Szeretettel Üdvözöllek !

 

ilike-a-szeretet-tolmacs

” Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál. “

Kovácsné Balogh Ilike vagyok. Ilike, a Szeretet – tolmács, HARMÓNIA és EGYENSÚLYépítő mentor, a Harmóniasziget Élményközpont, a Harmónia Kert megálmodója, a Harmónia Önismereti kör alapítója, a Szeretet – üzenetek közvetítője

„Hiszem, hogy… mindenki jó, SZERETHETŐ és ÉRTÉKES. Hiszem, hogy a SZERETET, a HÁLA, a NAGYRABECSÜLÉS, a TISZTELET, a gyengédség, az empátia, a befogadás, megengedés… előbbre visz, mint a harc, a küzdelem, a versengés, az elvárásoknak megfelelés,…

Mindenki arról beszél, mi fáj, mi nehéz, mi nem lehetséges,én arról, hogyan lehet minden könnyebb, örömtelibb, akár a Te életedben is. ”

További dolgok, amelyekből jobban megismerhetsz:

https://harmoniavilag.hu/ilikeaszeretettolmacs/

Halottad már azt, hogy  :

 

Aki békében él önmagával, békében él a világgal is ?

 

Én ezzel teljesen egyetértek. Ám a belső béke nem olyasmi, amivel bárki is megajándékozhatna bárkit is, mert annak lényedből kell fakadnia. Kell, hogy egyfajta HARMÓNIA legyen benned, afféle REND, ami aztán a külső körülményeidben is visszatükröződik.

 

A belső béke ,a harmónia megteremtése nem egy pillanat műve és nem is olyan, amit egyszer megszerzünk és örökre a mienk. Megteremtése egész életet átívelő feladat. Ha tudatosan törekszünk rá, előbb – utóbb  egyre több harmonikus pillanatnak lehetünk a részesei. Sok kis ilyen pillanat képes elhozni számunkra a megelégedést és biztonságot, mely fontos része  annak, hogy békében éljünk önmagunkkal.

 

Ahhoz, hogy életünk harmonikus legyen, –  mentes legyen a túlzott érzelmi kilengésektől, – fontos, hogy egyidejűleg a Test , a Lélek  és Szellemünk is egy EGYséges EGÉSZet alkosson. Ha az egyensúly megvan mindhárom területen, EGÉSZnek érezzük magunkat.

 

Ahogy folyton változik  a világ körülöttünk, úgy változnak a másokkal való kapcsolataink minőségei , hol biztonságban érezzük magunkat mások mellett, hol ellenkezőleg. Félünk a változásoktól, mert fenyegetésként hatnak életünkre. Minden efféle érzelmünk ráadásul, ha feldolgozatlanok maradnak, képesek testünket megbetegíteni, mely újra a HARMÓNIA felborulásához, az EGYség, az EGÉSZség felbomlásához vezet.

 

AZ élet nehézségeivel csak akkor leszel képes megbirkózni, ha  kifejleszted magadban a BELSŐ BÉKE kialakításának programját, ha REND-et teszel magad körül, ha bátran szembe nézel a nehézségeiddel , ha vállalod a kihívásokat, ezáltal képessé válsz felnőni a feladataidhoz. Munkálkodnod kell folyamatosan azon, hogy egyre érettebb személyiséggé válj.

 

Karban kell tartanod a Lelkedet,  Szellemedet, egészséges ételekkel kell táplálni Testedet. Meg kell tanulnod ,hogyan hangolódj rá a belső hangodra, mely mindenre tudja a helyes megoldást.  És el kell fogadnod az Élet törvényeit. Nem könnyű út, bevallom. Ám itt is érvényes, hogy maga az út, a mindennapi sikerek  nagyobb felszabadulást és élvezetet hoznak, mint a végcél.

 

SZERETET - KÜLDETÉS
szeretetkuldetesilikevel-kep
SZERETET - ÜZENETEK
harmoniaszigetdebrecen2
AJÁNDÉK NEKED
harmoniaszigetajandek
HARMÓNIA SZ. ÉLMÉNYKÖZPONT
harmoniaszigetdebrecen2
HARMÓNIA SZIGET FB .CSOPORT
harmoniaszigetcsoportdebrecen
HARMÓNIA SZIGET PROGRAMOK
harmoniaszigetprogramok
HARMÓNIA TANODA
Harmónia Tanoda
HARMÓNIA BLOG
harmoniablog2
GALÉRIA & WEBSHOP

Blog

Webshop

helenharmonyartgaleriawebshop