Nekem való a Lélekvarázs óra ?

“ Be kell végre látnunk, hogy “ egy embert meggyógyítani  ” nem annyit jelent, mint a régi állapotot visszaállítani, hiszen éppen az idézte elő a betegséget; a gyógyítás sokkal inkább az öntudat kitágítása, egy új és élet igenlő út  megválasztása révén érhető el. Amíg ezt meg nem tanuljuk, továbbra is szükségünk van a betegségre “

Előszóként:

A konzultációval kapcsolatban bizton állíthatom hogy mindazok akik részt vettek a konzultáción más szemmel néztek onnantól a világra és belátták hogy ez az egész elemzés és összegzés csupán az első , ám legfontosabb lépés volt ahhoz, hogy végleg megszabaduljanak kínzó betegségtüneteiktől vagy túljussanak élethelyzetbeli problémáikon. Ám a  kapott ismeretek és  az általuk szerzett felismerések új lendületet adtak mindnyájuk számára minden életterületeik vonatkozásában.

Drasztikus gyógyszereket szedek, melynek a mellékhatásai még borzasztóbbak.Túl fiatal vagyok, hogy beletörődjek a sorsomba. Elhatároztam, hogy sokáig szeretnék a gyerekeim és majd az unokáim mellett lenni.De nem ilyen rokkantként.Hisz ez csak rosszabbodik majd.

Rátaláltam Ilike oldalára és nagyon reménykeltűnek tűnt. Felhívtam Ilikét. Egy kedves, nyugodt hang volt a telefonban.Aztán elkezdtünk együtt dolgozni Ilikével, mert elegem volt már a sok fájdalomból, gyógyszerekből. Megkerestük , mi lehet a súlyos autoimmun eredetű ízületi betegségem lelki oka. Teljesen kiakadtam a jellemzés kapcsán.Totálisan magamra ismertem. Nem gondoltam, hogy a túlzott jóra törekvés árthat nekem.

Nagyon nehéz volt eleinte kicsit önzőnek lenni és ezzel az egész dologgal szembesülni. Megtudni azt, hogy miért is generáltam magamnak ezt a betegséget. Meg kellett tanulnom, hogyan szerethetem önmagamat és hogyan adhatom meg testemnek – lelkemnek azt, amire vágyom.( Természetesen a lehetőségeimhez mérten.) Ez sem volt könnyű, mert azt hittem szeretem magamat, leszámítva azt az 1-2 dolgot, amin kozmetikáztam volna egy kicsit, de hát ki nem .

Mióta hozzá járok, sokkal jobban érzem magamat.És tényleg, mintha jobban szeretném és többre értékelném magamat.Sokkal többet nevetek, amit már a családom is észre vett. Nagyon jót tesznek az ásványok is. Mikor köztük  fekszem,mindig feltöltődve, végtelen nyugalomban kelek fel.Mindennap iszom a kristályos vizet is.Sokat változtattam a hozzáállásomon is.Elsőre nehezemre esett, de a végén jól éreztem magamat és ez felbátorított. Fizikai állapotom sokat javult, és nincsenek olyan elviselhetetlenek a kemoterápiás szerek hatásai. A laborvizsgálatok eredményei is  kicsi javulást mutatnak.A gyulladás csökkent.

Soha nem veszítem azóta szem elől a valódi értékeket az életemben.És hálát adok minden nap mindazért, amim van.Úgy érzem, egyre inkább megtalálom önmagamat.Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy elvezetett Ilikéhez.

 

Andrea

37 év

Ha Édesanya vagy, nincsen olyan nap, hogy ne aggódnál a gyermekeidért.Mindennap igyekszel megadni a legjobbat nekik,ami tőled telik.Egy nap azt vettem észre, hogy lányom egyre kevesebbet beszél velem.Ez már a kamasz kor. Vigasztaltak a barátaim.Engem azonban nagyon zavart a dolog, mert korábban nem ez volt a jellemző.Próbáltam őt faggatni az okáról, de mindig kitért a válasz elől.Egyik nap azonban ,pár hónap kérlelés után kinyögte, hogy agyára megyek a folytonos aggódásommal.Úgy érzi, rátelepedek.Mindenről tudni akartam.Mindez sokkhatásként ért.Még sírtam is, amikor nem látta.Ez a dolog terhes volt neki, de nem mert szólni, mert nem akart megbántani.

