Nincsen miért szégyenkezned, ha most így érzel ! Én is éreztem így. Mindannyiunk életében előfordulnak ilyen időszakok, megesik, hogy néha többször is. 

Tudom, hogy Te is megtettél minden tőled telhetőt, akárcsak én, korábban, amikor ilyen helyzetben voltam.

  • Miért nem találom a kiutat ?
  • S, hogy miért futom újra és újra ugyanazokat a köröket, akár egy körforgalomban ?
  • Miért térnek vissza ugyanazok a problémák csak más – más köntösben ?
  • Miért nem látom a fától az erdőt ?

Sorolhatnám tovább azt a megannyi kérdést, ami most biztosan a Te fejedben is ott kavarog. S tényleg, miért is ? Mert a természet, az ÉLET, az Univerzum, mind teszi a dolgát. És most neki ez a dolga. Miért ? Mert az ÉLET kicsit másként működik, mint ahogy Te azt most gondolod.

 

Nem a Te hibád, hogy erről nincsen tudomásod. Ezt ugyanis egyik iskolában sem tanítják. ÉLET írta igaz leckék. Honnan is tudhatnád.

Szerencsétlennek, elveszettnek érzed magad most és talán már a hitedet is kezded elveszíteni, hogy valaha is jobbá fordulhat, minőségibb életed lehet és még tudsz örülni az ÉLETednek is. Elítéled a tehetetlenségedet, bűntudatod van a felbukkanó félelmeid miatt és egyre inkább utálod magadat.

Frusztrált és ideges vagy, amitől a türelmedet is kezded elveszíteni. Megbántasz ok nélkül olyanokat, akik azt meg sem érdemlik. Hidd el, ennek az önmarcangolásnak semmi értelme, én már csak tudom. Csak mert most a dolgaid nem úgy mennek, mint szeretnéd, az nem azt jelenti, hogy haszontalan ember lennél. S, ha nem vigyázol és nem szeded össze magad, hamarosan  megbetegíted magadat.  Ugye, az aztán pláne nem hiányozna ?

 

Mit érdemes tenned, ahelyett, hogy most föladnád ? Én már megtaláltam  a megoldást, ami talán neked is segíthet.Én magam is így léptem ki a mókuskerékből, mely kis híján romba döntötte egész életemet.Sorra, uralkodott el a káosz életem különböző területein, noha mindent megtettem, hogy RENDet tartsak és harmóniában éljem a napjaimat.

GYERE ÉS BESZÉLGESSÜNK A LEHETŐSÉGEKRŐL !

TE  egy nagyon ÉRTÉKES EMBER VAGY !

Én tudom ezt és BÍZOM BENNED ! TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI !

Kérj egy időpontot, nincs mit veszítened !

A beszélgetés ( konzultáció) 30 percig tart. A tiszteletdíja: 11500.-  Ft

 Ha MOST bejelentkezel, a kedvezményes díj számodra : 9500.- Ft