Hogy ne legyen beteg az egész család


Ez a Selva levegőtisztító merőben más,

mint amiket eddig ismert.. 

 

 

Kérem,

1.olvassa el a gyógyító véleményét,

2.majd válogatásunkat vásárlói tapasztalatainkból

3.végül pedig, ha a technikai részletek is érdeklik,

vagy rendelni szeretne,

kattintson erre a gombra:

 

 

A  Selva levegőtisztító, ózonizátor előnyei

a gyógyító szemével

 

 
 
A készülék 12 V feszültséggel működik, maximum 5W teljesítménnyel. Nincs mozgó alkatrésze, mágneses teret nem generál. Károsanyag kibocsátása gyakorlatilag nincs, az ózonszint messze a megengedett határérték alatt marad. Levegőtisztító kapacitása 40-60 légköbméter.

A folyamatos használat során tapasztalt egészségi állapotunkat segítően befolyásoló hatása a következő okokra vezethető vissza:

-A károsnak mondott földsugárzások erőterét megváltoztatja.

-A vízér semlegessé válik,s így az életfolyamatokat irányító energiaközpontot egyensúlyban tartja,ezáltal megszünteti a hajlamot az olyan betegségek kialakulására,melyek műtéti beavatkozást vonnak maguk után.

-A belső sérülések,zúzódások,műtéti beavatkozások gyógyulása felgyorsul.

-Javul a logikai készség is.

-Regeneráló hatású .

-A sejt újraképződést fokozza.

-Rehabilitációnál segít.Azonnali hatás!

-A Hartmann-háló erőtere kiegyensúlyozottá válik,a negatív hatások kiegyenlítődnek,ennek köszönhetően a pszichoszomatikus betegségek(allergiák,gyomorfekély,stb.)kialakulását megelőzi,a kialakult betegség gyógyulását gyorsítja.

-Sterilizáló,vírus és baktérium inaktiváló hatása van,sebgyógyító hatású,nyílt sebek esetén,a légúti panaszokat megszünteti,az asztmás tüneteket enyhíti.Ezen hatások legalább öt hét folyamatos használat után stabilizálódnak,naponta min.16 órát működjön az adott helyiségben.

-A Curry-háló(Föld-Hold kapcsolat) átpolarizálódik és pozitív erőtérként hat ránk,ez segíti a természetes bioritmusra hangolódást,ezért kiküszöböli az alvászavarokat,az idegrendszerre nyugtató hatású,növekszik a koncentrációképesség,javul a kedélyállapot.

-Oldja a kapcsolatteremtési és kapcsolattartási differenciákat,magabiztosság,önbizalom,könnyed életfelfogás és jókedély a következménye,javítja az emlékezőképességet és az összefüggések felismerését az élet minden területén.

-A természetes bioritmusra hangolódás következtében az elektromos jelek,az antenna jelek és a vibráló fény nem jelent számunkra káros hatást,javasolt tehát számítógéppel dolgozóknak és tévénézőknek!Ezen hatásait legalább egy heti folyamatos használat esetén stabilizálja.

-Az ózonizátor hangsúlyozottan javasolt gyermekek életterében(gyermekközösségekben!!!),mert egészséges személyiség kifejlődését eredményezi.

-Felnőtteknek,gyermekeknek egyaránt stabilizálja az immunrendszerét!

Használjuk tehát szeretettel az egészségért!!!!!

Bankné Vella Aranka-gyógyító
Kaposvár,Guba J.u.79/a

 

Vásárlói vélemények a levegőtisztítóról

 

A.É. Óvodavezető, Nagytarcsa -

Probléma: légúti megbetegedések

Miután átvettük a készüléket folyamatosan hétvégén is működtettük. Magasan, egy könyvespolcon helyeztünk el. Csoportszobánk 64m2 alapterületű, 260 köbméter légterű, három nagy ablakkal. A csoportban 25 három éves korú gyermek és 3 felnőtt tartózkodik folyamatosan.
Tapasztalatok:
Az eddig köhögő gyerekek kevesebbet köhögnek, prüszkölnek, nyugodtabban alszanak.
A levegő reggel friss, kellemes hűvös volt. A délutáni alvás idejében sem vált áporodottá, elhasználttá.
Tapasztaltuk azonban, hogy ebben az időszakban (csendes pihenő, 13-15 óráig) amikor nem mozgott a levegő és meleg volt a csoportszobában, akkor koncentrálódott nagyon töményen az „ózonszag” (kissé fullasztóan)
Ebédidőben azonban nincs ételszag, pedig 2-3 étel is volt bent egy időben, a teremben. Aki a terembe belépett, megállapította, hogy jobb levegő van ebben a csoportszobában, mint a többiben.
Egyik gyermekünket, Andriskát, aki egyébként Kruppos, édesanyja úgy hozta be az óvodába, hogy a gyermek egész éjjel fulladva köhögött. A légzéskönnyítő sprayt is magával hozta azzal a kéréssel, hogy használjuk, ha szükséges. Meglepődve tapasztaltuk, hogy a nap folyamán Andriska egyszer sem köhögött a csoportszobában.
Összességében azt vettük észre, hogy a gyerekek egész héten szinte alig köhögtek, tösszögtek. A csoportlétszám magas, egyszerre 23-25 gyermek volt benn, elég sok baktérium, por szabadul el egy-egy nap. Örültünk az ozonizátor jótékony hatásának, a gyerekek jobb közérzetének.