Mikor erre rádöbbentem, tudtam , hogy valamit tennem kell, ha nem akarom elveszíteni. Próbáltam tudatosan nem aggódni.A légkör kicsit jobb lett, de bennem még inkább gyűlt a feszültség, hisz az aggodalmamat már nem mondhattam ki.Ettől egyre rosszabbul éreztem magamat.Véletlenül találkoztam Ilikével és mikor a gyerekekről  beszélgettünk,óhatatlanul is elpanaszoltam, hogy mi történt.Ilike teljesen más szemszögből mutatta meg anya és gyermeke kapcsolatát.Ez segített megértenem  a dolgokat és rájönnöm mi az a legtöbb, amit a gyermekemért tehetek.Azóta sokat beszélgetek a gyermekemmel, amikor ő akarja.Elmondom a véleményemet de csak ha kéri. Azon kell még dolgoznom, hogy úgy alakítsam a dolgokat, hogy kíváncsi legyen a véleményemre.Sokkal többet beszélek az én fiatal koromról, amikor hasonlóak történtek vele, mint most velem.Ezt korábban nem tettem.Féltem, hogy nem fog szeretni, mert már nem vagyok ezáltal tökéletes, ahogy azt ő hitte.Szerencsére nem így lett.Úgy érzem, jobban ragaszkodik hozzám.Már tartunk csajos napokat is.Mi lehet nagyobb öröm egy szülőnek ettől ?

Köszönöm, Ilike

Dóri, Budapest

41 év

Barátnőmék több éve éltek már boldog házasságban. A gyermekeik már felnőttek.A barátnőm férjére egyre nagyobb terheket róttak a munkahelyén.Egyre nagyobb volt a nyomás és a teljesítmény kényszer.Ráadásul a hitelválság miatt súlyos anyagi gondjaik is voltak.Munkahelyét is fenyegette a bezárás.Kezdetben a megtakarításaikból, majd  mellékes munkákkal sikerült a szükséges pénzt előteremteni a kiadásokra.De egy ponton már nem lehetett tovább növelni a munka mennyiségét.Barátnőm már felkészült a legrosszabbra is, hogy el kell adni a lakásukat,amit nagy gonddal újítottak fel.Férje magát okolta a dolgokért.Úgy vélte, csődöt mondott.Neki, mint családfenntartónak kellett volna fenntartania a családját.Önsajnálatba és italozásba menekült.Addig sem kellett szembe nézni a valósággal.Szép lassan bele csúszott a depresszióba.Már a barátnőm és a gyerekek is tehetetlenek voltak.Nem tudták megnevettetni.Szomorú volt és közönyös mindennel szemben.Barátnőm teljesen kétségbe esett és nagyon szégyellte, hogy minta családja ide jutott.Félt, hogy mit szólnak majd mások.Próbált beszélni a férjével,de folyton csak veszekedésbe torkolltak.Annyira bezárkózott a férj a saját világába, hogy nélküle zajlottak a család eseményei.Barátnőm is egyre rosszabbul nézett ki, nem bírta az állandó nyomást.Sokan javasolták,hogy hagyja ott a párját, de ő nem akarta.Szerette őt.

Nem tudtam, hogyan segíthetnék nekik.Aztán eszembe jutott Ilike, a harmóniawebshoptól.Mikor rendeltem tőlük,megdöbbentő módon egyszer felhívott és megkérdezte, van-e valami gondom a termékkel kapcsolatban és miben tudna még segíteni.Ekkor olyan dolgokat mondott a betegségemmel kapcsolatban, ami gondolkodóba ejtett és igyekeztem megfogadni tanácsait.

Milyen véletlen, hogy épp nemrég írta, hogy betegségek lelki hátterének felkutatásában is segít.Felhívtam, gondoltam, talán ő segíthet.

És, valóban.Bár az kicsit furcsa volt, hogy a barátnőm járt hozzá és nem a férje.Mégis,azt vettem észre, hogy a barátnőm újra reménykedik.Kitartóan küzd a családjáért. és újra tud mosolyogni.Vannak saját céljai is.És a férje -ő pedig újra kezd régi önmagára hasonlítani.Már vannak újra közös céljaik.Már csak néha- néha veszíti el a hitét és fordul búskomorságba és inni is csak ekkor iszik és már akkor is csak 1 üveg sört. Tudjuk, hogy hosszú még az út a célig, de én is bátorítom mindkettőjüket.

