Üdvözöllek !

Balogh Icus – Egyensúlyépítő -vagyok

 

Nagy örömömre szolgál, hogy tudásom legjavát adva, saját  és vásárlóim tapasztalatainak felhasználásával segíthetek neked, hogy megőrizhesd az egészségedet, vagy hogy épp  vissza találj újra a belső egyensúlyodba. Hogy rálelj újra a harmóniára .Hiszen a betegség nem mást mutat, mint azt, hogy testi-lelki harmóniád kibillent az egyensúlyi helyzetéből. Mit kell tenned ? Egyszerű. Visszaállítani. Ezáltal újra egészséges, erővel teli leszel és ha néhány jó tanácsot magadénak fogadsz ajándék könyvecskémből,- amit a vásárlásod mellé kapsz, – akkor igazán vissza kerülsz a középpontodba . Nyugalmat, elégedettséget, békét  és szeretetet sugárzol majd , jó egészséged mellett.

Ha Te is vágysz erre,
EZÉRT …

approved-151676_640 Csak kattints ide  ha EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ termékeket keresel és máris megkeresheted a neked megfelelő termékeket áruházunkból.

approved-151676_640 ha tüneteid, panaszaid vannak és szeretnéd EGÉSZSÉGEDET HELYREÁLLÍTANIcsak kattints ide és máris megkeresheted a neked megfelelő termékeket áruházunkból. Fizikai tested erősítésében ,egyensúlyának helyreállításában tudnak segíteni Neked.

Ha segítségre van szükséged, mert bizonytalan vagy a választásodban,

  • keress meg bármelyik elérhetőségeinken és én összeállítom a neked leginkább megfelelő termékek listáját

 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hol a leggyengébb jelenleg az egészséged, hová kell több odafigyeléssel lenned, ha idén meg akarod úszni a betegségeket, akkor kattints ide

 

Hogyan tudom segíteni a gyógyulásodat ? És miért több ez a webshop, mint bármely más áruház ?

 

 

Bevallom, amikor találkoztam az általunk forgalmazott termékekkel és a keleti filozófiával, – mely merőben különbözik a mi egészséghez való hozzáállásunktól (Japánban az orvosokat AKKOR FIZETIK,
HA A PÁCIENS NEM BETEG, és nem fordítva) szóval, – már ekkor tudtam, hogy nekem ezt a filozófiát követni kell, meg kell mutatni másoknak is ezeket a termékeket. Egyáltalán nem mindegy mennyi méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe, azok megannyi mellékhatásával. A japánok még azt is vallják, hogy egyáltalán nem törvényszerű, hogy a kor előrehaladtával elő jöjjenek a betegségeink. Meg is tesznek mindent az egészségük megőrzésének érdekében. Nekünk magyaroknak különösen érdemes odafigyelnünk mindezekre a dolgokra, mert a noha a világ gyógyszerfogyasztóinak élvonalába tartozunk, sajnos a halálozási listán is az élmezőnyben vagyunk.

Bármilyen magasak legyenek is az árak, még mindig olcsóbb (és pláne kifizetődőbb) ha a betegségeket igyekszünk MEGELŐZNI, elkerülni. Ezt ma már mindenki tudja. Sokat érünk a pénzünkkel, ha a folyamatok már vissza fordíthatatlanok !  Ha találunk egy ilyen hatékony termékcsaládot, aminek a hátterében ilyen fantasztikus egészség szemlélet áll  és amivel meg is tehetjük, hogy  saját öngyógyító rendszerünket felerősítve helyreállítsuk az egészségünket, az pedig egy ajándék. Ha  már nincsen lehetőségünk a megelőzésre, mert már megbetegedtünk, annyit azért akkor is tehetünk önmagunkért, hogy igyekszünk minél TERMÉSZETESEBB MÓDON KEZELNI Önmagunkat. E termékcsalád ebben is tud segíteni.

Mert vallom, hogy az egészség, nem a betegség hiánya, hanem 

 

attól sokkal komplexebb.Ahhoz, hogy valaki jól érezze magát a bőrében, nem elég fizikai értelemben egészségesnek lenni. De …

 

” Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.