S.S. Nagytarcsa -

Probléma: elhasználódott levegő

A Blaskovits Oszkár Általános Iskola éttermében került elhelyezésre az ozonizátor.
Tapasztalat:
Az étteremben a levegő állaga mindig olyan volt, mintha akkor szellőztettek volna. Az iskola többi területén nem lehetett érezni a konyhában tálalt étel illatát. Ha több csoport is étkezett a teremben, a levegő akkor is friss maradt.
Mivel kevés ideig tartózkodnak a gyerekek az étteremben, a beteg tanulók esetében (köhög, tüsszög) nem lehet lemérni a készülék hatását.
Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és az iskola igénybe vehette ezt a hasznos készüléket!

Sz.B.Gy. Nagytarcsa -

Probléma: Kozmetika levegőjének elhasználódottsága

Kozmetikámban azona napon sokan megfordultak nélam, ezért a helyiségben hamar „nehéz”-zé vélt a levegő. A munkához kapcsolódóan a gyanta is melegítésre került. A készülék bekapcsolása után rövid időn belül kissé hűvösebb, de érezhetően tiszta (oxigéndús levegőt lehetett érezni. Ami a fő szempontot jelentette, az az, hogy a gyanta melegítésekor keletkező erős, szúrós szagot nem éreztük. Összességében kellemes, tiszta érzést biztosított.

Sz.I. Nagytarcsa -

Probléma: kellemetlen szagok a lakásban

A dohszagot megszűntette, és az ételszagok is jelentéktelenné váltak, valamit a férjem horkolása is abbamaradt. Nyugodtabban aludtunk és frissebben ébrendtünk.

K.K.A. Nagytarcsa -

Probléma: levegő elhasználtsága

Nappalinkba elhelyezve a helység illatát kellemesen frissnek éreztem. Nappalink nagysága a konyhával és az étkezővel együtt 50 m2.
Nyitott lépcsősor vezet fel az emeletre, ahol szintén lehet érezni a friss illatot.

T.B.Sz. Nagytarcsa -

A nagytípusú ozonizátort a nappali szobába helyeztem el, mely nyitott az ebédlő, konyha felé (45M2) és nyitott a lépcsőforduló is az emeletre illetve a pince irányába is. (45/40m2) Összesen 130m2. A szagokat (kutyaszag, kutya ürülék szag,dohányfüst, ételszag, ágyneműszag stb.) teljes mértékben leszűrte, friss, kellemes levegő lett a lakásban. Az alvásom helyrejött, megszűnt az alvászavarom. A férjem horkolása szintén abbamaradt, ami korábban számomra is igen zavaró volt. Az allergiámra is jó hatással volt – toll, poratka ürülék – a légtisztító hatására. Kb. 15 perc alatt semlegesít.
A készüléket folyamatosan működtettem 4 napon keresztül. Kb. még 1 napig éretem az ózon illatot. Utána már kezdett ismét zavarni a különböző illatok hatása, az orrdugulás, az álmatlanság. Amikor újra beüzemeltem a készüléket, 1 óra alatt helyreállt a lakásban a friss levegőérzet!

K.K.A. Nagytarcsa -

Probléma: levegő elhasználtsága

Nappalinkba elhelyezve a helység illatát kellemesen frissnek éreztem. Nappalink nagysága a konyhával és az étkezővel együtt 50 m2.
Nyitott lépcsősor vezet fel az emeletre, ahol szintén lehet érezni a friss illatot.

