Játssz és nyerj fogápoló terméket !

 

 

Olvasd  el az alábbi szakértői véleményt, majd válaszolj 3 kérdésre!
Ennyi az egész!
Dr. Illés Gabriella fogszakorvos véleménye:
Gyakorló fogorvosként immár 26 éve keresem azokat a megoldásokat, amelyekkel segíteni tudnék a krónikus fogágy betegségben szenvedő pácienseimen. A fogínysorvadás, amely később fogágy sorvadáshoz vezet, igen kellemetlen, fájdalmas és hosszú távon veszélyes népbetegség, amelyet a 40 év alatti kezeltjeim 30-40%-ánál, a 40 év felettiek 50-60%-ánál, a 60 év felettiek kb.80%-ánál tapasztalok. A tudomány mai állása szerint, több okra vezethető vissza a fogágy betegségek kialakulása: első sorban öröklési hajlam, másodsorban rossz táplálkozási szokások és a nem megfelelő szájhigiénia, harmadsorban stressz miatt bekövetkező emésztési problémák (a száj a gyomor tükre), valamint a szervezetből ki nem tisztított méreganyagok együttes hatása vezet az említett problémákhoz. Bár sok ígéretes készítménnyel találkoztam az elmúlt években, de sajnos ezekből nem sok váltotta be azokat az eredményeket, amelyeket ígért, vagy vele szemben támasztottunk.
2007-ben azonban szerencsére megváltozott ez a helyzet. Három olyan termékkel találkoztam, amely azóta is bizonyít nap mint nap a rendelőmben és most már nyugodtan mondhatom, hogy kiállták az idő próbáját.
Szeretettel ajánlom hát Önöknek az alábbi készítményeket, melyek sokaknak hoztak gyógyulást fogászati panaszaikban is.

Védi a fogíny és a száj nyálkahártyájának egészségét.
-Intenzíven tisztítja a fogakat a képződött lepedéktől.
-A hatóanyagok egymás hatását kiegészítik, illetve felerősítik.
-A foggélben lévő gyógynövény komplex intenzív gyulladáscsökkentő, regeneráló, sebgyógyító, antibakteriális, vérzéscsillapító, fogínyt erősítő, feszesítő, antioxidáns tulajdonságú.
-A Q10 co-enzim felerősítve gyógynövény komplex hatását, gondoskodik a fogíny szöveteinek feszességéről, rugalmasságának megtartásáról.
Herpesz esetén úgy gyógyítja meg a sebet, hogy egyetlen egyszer sem vérzik, nedvezik.(Kb.napi 5-8 kezelés szükséges)

Nem várok a nyereményre,  …

HERBA GOLD SZÁJVÍZ

-A szájüreg nyálkahártyáját, a fogínyt védő ,ápoló, antibakteriális, antiszeptikus, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatóanyagokat, többek között, mirrha és centella asiatica kivonatát tartalmazza.

-Használata felerősíti a foggél biztosította hatásokat, befejezi a szájüreg és a fogak tisztítását.
-Intenzív antibakteriális hatást fejt ki, segít eltávolítani az esetleg megmaradt lepedéket a fogak közül és a nyelvről.
-Antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatóanyagai miatt toroköblögetőként alkalmazván enyhíti , illetve megelőzheti a megfázás vagy fertőzés okozta kisebb torokbántalmakat.
Belsőleg használva megkönnyíti az emésztést.
-Különlegessége, hogy külsőleg a pattanásos bőrre felvíve gyors enyhülést, gyógyulást hoz .

Nem várok a nyereményre,  …

Összetevői folytán(Gingko biloba, körömvirág, méz, béta-karotin, A, E, B5 vitaminok) kimagasló gyulladáscsökkentő, fájdalmakat enyhítő hatása van.
 Praxisomban tapasztaltam, hogy foghúzás után a friss sebre téve a sebgyógyítási időt és az utólagos panaszokat harmadára csökkenti, ezáltal a fogpótlásoknál komoly problémaként jelentkező várakozási időt is jelentősen lecsökkenti.

Nem várok a nyereményre,  …

ÖSSZEGEZVE :

A Herba Gold  foggél , a  Herba Gold szájvíz,  és a Herba Gold Aktív balzsam együttes és lelkiismeretes használatával a fogínygyulladásos esetekben végleges gyógyulásokat érünk el, a krónikus fogágy gyulladásokat pedig panaszmentessé téve hosszú távon stabilizálni tudtuk , megállítottuk a folyamatot. A súlyosabb esetekben az eredmény 2-3 hónap elmúltával már látható volt, azonban a későbbiekben folyamatos, fenntartó kezelés szükséges.

A különféle panaszok végleges megszüntetéséhez tapasztalataim alapján a tökéletes szájhigiénia mellett,egészséges életmódra való áttérés,méregtelenítés,megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel,vitamin-és ásványi anyag pótlás,valamint stressz oldás szükséges.

Dr.Illés Gabriella konzerváló fogászat, a fogpótlástan, valamint a fog-és szájbetegségek szakorvosa

 

Lássuk a kvízjátékot, nyerni szeretnék !