Ki tudja, ha Ilike nincsen, azóta szerintem már mindketten ideg összeroppanást kaptak volna és a családjuk végleg felbomlott volna.

Lilla

51 év

A Lélekvarázs óra – Skype konzultációról

Ez nem ...

ez nem az amire gondolsz …

 

 

 

 

 

A név alapján, amit a konzultációnak adtam, talán Te is azt gondolhatod, hogy holmi komolytalan kártyajóslásról, vagy éppen valamilyen hipnotikus állapotban elkövetett ügyeskedésről van szó. Megnyugtathatlak, egyikről sincsen szó. A Lélekvarázs szó tulajdonképpen a Lélek , a saját Lelkünk megtalálása által kapott hozományra utal. Arra a csodára, amelyet átélhetünk akkor, ha rátalálunk önmagunkra, saját Lelkünkre. Megismerve titkos útjait, elfeledett képességeit, képesek vagyunk venni ...

A név alapján, amit a konzultációnak adtam, talán Te is  azt gondolhatod, hogy holmi komolytalan kártyajóslásról, vagy éppen valamilyen hipnotikus állapotban elkövetett ügyeskedésről van szó. Megnyugtathatlak, egyikről sincsen szó. A Lélekvarázs szó tulajdonképpen  a Lélek , a saját Lelkünk megtalálása által kapott hozományra utal. Arra a  csodára, amelyet átélhetünk akkor, ha rátalálunk önmagunkra, saját Lelkünkre. Megismerve titkos útjait, elfeledett képességeit, képesek vagyunk venni üzeneteit, ami által közelebb kerülünk mindahhoz, amit leginkább harmóniaként szoktunk emlegetni. Ám rögtön pontosítanám a dolgokat. Korábban én is azt gondoltam, hogy az emberek harmóniára vágynak.Olyannyira ezt gondoltam, hogy a weboldalunk nevének is ezt adtam.Ma már tudom, hogy ez a kifejezés nem pontosan azt takarja, amire mi emberek valójában vágyunk. Mert, hát nézzük meg mi is jut eszünkbe a harmónia szó kapcsán? Általában valamilyen érintetlen tájra, vagy egy keleties elrendezésű képre gondolunk. Árad belőle a nyugalom . A harmónia tulajdonképpen állandóság, mozdulatlanság, a mesterséges megállítása a pillanatnak. Ezek a képek is egyetlen pillanatot, sőt annak törtrészét örökítették meg. Hisz a következő pillanatban már mozdulnak a falevelek a fán, elrepül egy kismadár. Csupán egyetlen pillanat az időben.Való igaz, hogy vágyhatunk egy perc nyugalomra, egy harmonikus pillanatra, de arra, hogy az egész életünk ilyen mozdulatlanságban teljen, arra nem hiszem , hogy oly sokan vágynának. Aki arra vágyik, az nem az Életet választja. Amire a Lelkünk valóban vágyik, az az EGYség, a TELJESség. Való fizikai életünkben pedig arra vágyunk, – ha ez nem is valósul meg életünk minden percében – hogy megtaláljuk a módját annak, ahogyan  képesek vagyunk EGYensúlyba hozni  és tartani életünk számos területét. A cél, hogy egyik életterületbeli tetteink se menjenek a másik rovására. Hosszútávon mindenképpen ki kell EGYenlítődnie a dolgoknak ahhoz, hogy elégedetteknek, magabiztosaknak , sikeresnek érezhessük magunkat. Hogy olyan emberekké válhassunk, akik lenni szeretnénk.

A konzultáció célja

 

 

 

 

 

 

 

Bármilyen furcsán is hangzik, nem a betegség legyőzése cél. A betegség elillanása azonban a folyamat része - ám nem oka, hanem leginkább okozata. A felismerések és az azoknak megfelelő cselekvések által valóban el fog tűnni a betegség, ha hiszed, ha nem. A beszélgetés célja, hogy megértsd és elfogadd a jelen helyzeted létjogosultságát és megértsd, hogy minden Érted történik. Ha ez megtörténik, képes leszel a lehető legtöbbet kihozni élethelyzeteidből és megszabadulni betegségeidtől,akár örökre is. Ha velem tartasz, megtanulod majd azt is, hogyan vedd Lelked ...