( Arthur Schopenhauer )

Én szeretném ha Te, mint leendő vásárlónk elégedett lennél velünk és valóban megoldódna az a problémád,amivel most felkerested oldalunkat. Ezért nem ajánlok félmegoldásokat. Hiszen ha csak a termékeket használod , azzal legfőképpen a fizikai testedet erősíted és ennyi. De biztosan Te is tudod, mennyire káros hatással van életünkre a stressz, az érzelmeink és gondolataink milyensége. Ezek ismeretében hiba lenne  csak és kizárólag a fizikai test állapotának helyreállításától azt várni, hogy megoldódjanak a panaszaid. Ha jó minőségű gyógytermékekről van szó, – mint a mijeink – akkor rendszeres használatukkal akár hosszabb ideig is képes  lehetsz tünetmentesen élni. Ám ez nem jelenti azt, hogy EGÉSZséges is vagy.

 

A probléma gyökere továbbra is él és virul és arra vár csupán, hogy adandó alkalommal újra előre törjön, még erőteljesebben, még terebélyesebben, mint korábban. Ezt általában elfelejtik megemlíteni Neked a gyártók és forgalmazók. Én már megtapasztaltam mindezt. Hidd el, nem érdekem , hogy félre vezesselek. Én nem hirdetem, hogy a mi termékeinktől meg fogsz gyógyulni. Az tény, hogy a jobb minőségű termékek kategóriájába tartoznak, – és amivel nálam célt értek, hogy nem beavatkoznak a szervezeted folyamataiba, hanem a szervezeted öngyógyító folyamatait erősítik fel , hogy azok gond nélkül végezhessék a szervezeted regenerálását  ám még ezek miatt sem csodaszerek.  Ezek sem képesek egyik percről a másikra véglegesen megszüntetni betegségeket hiszen , a gyógyuláshoz  még szükség van néhány összetevőre.

 

 

De most már ideje a lényegre térnem :

A valódi gyógyulásnak 4 fő lépése van:

032-1 A fizikai tested méregtelenítése és  regenerálása ,

032-1 Emellett ismerned kell a betegséget kiváltó lelki okokat is, ha valóban EGÉSZséges szeretnél lenni

032-1 A lelki okok ismeretében meg kell kezdened azok feldolgozását,a tanítás felismerését

032-1 Ezek után a levont tanulságok tükrében cselekedj, tedd meg a szükséges változtatásokat

 

 

 

Hogy, hogyan kerültem kapcsolatba a termékekkel ? Nos, …

 

 

A termékeket nem kerestem.Épp a kisfiammal voltam terhes,amikor kiderült,hogy nagy gondok vannak a vesémmel.Kénytelenek voltak olyan gyógyszereket is adni,melyek veszélyt jelenthetnek a kisbabámra.Így húztuk ki az időt a 21.héttől a 40.hétig a kórházban.Nem kívánom ezt az időszakot senkinek.Mivel én is ott dolgozom,el lehet képzelni,hogy mindent megtettek értem.Igaz,hogy a szülést meg kellett indítani, a lényeg az volt ,hogy él és egészséges.

Mivel a vesém állapota továbbra sem javult, ,már igen komoly dolgokkal fenyegetőztek a kezelő orvosaim. Akkor egy napa lépcsőházban összefutottam a kórház akkori főtitkárával, akit látásból ismertem.Ma is hálás vagyok neki !Érdeklődött hogylétünk felől,amikor elmondtam,hogy a kicsi jól van, velem azonban akadnak gondok.

Következő este már ott hallgattam náluk egy előadást, melyben megismertem ezeket a termékeket és az egész keleti filozófiát,mely e termékcsaládot ihlette.Még aznap beszereztem  néhány terméket. Úgy voltam vele, hogy ha nem próbálom ki,csak veszíthetek vele.Mások nem tudtak segíteni.Talán ez az amire szükségem van.És …

3 nap múlva a labor eredményeim majdnem tökéletesek lettek, nem voltak már fájdalmaim és genny sem volt már a veséimben.Fél év sem telt bele és a veséim rendbe jöttek.Még egy darabig használtam őket, majd ahogy lenni szokott, megfeledkeztem róluk,hisz már nem fájt semmim.Teltek az évek,mintha sosem lett volna semmi bajom.Ennek már több, mint 21 éve.

Aki küszködött már vesegörccsel,az tudja milyen nagy dolog, ha gyógyszerek nélkül,felesleges mérgek bevitele nélkül lehet elérni fájdalommentességet.Ettől kezdve nem volt kérdés, hogy a többi , számunkra fontos terméket is kipróbáljuk.Így mentettük meg a fiam manduláit, így szívódott fel a méhen kívüli terhességem.Használtuk mellhártya gyulladásban, tüszős mandula gyulladásban, sportsérülésben, arcüreg gyulladásban … a termékeket .Vagy a balzsamtól például javult  a szemem, (másfél hónap alatt fél dioptriát ) ,és még sorolhatnám.