Sz.Gy. Nagytarcsa -

Probléma: nátha

Jázminka szobájában használjuk, ami 11 m2. Mindig tiszta friss levegőt biztosít és a náthás időszakában szépen nyugodtan tudott aludni…kicsit hűvösebb érzet van a szobában, amit én direkt jónak találok, mert a nyálkahártyájának jobb, mit a meleg, mert nem duzzad be úgy. Amikor beteg voltam, akkor is éjjel-nappal ment és azt gondolom segített abban, hogy a családomat ne fertőzzem meg. Sokkal többet nem tudok írni, a lényeg, hogy mindenkinek csak ajánlani tudom! Ja! És még annyit, hogy jó „hegyi levegőre” ébredni!

K.L. Budapest -
Probléma: Felső légúti megbetegedések megelőzése immunrendszer erősítése

Mióta ózonizátor működik a gyermekem szobájában, nem hiányzott az iskolából. Azelőtt egy tanévben 3-4 hét hiányzása mindig volt.

M.L. M. -
Probléma: Megfázás

Az ozonizátor téli megfázásos időben rövid időn belül megszünteti az orrdugulást, és a tüsszentési kényszert. A virágpor okozta kellemetlenségeket is percek alatt elmulasztja.

T.Z. -
Probléma: dohányzás miatt keletkező tüdőfolt

Korábban erős dohányos voltam, foltot találtak a tüdőmön, megijedtem, ezért vásároltam meg az ozonizátort. Hihetetlen, de sokkal könnyebben veszem a levegőt, megfázva nem voltam több hónapja, amióta a készülék a tulajdonunkban van.
Feleségemnek allergiája volt előtte, ez is megszűnt. Nyugodt az alvásunk, pihentebben ébredünk.

K.I. Kecskemét -
Két hete vásároltam sűrűn befulladó 3 éves gyermekemnek az ozonizátort. Hihetetlen, hogy már az első éjszaka megszüntette a készülék az iszonyú fulladásba torkolló köhögő rohamát. Azóta nyugodtan alszik – éjjel nem kell orvoshoz vinni.

B.J. Csongrád -
Probléma: Stressz miatti álmatlanság

Hetedik éve van ozonizátorunk. A stressz miatt vettük, hogy aludni tudjunk. Poros munkahelyem volt, éjjel fuldokoltam a köhögéstől – ezek a tünetek hetek alatt rendbejöttek. Azóta is folyamatosam használjuk. Jó a szobában a levegő.

L.J. Szombathely -
A hálószobában helyeztük el az ozonizátort, és folyamatosan működtettük. Amióta használatban van, úgy alszunk a férjemmel, mint a bunda és kipihenten kelünk fel az ágyból. Ezelőtt nehezen ment a felkelés Nekünk ez a készülék sokat jelentett pihenés téren.

S.Z. Miskolc -
A hálószobába használni kezdtük az ozonizátort és ezek után 2 nappal azt tapasztaltuk a fiammal, hogy a levegő tisztább, nem olyan poros, friss levegőt szívunk be, mintha erdőben laknánk. A fiam végigalussza az éjszakát, pedig előtte olykor-olykor felkelt éjjelenként.
(H/E032/015/08)

Széchenyi István Általános és Művészeti Iskola, Miskolc -
Probléma: Cigaretta füst, szagok

A munkahelyen van kijelölve egy dohányzásra alkalmas hely, mégis sokszor érezhető volt az iskola területén a dohányfüst. Ezért úgy gondoltuk, hogy csak egy napra kipróbáljuk az ozonizátort. Az ozonizátor használatakor már egy óra elteltével ne volt érezhető a dohányfüst és később már kb. 4 óra múlva megszűnt a kellemetlen szag a dohányzó helyiségben.
(H/E032/016/08)

J.P. Miskolc -
Probléma: asztma, allergia, krákogás

Az ezüstéveimtől folyamatosan fuldoklottam és sokszor emiatt nehezen vettem a levegőt, krákogtam, allergiás tünetek jelentkeztek nálam. A család nem vette jó néven krákogásomat és olykor a torkom köszörülését. Az unokám hozott kölcsönbe egy ozonizátort 1 napra. Aznap, mikor ideadta, sokkal jobban éreztem magam, végül vettem egy ozonizátort és azóta használom…nem jöttek elő az asztmatikus problémáim és a család is megnyugodott, hogy már nem krákogok.
(H/E032/016/08)

J.P. Miskolc -
Probléma: Alvászavar

Az időskoromtól kezdve folyamatosan alvásproblémákkal küzdök, és kevésbé tudom magam kipihenni, sokszor felkelek éjjel. Amióta az ozonizátort használom, jobban ki tudom pihenni magam és éjszakánként nem ébredek fel.
(H/E032/016/08)