Bármilyen furcsán is hangzik, nem a betegség legyőzése cél. A betegség elillanása azonban  a folyamat része – ám nem oka, hanem leginkább okozata. A felismerések és az azoknak megfelelő cselekvések által valóban el fog tűnni a betegség, ha hiszed, ha nem. A beszélgetés célja, hogy megértsd és elfogadd a jelen helyzeted létjogosultságát és megértsd, hogy minden Érted  történik. Ha ez megtörténik, képes leszel a lehető legtöbbet kihozni élethelyzeteidből és megszabadulni betegségeidtől,akár örökre is. Ha velem tartasz, megtanulod majd azt is, hogyan vedd Lelked üzeneteit és hogyan mozgósíthatod saját öngyógyító erőidet egészséged helyreállítása érdekében.

Amit ígérek és be is tartok ...

 

 

 

 

 

 

 

A konzultáció egy megszentelt idő melyben csak és kizárólag Rád figyelek. Egy teljes óra amiben nem kell elvárásoknak megfelelned, nem kell szerepet játszanod, ahol önmagad lehetsz. Nem oldok meg helyetted semmit, ugyanakkor rámutatok dolgokra és hagyom, hogy Te magad tedd meg a felismeréseket. Ami kettőnk között elhangzik, az kettőnk között is marad. Engem titoktartás kötelez. Az oldalainkon is csak azok a nevek szerepelnek és olyan formában, ahogyan tulajdonosaik azt jóvá hagyták. ...
 • A  konzultáció egy megszentelt idő melyben csak és kizárólag Rád figyelek.
 • Egy teljes óra amiben nem kell  elvárásoknak megfelelned, nem kell szerepet játszanod, ahol önmagad lehetsz.
 • Nem oldok meg  helyetted semmit, ugyanakkor rámutatok dolgokra és hagyom, hogy Te magad tedd meg a felismeréseket.
 •  Ami kettőnk között elhangzik, az kettőnk között is marad. Engem titoktartás kötelez.
 • Az oldalainkon is csak azok a nevek szerepelnek és olyan formában, ahogyan tulajdonosaik azt jóvá hagyták.

Amit nem teszek ...

 

 

 

 

 

 

 

Mindenki csak Önmagát tudja meggyógyítani,tehát NEM gyógyítok senkit,téged sem .Segítek azonban visszaemlékezni a benned is ott rejlő TELJESségre.Itt nincsen miért szégyenkezned. Itt nincsen jó vagy rossz válasz, jó vagy rossz tett, ez nem az iskolapad. Helyzetek, feladatok, állapotok vannak. Fejlődés van. Nem döntök semmiben helyetted. Viszont támogatlak fejlődésed folyamatában igényeid szerint. Bárhogyan is döntesz, az a helyes.Ha úgy döntöttél, annak a megtapasztalásnak ...

Mindenki csak Önmagát tudja meggyógyítani,tehát NEM gyógyítok senkit,téged sem .Segítek azonban visszaemlékezni a benned is  ott rejlő TELJESségre.Itt nincsen miért szégyenkezned. Itt nincsen jó vagy rossz válasz, jó vagy rossz tett, ez nem az iskolapad. Helyzetek, feladatok, állapotok vannak. Fejlődés van. Nem döntök semmiben  helyetted. Viszont támogatlak fejlődésed folyamatában igényeid szerint. Bárhogyan is döntesz, az a helyes.Ha úgy döntöttél, annak a megtapasztalásnak van itt az ideje. Siettetni és kierőszakolni dolgokat az Élettől nem lehet. Minden megtörténik akkor, ha annak itt az ideje. És csak akkor ! Akár siettetjük, akár nem .Nem foglak semmilyen szabvány dologba beilleszteni, hiszen tudom, hogy mindannyian egyediek vagyunk. Ennek megfelelően tudásom legjavát adva megteszek minden tőlem telhetőt, hogy a legjobban segítselek  Életutad, Életfeladatod beteljesítésében, hogy jól érezhesd magad a testedben, földi szerepeidben , kihozhasd belőlük a legtöbbet és megtaláld életedben a HARMÓNIÁt és megtartsd az EGYENSÚLYodat.

