Lehet, hogy te sem szereted a novemberi esőt, a hideg szelet és az egyre kopaszodó fákat. Megértelek. Most azonban arra biztatlak, tekints teljesen más nézőpontból a dolgokra !  Eddig néztél, ahogy néztél, s, látod, mi lett az eredménye ? Utálod a Novembert, az egész telet, a szürke, komor időjárást, a látszólag soha véget nem érő sötétséget.

VÁLTS NÉZŐPONTOT, MOST ! Mit veszthetsz ? Mindazt, ami fáj, ami vissza húz.  Lehetnek ezek párkapcsolati dolgok, egészségügyi kihívások, félelmek, korlátok, szégyen, bűntudat, önbizalomhiány, … Ezt csak te tudhatod. Én innen, nem látok a fejedbe. De azt tudom, hogy ez a kérdés biztosan mozgatja a fantáziádat: ,

? Miért  kell most megint felelevenítened mindazt, ami fáj ?

?  Miért kell ismét előszedned, mikor igyekeztél jó mélyre beásni ?

PONT EZÉRT. Mert a mélyben még ott vannak. Csak a felszínről tüntetted el őket. Valójában azonban minden pillanatban a háttérből zaklatnak. És ez mindaddig így is lesz, míg véget nem vetsz ennek a harcnak. És ez a kulcs. Ellenségként tekintesz rájuk, pedig nem azok. Csupán egy olyan élet vészjelzői, mely felé most haladsz, de soha nem akarnád elérni, ha tudatában lennél.

Most  ITT AZ ALKALOM, hogy új fejezetet nyiss az életedben ! Tedd meg, magadért, ne értem. Senkinek nem tartozol számadással az életedről, csak MAGADNAK. Ne okozz csalódást magadnak ! Te többet, jobbat érdemelsz ! Fedd fel a valódi Éned ! Több vagy, mint azt gondolnád !

HA ELÉGGÉ HÚZ már az élet súlya, most, hogy a Novembert kissé derűsebbé tegyem, felajánlok  5  ingyenes konzultációs lehetőséget,  ha kéred, hogy mielőbb kitisztuljon feletted is az ég ! Várlak szeretettel ! Ha érdekel a lehetőség, KÉRD itt, a poszt alján, küldöm a részleteket !