K.J. Miskolc -
Probléma: Szagok

Nagyon nem szeretem a lakásban a kellemetlen illatokat. Használni kezdtem az ozonizátort és két óra múlva már nem éreztem azokat a szagokat, amiket eddig mindig egy főzés után. Több órás használtam és teljesen megszűntek a szagok.
(H/E032/016/08)

P.M.Sz. Miskolc -
Probléma: Torokfájás

A napokban el kezdett fájni a torkom, és érzetem, hogy be van gyulladva. Bekapcsoltam az ozonizátort éjszakára és másnap már kezdett a gyulladás elmúlni, már csak enyhén éreztem a fájdalmat. Még egy teljes napi használat után, a torokgyulladásom teljesen megszűnt.
(H/E032/016/08)

P.M.Sz. Miskolc -
Probléma: szagok

Már sokféle szagtalanítót próbáltam a lakásban, de általában a legtöbb spray gázos és ettől fulladni szoktam, majd el kezdtem használni az ozonizátort és ettől nemhogy nem fulladok, de sokkal frissebb a levegő.

K.I. Szlovákia -
Probléma: asztmás, allergiás panaszok

Asztmás köhögési és fulladásos rohamokkal küzdöttem, amíg nem ismertem meg az ozonizátort. Hálószobámba helyeztem el és azt vettem észre, hogy enyhülnek a rohamok. A gyógyszereimet még szedem, de a fulladások elmúltak. Köhögés még megjelenik olykor, de nem olyan borzasztó elviselni, mint eddig.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget a Bionet-nek!
(SK/E032/001/08)

Sz.J. Budapest -
Probléma: az immunrendszer erősítése

Pár hete vásároltuk meg a készüléket, de máris beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Sokkal tisztább és frissebb a szoba levegője, még z alvás is jobban esik. Remélem hosszútávon is meg leszünk elégedve a termékkel.
(H/E032/017/08)

P.M. -
Probléma: Immunrendszer gyengesége

A fiam szobájában működik, nagyon finom, friss, ózondús levegőt biztosít. Nincs áporodott, bezártság szag zárt ajtó és ablak mellett sem. A port is ritkábban kell azóta törölnöm.
(H/E032/018/08)

H.B. Debrecen -
Probléma: asztma

Asztmás panaszaim voltak, gyakran kellett gyógyszert szednem, kórházban is sokat voltam. De az ozonizátor megmentett a fulladásos rohamoktól. Nagyon jó a termék.(H/E032/019/08)

B.A. Alsózsolca -
Probléma: Asztma, bronchitis

A dolgozószobámban üzemeltettem az ozonizátort. A köhögésem és a tüdőmben lévő feszítő érzés csökkent. Amikor dolgozom, az ozonizátor állandóan be van kapcsolva, mert megkönnyíti mindennapjaimat. (H/E032/020/08)

Sz.K. Mikepéres -
Probléma: allergia

5 éven keresztül szedtem allergiámra gyógyszert, használnom kellett szemcseppet és orrcseppet is. A legsúlyosabb parlagfű allergia mellett még 5 dologra voltam érzékeny. Három év óta amióta hálószobánkban működik az ozonizátor készülék, tünetmentesen, gyógyszer, szem-és orrcsepp nélkül tudok élni. (H/E032/021/08)

N.L. Debrecen -
Probléma: allergia

A készüléket fiamnak vásároltuk, mert súlyos allergiás tünetei voltak. Nagyon meg van vele elégedve, amióta a szobájában működteti, nem folyik az orra, mint előtte. És nagyon jó a szoba levegője. (H/E032/022/08)

F.Gy. Dunakeszi -
Probléma: elhasznált levegő

Minden szobában elhelyeztünk egy készüléket. Kellemes, tiszta, friss levegőt biztosít. Cigarettaszagot nagyon gyorsan közömbösíti. Nyugodt, pihentető álmot biztosít, konyhai szagok rövid idő alatt elillannak. (H/E032/023/08)

Sz.G. Göd -
Probléma: asztma

Kisfiam évek óta asztmás. Levegőtisztítót helyeztünk el a szobájában, melyet folyamatosan üzemeltetünk. Állapota szépen javul, ritkábban fullad be!
(H/E032/024/08)

P.G. Hódmezővásárhely -
Probléma: dohányfüst, horkolás

Az ozonizátor készüléket horkolás ellen ajánlották, már második éjszaka szinte teljesen megszűnt az eddig átlagos mértékű horkolásom, és pihentebben ébredek, jó az alvás. A nappaliban elhelyezve gyorsan feldolgozza a dohányfüstöt. (H/E033/025/08)