Amit kérek

… a sikeres eredmények érdekében

 

 

 

 

 

 

Mint mondtam, ez az egy óra Megszentelt Idő és én komolyan szeretnék segíteni ezért kérlek, hogy biztosíts zavartalan körülményeket a skype beszélgetés alatt. Olvasd el a " Miért pont én " minisorozat összesített anyagát a konzultációig. Elvárom a nyitottságot - nyitottnak lenni a szemléletváltáshoz az Élet egy magasabb nézőpontjának befogadására. Elvárom a pontosságot , mert én is pontos vagyok. ...

Mint mondtam, ez az egy óra Megszentelt Idő és én komolyan szeretnék segíteni ezért kérlek, hogy biztosíts zavartalan körülményeket a skype beszélgetés alatt. Olvasd el a ” Miért pont én  ” minisorozat összesített anyagát a konzultációig. Elvárom a nyitottságot – nyitottnak lenni a szemléletváltáshoz az Élet egy magasabb nézőpontjának befogadására. Elvárom a pontosságot , mert én is pontos vagyok. ( a konzultáció előtt 10 perccel jelentkezz be a skype rendszeredbe ) Aktív közreműködést kérek tőled, hiszen a te számodra nagy a tét – egy jobb, boldogabb életNem kell elhinni, ha nem akarod, csak fogadd el, hogy a Test és a Lélek külön létező

Ez történik a konzultáción

 

 

 

 

 

 

 

Részben már otthon , részben a konzultáción elkezdjük az elemzést. Azért, hogy minél több időnk maradjon a konzultáción a megbeszélésre.Gyönyörű ásványok által kapjuk meg a Lelked üzeneteit a tested állapotáról , a lehetséges betegségeddel és élethelyzetbeli konfliktusaiddal kapcsolatban. Hogy miért az ásványok ? Erről egy külön pontban írok. Ha ezzel végeztünk, átbeszéljük ...

Részben már otthon , részben a konzultáción elkezdjük az elemzést. Azért, hogy minél több időnk maradjon a konzultáción a megbeszélésre.Gyönyörű ásványok által kapjuk meg  a Lelked üzeneteit a tested állapotáról , a  lehetséges betegségeddel  és élethelyzetbeli konfliktusaiddal kapcsolatban. Hogy miért az ásványok ? Erről egy külön pontban írok. Ha ezzel végeztünk, átbeszéljük az elemzések  adta lehetőségeket .Ezek után egyedi módszerrel( FEDEM – módszer) dolgozom , melyet több általam elsajátított módszerből ötvöztem, a tapasztalataim alapján. Mind eközben a cél a HARMÓNIKUS mindennapok és az EGYENSÚLY megteremtése életed különböző területeiben . Ez az alap, de többféle módszer ismeretét azért tartom fontos szempontnak a folyamatban, hiszen minden ember más és más-más feladatokkal élettervvel érkezik, más-más jellemzőkkel, képességekkel és más-más tudatszinten van, amikor nálam  jelentkezik. Így nem lehet egy uniformisba kényszeríteni senkit. A megoldásnak is egyedinek kell lennie, a szükségleteidnek, a fejlődésednek megfelelően. Az alap megoldásokat tekintve a holisztikus szemlélet híve vagyok. Ami azt jelenti, hogy az egész testet mint rendszert, mint EGÉSZet szemlélem a befolyásoló élethelyzetekkel egyetemben, nem úgy, mint a nyugati orvoslás, ahol van a beteg , van  a betegsége és van a lelki betegsége.

Tisztában vagyok vele, hogy az – az egy óra nagyon kevés ahhoz, hogy mindenre fény derüljön. Ám az ásványok abban is a segítségünkre lesznek, hol kell kezdenünk az egyensúly helyreállítását a célunk érdekében..

Ez az egyetlen óra is elegendő azonban ahhoz, hogy egy irányt mutasson az úton lévő Léleknek.

Megismertetlek majd egy  olyan megoldással is, amellyel képes leszel a Lelked üzeneteit egyszerűen megtudni. Alkalmazható minden olyan esetben, amikor nem tudod, mi lenne a helyes döntés, vagy hogyan kellene viszonyulni egy adott személyhez, vagy élethelyzethez. Ez amolyan házi recepttár , sos helyzetekre.

