápiás szerek hatásai. A laborvizsgálatok eredményei is  kicsi javulást mutatnak.A gyulladás csökkent.

Soha nem veszítem azóta szem elől a valódi értékeket az életemben.És hálát adok minden nap mindazért, amim van.Úgy érzem, egyre inkább megtalálom önmagamat.Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy elvezetett Icushoz.

 

Andrea

37 év

Ha Édesanya vagy, nincsen olyan nap, hogy ne aggódnál a gyermekeidért.Mindennap igyekszel megadni a legjobbat nekik,ami tőled telik.Egy nap azt vettem észre, hogy lányom egyre kevesebbet beszél velem.Ez már a kamasz kor. Vigasztaltak a barátaim.Engem azonban nagyon zavart a dolog, mert korábban nem ez volt a jellemző.Próbáltam őt faggatni az okáról, de mindig kitért a válasz elől.Egyik nap azonban ,pár hónap kérlelés után kinyögte, hogy agyára megyek a folytonos aggódásommal.Úgy érzi, rátelepedek.Mindenről tudni akartam.Mindez sokkhatásként ért.Még sírtam is, amikor nem látta.Ez a dolog terhes volt neki, de nem mert szólni, mert nem akart megbántani.

Mikor erre rádöbbentem, tudtam , hogy valamit tennem kell, ha nem akarom elveszíteni. Próbáltam tudatosan nem aggódni.A légkör kicsit jobb lett, de bennem még inkább gyűlt a feszültség, hisz az aggodalmamat már nem mondhattam ki.Ettől egyre rosszabbul éreztem magamat.Véletlenül találkoztam Icussal és mikor a gyerekekről  beszélgettünk, óhatatlanul is elpanaszoltam, hogy mi történt. Icus teljesen más szemszögből mutatta meg anya és gyermeke kapcsolatát. Ez segített megértenem  a dolgokat és rájönnöm mi az a legtöbb, amit a gyermekemért tehetek. Azóta sokat beszélgetek a gyermekemmel, amikor ő akarja. Elmondom a véleményemet de csak ha kéri. Azon kell még dolgoznom, hogy úgy alakítsam a dolgokat, hogy kíváncsi legyen a véleményemre. Sokkal többet beszélek az én fiatal koromról, amikor hasonlóak történtek velem, mint most vele. Ezt korábban nem tettem.Féltem, hogy nem fog szeretni, mert már nem vagyok ezáltal tökéletes, ahogy azt ő hitte.Szerencsére nem így lett.Úgy érzem, jobban ragaszkodik hozzám.Már tartunk csajos napokat is.Mi lehet nagyobb öröm egy szülőnek ettől ?

Köszönöm, Icus !

Dóri, Budapest

41 év

Barátnőmék több éve éltek már boldog házasságban. A gyermekeik már felnőttek. A barátnőm férjére egyre nagyobb terheket róttak a munkahelyén. Egyre nagyobb volt a nyomás és a teljesítmény kényszer. Ráadásul a hitelválság miatt súlyos anyagi gondjaik is voltak. Munkahelyét is fenyegette a bezárás.Kezdetben a megtakarításaikból, majd  mellékes munkákkal sikerült a szükséges pénzt előteremteni a kiadásokra. De egy ponton már nem lehetett tovább növelni a munka mennyiségét. Barátnőm már felkészült a legrosszabbra is, hogy el kell adni a lakásukat, amit nagy gonddal újítottak fel. Férje magát okolta a dolgokért.Úgy vélte, csődöt mondott. Neki, mint családfenntartónak kellett volna fenntartania a családját.Önsajnálatba és italozásba menekült. Addig sem kellett szembe nézni a valósággal.Szép lassan bele csúszott a depresszióba. Már a barátnőm és a gyerekek is tehetetlenek voltak. Nem tudták megnevettetni. Szomorú volt és közönyös mindennel szemben. Barátnőm teljesen kétségbe esett és nagyon szégyellte, hogy minta családja ide jutott. Félt, hogy mit szólnak majd mások. Próbált beszélni a férjével, de folyton csak veszekedésbe torkolltak a közeledései . Annyira bezárkózott a férje a saját világába, hogy nélküle zajlottak a család eseményei. Barátnőm is egyre rosszabbul nézett ki, nem bírta az állandó nyomást. Sokan javasolták, hogy hagyja ott a párját, de ő nem akarta. Szerette őt.

Nem tudtam, hogyan segíthetnék nekik. Aztán eszembe jutott Icus, a harmóniawebshopból. Mikor rendeltem tőlük, megdöbbentő módon egyszer felhívott és megkérdezte, van-e valami gondom a termékkel kapcsolatban és miben tudna még segíteni. Ekkor olyan dolgokat mondott a betegségemmel kapcsolatban, ami gondolkodóba ejtett és igyekeztem megfogadni tanácsait.

Milyen véletlen, hogy épp nemrég írta, hogy betegségek lelki hátterének felkutatásában is segít. Felhívtam, gondoltam, talán ő segíthet.

És, valóban. Bár az kicsit furcsa volt, hogy a barátnőm járt hozzá és nem a férje. Mégis, azt vettem észre, hogy a barátnőm újra reménykedik. Kitartóan küzd a családjáért  és újra tud mosolyogni. Vannak saját céljai is. És a férje – ő pedig újra kezd régi önmagára hasonlítani. Már vannak újra közös céljaik. Már csak néha – néha veszíti el a hitét és fordul búskomorságba és inni is csak ekkor iszik és már akkor is csak 1 üveg sört. Tudjuk, hogy hosszú még az út a célig, de én is bátorítom mindkettőjüket.