B.P. Szeged -
Probléma: allergia

Az allergiás tünetek enyhültek és a levegő tisztább lett. Az alvás jobb.
(H/E032/034/08)

Sz.Gy. Budapest -
Probléma: Felső légúti megbetegedés

5. éve működik a fiam szobájában a levegőtisztító készülék, azóta nem volt arcüreg-, középfül-, illetve mandulagyulladása, annak ellenére, hogy előtte ezek a betegségek téli időszakban havonta jelentkeztek.
Azóta már minden lakóhelységben működtetjük a készüléket. Kellemes, tiszta levegőjű az egész lakás,a portörlést is elegendő 2-3 hetente elvégezni, előtte erre 2-3 naponta volt szükség. (H/E032/035/08)

M.F. -
Probléma: légúti problémák

Sérült gyermekekkel foglalkozom. Gyógy masszázst alkalmazok, és egyéb terápiákat, Sok gyermek légúti problémával küzd. Csak egy hónapja használjuk a készüléket, de azóta sokat csökkentek az ilyen esetek köhögési rohamai, és láthatóan élénkebbek is. (H/E032/036/08)

B.J. -
Probléma: allergia

Az allergiás időszakban az apukámnak nagyon be volt dugulva az orra, ami éjszakára megszűnt és sokkal nyugodtabban bírt aludni. (H/E032/037/08)

X.Y. Kapuvár -
Probléma: elhasznált, poros levegő

Kb. fél éve működik Selva ózonizátor a hálószobánkban. Azóta olyan a levegő, mintha Sopronban járnánk. 10 éve kínzó allergiám, ami nap mint nap előjött, azóta nem jelentkezett. Mint háziasszony, még egy dolognak örülhetek, kevesebbet kell port törölni. (H/E032/038/08)

B.K. Kapuvár -
Probléma: allergia

A fiam születése után allergiás lettem, mi több, a gyereknél is jelentkeztek allergiás reakciók. Ha Sopronban jártunk, sokszor előfordult, az orrfolyás, tüsszögés és krákogás szinte varázsütésre megszűnt. Az elmúlt 10 év során a fiam immunrendszere erősödött, ezáltal, mondhatni, teljesen tünetmentes. Sajnos nálam ez a folyamat épp ellenkező irányú volt, erősödött a por-és pollenallergiám.
Amikor szüleimnél, Csornán tartott Bionet bemutatóra megérkeztünk, azonnal megcsapott a jótékony „soproni” levegő, orrom kitisztult, és feleslegessé vált a zsebkendő, érthető, hiszen a bemutató alatt végig üzemelt a készülék.
A termékismertető után rendeltem Selva ozonizátort, hogy otthonunkban is hasznunkra legyen. Kb. fél éve működik a hálószobánkban. Ami nap mint nap mindannyiunk számára érzékelhető: mintha Sopronban a Lövérekben járnánk. Számomra lényegesebb változás: használata óta a reggeli ébredéskor tiszta az orrom, nem tüsszögök. (Használata előtt reggelente az orrom „vízcsap” módjára folyt és a sorozatos erős tüsszögésektől megfájdult a mellkasom – ezek a tünetek megszűntek.)
(H/E032/039/08)

P.G. Győr -
Probléma: Por jelenléte a levegőben

Mióta használjuk a Selva-t, sokkal frissebb a levegő a lakásban. A por jelenléte látványosan csökkent és a legjobb, hogy azóta a férjem nem horkol.
Sikeresen megelőztem, hogy a beteg gyermekemtől az egészségesek elkapják a vírust, mert az ozonizátort bekapcsoltam a gyerekszobában. Tehát a portalanítás, levegőfertőtlenítés, oxigén dús levegőkészítés valójában működik. (H/E032/040/08)

Papp Margó -

Probléma: asztma és légúti allergia

Egyik munkatársam lánya részére vásárolta a készüléket. Sokszor voltak rohamai. Volt olyan, hogy tavasztól őszig nem járt iskolába. Kisebb megszakitással szanatóriumban volt. Ajánlottam az ózonizátor használatát. Kételkedve, de elfogadta és vásárolt egy készüléket. Körülbelül három-négy hét után jött a változás. Kevesebbszer volt rosszul és nem használta már a gyógyszerét. Azóta is a szobájában az ózonizátor, egy éve nem volt kórházban. Idősek otthonában dolgozom nővérként. Súlyos betegszobába teszteltem a készüléket. Fertőtlenítésre és szagtalanításra kíválóan alkalmas. Ez idő alatt nem kelletett szájmaszkot használni.