És ha úgy ítéled meg , hogy szívesen vennéd a  segítségemet  a továbbiakban  is, akkor a haladás tempóját együtt határozzuk meg majd.

Miért az ásványok ? És a kezdetek ...

Miért az ásványok ? És a kezdetek …Már a kezdetektől fogva volt valamiféle varázslatos vonzódásom az ásványok és kőzetek iránt . Nem múlt el olyan kirándulás,  túra,  hogy ne hoztunk volna egy kicsinyke  darabot a környéken fellelhető ásványokból, kőzetekből, hogy megőrizzük a pillanatot az örökkévalóság számára . Hazahozva megtisztogattuk és becses helyre tettük őket. Bármikor rápillantva a  kedves kőre , felidézi bennünk az eltöltött csodálatos időt szeretteinkkel . Nincs csúnya kő.Csak szép és még szebb. Mindegyikben van valami különleges , valami magával ragadó ,megfoghatatlan. Jóleső érzés már csak a közelükben is lenni. Olvastam már korábban az ásványokról és azok mérhetetlen hatásairól valahogy mégis eltelt jó pár év, mire összehozott a sors keze kedves tanító mesteremmel Nórival .Az együtt eltöltött napok alatt egyik ámulatból a másikba estem .Úgyszólván , teljesen elvarázsolt amit az ásványokról hallottam .Tudtam,  éreztem, hogy  ez kell nekem .Olyan egyszerű, ám annál  csodálatosabb teremtményei a Föld Anyának hogy nem is értem , hogy lehet hogy csak néhány ember ismeri a titkukat .Joggal ott lenne a helyük minden család házipatikájában , akár gyógyszerek helyett is. Nálunk már ott vannak. De  ne hogy azt hidd kedves Olvasóm,  hogy az orvostársadalom és a gyógyszeripar megrögzött ellensége vagyok , a soha gyógyszert mozgalom élenjárója. Nem , szó sincs róla. De mindennek megvan a helye ideje és létjogosultsága a Teremtés és az Élet folyamatában. Így az ásványoknak,  a gyógyszereknek és a műtéteknek is . Az ásványok képesek megmutatni, hol tértünk le Életutunkról , milyen  mértékben és hogyan térhetünk oda vissza.

További előnyeik:

 • nem ártanak
 • nem lehet túladagolni őket
 • bármilyen más terápiával  együtt is  alkalmazhatóak
 •  nem követelik meg, hogy higgyenek bennük .Csak teszik a dolgukat.
 • plusz előny : bármely életterületen vagy betegségben alkalmazzuk is Őket, amint elindul a változás, nemcsak az érintett terület, hanem élete más területe is mozgásba lendül.

Anélkül, hogy a környezetemben különösen nagy dobra vertem volna, elkezdtem a tanultak alapján alkalmazni az ásványokat és nincs benne semmi meghökkentő az olvasottak után, hogy az ásványok nap mint nap kisebb csodával ajándékoztak meg életemben .Aztán  vettem a bátorságot és mások kérésére elsőként a családon belül végeztem kőberakásokat biztató eredményekkel .Mindez a csodálatos ásványok érdemei .Én csak egy eszköz vagyok a gyógyulás folyamatában és mondok még merészebbet : az ásványok is csupán eszközök : mert csak az tudja meggyógyítani önmagát aki megbetegítette .Én nem abban segítek, hogy meggyógyuljon valaki . Abban segítek, hogy hozzásegítelek azokhoz a körülményekhez , amik segítenek abban,hogy megtörténjen mindaz, amit a Lelked által meg kell tapasztalnod, hogy elengedhesd a betegségedet vagy meg tudd előzni azt és boldogabb, elégedettebb legyél a mindennapokban.A segítségemmel megtapasztalod a Lelked legbelső  magjának éltető rezgését, a BELSŐ HARMÓNIÁT, melyet megélve , külső világodat is a HARMÓNIA és az elégedettség uralja majd.

Mi változik a konzultáció után és mikor ...