Ki tudja, ha Icus nincsen, azóta szerintem már mindketten ideg összeroppanást kaptak volna és a családjuk végleg felbomlott volna.

Lilla

51 év

Szia, Balogh Icus - Egyensúlyépítő - vagyok !

Talán feltűnt, hogy a legtöbb oldalamon gyönyörű  tájat látsz. Miért ? Mert imádom a természetet ? Nos, valóban így van. Érzek valamiféle  vonzódást, különösen a hegyek iránt.  De csak nemrég jöttem rá, miért e fura kötődés . Miközben a természetet járom, egyfajta belső megnyugvás lesz úrrá rajtam, valami semmihez nem  fogható érzés. Feltöltődöm, regenerálódom épp úgy, mint más túrázó. De amikor  hegyet  mászom, több ezer méter magasan  és elém tárul a természet megannyi CSODÁja … az egészen más. Sokkal mélyebbről jövő érzés. Azt érzem, OTTHON vagyok

A hegymászás  számomra  olyan, mint MAGA AZ  ÉLET. S, hogy miért mondom most mindezt ? Mert lehet, hogy a Te életed is hasonló az enyémhez,olvasd csak tovább …

 

flower-2399639_640Hisz … Minden ember éli valahogyan az életét. Kezdetben lelkes és megállíthatatlan. Sikereket ér el és elégedett. De aztán többre vágyunk és új célok felé kacsingatunk . Döntesz, tervezel és elindulsz egy úton az álmaid felé. Pont úgy, mint amikor egy gyönyörű helyet veszel célba hegymászás közben.

 

 

 

auricula-505903_640Az út bár rögös, nem veszted szem elől a célod. Ez is meg van ! – mondod és dagadsz a büszkeségtől. Amint azonban körül nézel, észreveszed, kissé feljebb még csodálatosabb táj ígérkezik. Miért is ne láthatnám azt is ? – teszed fel a kérdést önmagadnak, választ sem várva rá.

 

 

 

 

flowers-747172_640Összekapod magad és kérdés nélkül már indulsz is új úti célod felé. Megkeresed az alkalmas útirányt és nyomás. Hamarosan azonban beborul az ég és a csodás fennsík, amelyet kinéztél, most távolinak és egyre ijesztőbbnek  tűnik.

 

 

 

 

nature-3249053_640 Mit tehetsz ?

Vagy összeszorítod a fogadat és elindulsz felfelé – hisz ki tudja , ” a felhők fölött  mindig kék az ég ” – vagy föladod és elindulsz lefelé. Összegzed a helyzetedet és úgy találod, csak tenned kellene egy próbát, mert hát milyen ciki feladni. Mit szólnak majd mások ? – tűnődsz, … majd összeszeded magad és ismét  haladsz lépésről – lépésre felfelé. Most,… hogy e nehéz döntésnek a súlya lekerült a válladról, azt érzed, hogy kár volt aggódnod.

 

 

mountains-838536_640

Megpihenve és szétnézve észreveszed, hogy megannyi útjelző tábla segíti, hogy Te valóban elérd a célod. Még arra is van lehetőséged, hogy változtass eredeti terveiden és másik ösvényt választva olyan más csodákban is részed legyen, melyekről korábban nem is álmodtál. S amint az árnyat adó fák mögé tekintesz, egy házikót is megpillantasz, mely menedékedül szolgálhat, ha mégis elérne a vihar. Mindez biztonságot ad és nyugalommal tölt el. Jól döntöttem ! – legszívesebben  hangosan kiáltanád.
nature-3317319_640Elárulok egy nagy titkot. Amíg a vágy  benned  van újabb és  újabb ormok, csodás fennsíkok  és a CSÚCS meghódítására – választhatod, hogy megállsz és ott maradsz, ott élsz,  ahol vagy,- de sohasem leszel maradéktalanul boldog és elégedett, mert mindig benned  marad az érzés, ” MI lett volna, ha megpróbálom ? ”

 

 

 

Ezért bármilyen meghódíthatatlannak tűnik is most a vágyad, kérlek, soha ne add föl, soha nem mondj le róla ! Nem tudom, hogy a Te életedben mi ez a csúcs, de ígérem, segítek feljutni neked oda ! ( Ha Te is akarod )

 

nature-3159164_640Miért írom ezt ? ! Mert igen, az élethez kell egy kis bátorság  ! S én azt nem adhatok Neked ! Nem érezhetem azt, amit most Te !  De biztathatlak arra, hogy TE IS LÉGY BÁTOR ÉS TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST, az új szebb és könnyedebb életedért. Elhiszem, hogy sokszor nem látod a fától az erdőt, vagy , hogy a terhek súlya alatt megrogysz

 

 

 

Én is tapasztaltam mindezt. De itt vagyok és boldog vagyok ! Szeretem azt, aki vagyok, amiért vagyok  ! Csodás feladatot kaptam az élettől ! A kihívások ellenére is szeretem az életemet ! Mindenre meg van a megfelelő megoldás ! Ha nekem sikerült, neked is sikerülhet !

 

 

Ahhoz, hogy Te is BOLDOG és KIEGYENSÚLYOZOTT  ÉLET-et élhess,

válogass programjaim közül