 

 

 

 

 

 

Ha egy mondattal kellene megfogalmazni, azt mondanám, elégedett leszel, mert választ kapsz a MIÉRT - ekre és a HOGYAN - okra. Bővebben ez annyit jelent - a teljesség igénye nélkül, - hogy megérted, hogyan és miért alakult ki a betegséged, vagy egy adott élethelyzetbeli katasztrófád megtanulod olyan mélységben szemlélni az élethelyzeteidet a betegségeidet vagy azok előjeleit,melyek által képes leszel életedet jobbra fordítani hiszen minden jel mögött életednek 1 - 1 darabja áll. Életed elakadásai...

Ha egy mondattal kellene megfogalmazni, azt mondanám, elégedett leszel, mert választ kapsz a MIÉRT – ekre és a HOGYAN – okra. Bővebben ez annyit jelent – a teljesség igénye nélkül, – hogy

 • megérted, hogyan és miért alakult ki a betegséged, vagy egy adott élethelyzetbeli katasztrófád
 • megtanulod olyan  mélységben szemlélni az élethelyzeteidet a betegségeidet vagy azok előjeleit,melyek által képes leszel életedet jobbra fordítani hiszen minden jel mögött életednek 1 –  1 darabja áll
 • életed elakadásai kimozdulnak
 • megtapasztalod az Embert, mint Csodát 
 • új  képességeid felismerésében új célok,  új utak,  új feladatok rajzolódnak ki
 • az új nézőpontok új lehetőségeket adnak a kezedbe életed minden területén
 • megtanulod észrevenni a lehetőségeket az életedben
 • megérted Testednek – Lelkednek –  Szellemednek működését
 • napról napra magabiztosabbá és elégedettebbé válsz
 • egyre több HARMÓNIKUS pillanatot élsz majd meg, melyek új erőt és lendületet adnak egy-egy nehézség felbukkanásakor

Ami biztos:

Minden ember hatással van a másik ember életére. És, mivel véletlenek nincsenek, a mi találkozásunk is hozzá tesz valamit mindkettőnk életéhez.Mindkettőnket felemel.

Sajnos, azonban szembe nézni a valósággal, tetteinkkel, azok következményeivel nem könnyű feladat. Egy- egy betegség  vagy élethelyzetbeli káosz konkrét okának kutatása közben gyakran  felszínre törnek  kellemetlen érzések a múltunkból, melyeket elfojtottunk.

Ugyan a konzultációnak nem feladata a terápia, bármiféle kezelés, mégis előfordul, hogy egyben meg is oldódik bizonyos részprobléma. Ilyen például az előbb említett érzelmi felszabadulás is vagy az elengedés utáni elégedettség érzése is.

Amiben nem tudok segíteni ...

 

 

 

 

 

 

 

Nem tudok segíteni, ha belesüllyedsz az önsajnálatba. Akkor sem, ha a betegségedet ürügynek használod ahhoz, hogy panaszkodhass. Rám ebben ne számíts !. Csak, akkor keress meg, ha már kihúztad a fejedet a homokból és hajlandó vagy 100% - ban felelősséget vállalni az életedért, mert tudod, hogy csak tőled függ,milyen életet élsz,legfeljebb most még nem tudod, hogyan is indulj neki ennek a megvalósításához. Nagyon szívesen meghallgatlak és segítek rávezetni, hogyan kerültél abba a szituációba, ...

Nem tudok segíteni, ha  belesüllyedsz  az önsajnálatba. Akkor sem, ha a betegségedet ürügynek használod ahhoz, hogy panaszkodhass. Rám ebben ne számíts !. Csak, akkor keress meg, ha már kihúztad a fejedet a homokból és hajlandó  vagy 100% – ban felelősséget vállalni az életedért, mert tudod, hogy csak tőled függ,milyen életet élsz,legfeljebb most még nem tudod, hogyan is indulj neki ennek a megvalósításához. Nagyon szívesen meghallgatlak és segítek rávezetni, hogyan kerültél abba a szituációba, ami most fenntartja a káoszt az életedben , vagy épp a betegségedet, és ami nélkül képtelen lennél bárhogyan is kikászálódni. De az első lépés, hogy belásd minden, ami jelenleg az életedben van, azért Te magad vagy  a felelős. Te teremtetted ! Tőlem azt is megtudod, miért !

Ez kell nekem, ezért 

Velem találkozol a skype konzultáción:

 Kovácsné  Balogh Icus